Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- با کاهش دمای هوا در نقاط مختلف کشور، میزان مصرف گاز افزایش یافته، به گونه‌ای که روز گذشته حدود ۷۰۰ میلیون مترمکعب گاز در بخش‌های مختلف خانگی، تجاری و صنعتی مصرف شده است.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، با توجه به مقدار مصرف گاز در کشور و کاهش دمای هوا، نخستین نشست سوخت‌رسانی زمستانی با حضور حسن منتظرتربتی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران و مدیران ارشد صنعت گاز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نشست، مجید بوجارزاده، سخنگو و رئیس روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران با تاکید بر لزوم رعایت نکات ایمنی و بهینه مصرف گاز از سوی مشترکان، بر رعایت نکات ایمنی در مصرف گاز و لوازم گازسوز تاکید کرد و گفت: مشترکان گاز باید از تبدیل وسایل نفت‌سوز به گازسوز بپرهیزند و از نیرو‌های متخصص برای نصب وسایل گازسوز استفاده کنند.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از بخاری‌های استاندارد برای گرم کردن منازل و محل کار، اظهار کرد: اطمینان از سلامت کارکرد و استاندارد بودن دودکش و دقت در نصب اتصالات لوازم گازسوز، از راه‌های پیشگیری از خطر انتشار گاز منوکسیدکربن است.

رئیس روابط عمومی شرکت ملی گاز افزود: مشترکان باید هنگام استفاده از وسایل گازسوز به‌ویژه بخاری گازی از باز بودن مسیر دودکش و نصب کلاهک H. در پشت بام مطمئن شوند، همچنین دقت کافی برای پیش‌بینی تبادل هوا و جریان اکسیژن کافی متناسب با نیاز دستگاه‌ها و سامانه‌های گرمایشی نصب شده در محیط‌های مسکونی را داشته باشند و به صورت دوره‌ای، سیستم‌های خروجی و تبادل هوا و اکسیژن و دودکش را کنترل کنند.

رئیس روابط عمومی شرکت ملی گاز ادامه داد: آبی نبودن رنگ شعله بخاری، رطوبت زیاد اطاق و نامطبوع بودن فضای منزل نشانه خطر است و باید در این مواقع، مسیر دودکش، چگونگی نصب و کلاهک آن را کنترل کرد یا از افراد مطلع و کارشناس در این باره درخواست راهنمایی و کمک شود.

سخنگوی شرکت ملی گاز ادامه داد: سرویس کردن کامل مجموعه سامانه‌های گرمایشی مجتمع‌های مسکونی به ویژه رسوب‌زدایی کوره‌ها، حصول اطمینان از سلامت مشعل‌ها، استفاده از بست‌های فلزی و شیلنگ استاندارد و لوله‌های بخاری فلزی در نصب بخاری و لوازم گازسوز، جلوگیری از نصب دودکش‌های آکاردئونی و استفاده نکردن از یک شیر گاز برای چند وسیله گازسوز، از دیگر نکاتی است که باید به آن توجه شود.

رئیس روابط عمومی شرکت ملی گاز ضمن توصیه به استفاده از لباس و پوشش مناسب زمستانی در منزل و کم کردن درجه بخاری و وسایل گرمایشی، دمای رفاه را ۱۸ تا ۲۱ درجه سانتی‌گراد اعلام کرد.

وی با بیان این‌که هر ساله بیش از ۷۰ درصد از دلایل حوادث فوت و خفگی با گاز منوکسیدکربن مربوط به دودکش است، گفت: با سرد شدن هوا، بر اثر بی‌احتیاطی و رعایت نکردن اصول ایمنی در استفاده از وسایل گرمایشی به ویژه بخاری و آبگرمکن، تعدادی از هموطنان جان خود را به علت مسمومیت با گاز منوکسیدکربن از دست می‌دهند.

بر اساس این گزارش، مصرف گاز دیروز در بخش خانگی ۴۸۰ میلیون مترمکعب، نیروگاه‌ها ۱۰۶ میلیون مترمکعب و صنایع عمده ۱۱۰ میلیون مترمکعب در روز بوده و گاز به صورت مطلوب در همه نقاط کشور در جریان است.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گاز گاز طبیعی لوازم گازسوز نفت سوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۶۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس از بارش های اخیر همچنان۱۱ استان درگیر کم بارشی

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس تازه‌ترین گزارش شاخص‌های مهم آب و برق (بارش و سدها) شرکت مدیریت منابع آب ایران، ورودی مخازن سدهای کشور از ابتدای سال آبی تا امروز (۱۶ اردیبهشت) ۲۸.۶۹ میلیارد مترمکعب به ثبت رسیده است، این در حالی است که این عدد در سال گذشته برابر با ۳۰.۳۲ میلیارد مترمکعب بوده است که نشان از کاهش ۵ درصدی ورودی سدهای کشور دارد.

اما از ابتدای سال آبی جاری تا کنون میزان خروجی سدهای کشور به ترتیب در سال جاری و سال گذشته ۱۷.۹۸ میلیارد مترمکعب و ۱۷.۴۴ میلیارد مترمکعب به ثبت رسیده است که بیانگر رشد ۳ درصدی است.

این گزارش اضافه می‌کند: حجم آب موجود مخازن سدهای کشور با یک درصد رشد از ۳۱.۹۷ میلیارد مترمکعب در سال گذشته به ۳۲.۳۹ میلیارد مترمکعب در سال آبی جاری رسیده است و در مجموع میزان پرشدگی سدهای کشور ۶۵ درصد تخمین زده شده است.

ارتفاع ریزش‌های جوی کشور نیز معادل ۲۱۹.۲ میلی‌متر است، این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه دراز مدت (۲۲۱.۳ میلی‌متر) یک درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۸.۱ میلی‌متر) ۱۷ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

این گزارش حاکی است بر اساس شاخص اختلاف سال آبی جاری با متوسط دراز مدت (۵۵ سال) میزان بارندگی‌ها در این بازه زمانی در سیستان و بلوچستان ۶۹ درصد، یزد ۵۶ درصد، خراسان جنوبی ۲۷ درصد و ایلام ۲۴ درصد افزایش یافته است.

این در حالی است که کم بارشی گریبانگیر ۱۱ استان بوده و از جمله قزوین ۲۸ درصد، تهران ۲۴ درصد، خراسان رضوی ۲۴ درصد، سمنان ۲۲ درصد و زنجان ۲۰ درصد کاهش داشته است.

کد خبر 6097297 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۷۱ درصد از حجم سدهای آذربایجان‌غربی پر آب است
  • ۷۱ درصد از حجم سد‌های آذربایجان‌غربی پر آب است
  • تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟
  • کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان
  • ۶۵ درصد مخازن سد‌های کشور پر شده است
  • پس از بارش های اخیر همچنان۱۱ استان درگیر کم بارشی
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی