Web Analytics Made Easy - Statcounter

سمیه مرآتی از برگزاری نخستین جشنواره تخصصی فرهنگی، هنری و علمی پیرامون حوزه زنان در دانشگاههای استان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سمیه مرآتی از برگزاری نخستین جشنواره تخصصی فرهنگی، هنری و علمی پیرامون حوزه زنان در دانشگاههای استان خبر داد.

  مسئول بسیج دانشجویی خواهران استان البرز در گفتگو با خبرنگار "تیتریک"،   با تأکید بر اینکه بنای جامعه مدنی بر دوش زنان و حس مسئولیت پذیری آنها استوار است گفت: زنان، عاملان توسعه انسانی در جامعه هستند؛ نمی شود از تغییر و اصلاح در جامعه ای سخن گفت و زنان را که در نقش مادران و بسترسازان این عرصه هستند، نادیده گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی گفت: هرگونه تغییر الگوی رفتاری مستلزم حضور و آموزه های مادران است که نخستین آموزگاران در جامعه هستند. در حقیقت، هرگونه تغییر در کیفیت زندگی از خانواده آغاز و با حضور زنان و مادران میسر می شود.   او به علت نامگذاری جشنواره بنام "عقیق" اشاره کرد و بیان کرد:  عقیق از بٌعد زیبا شناختی گرانبها است و سخت در دسترس قرار می گیرد و اینکه توسط رکاب(محافظ) روی حلقه سوار می شود به بانوان این اسم و مقاوم بودن در برابر سختی ها بر می گردد لذا اسم جشنواره به این عنوان انتخاب شد.   مرآتی با بیان اینکه هدف از برگزاری این جشنواره شناسایی دانشجویان دختر نخبه در موضوعات زنان و بکارگیری آنان در بدنه بسیج و تربیت مدیران زن انقلابی دانست و خاطر نشان کرد: اصلاح دیدگاه مردان نسبت به مقام والای زن در جامعه، ایجاد شور و نشاط در زنان شهر با استفاده از هنر و خلاقیت، به مشارکت خواستن نگاه روشن صاحبان هنر و دانایی در بازیابی مقام بلند زن و نیز شناسایی و معرفی زنان برتر تاثیرگذار در جامعه و خانواده از دیگر اهداف این جشنواره است.   این مسئول به نقش تأثیرگذار زنان در آغاز انقلاب و پس از آن -دوران سازندگی- اشاره کرد و افزود: با درنظر گرفتن این میزان از توانایی هر جا که زنان در جامعه حضور داشتند توانسته اند زندگی خود و جامعه را متحول کنند؛ چنانچه که امروز در کشور شاهد هستیم زنان نقش های بسیار مهمی در جامعه ایفا می کنند.   مرآتی گفت: در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی بسیج دانشجویی واحد خواهران استان جشنواره تخصصی فرهنگی، علمی هنری را تحت عنوان "عقیق" برگزار می نماید.   وی در ادامه به محورهای جشنواره اشاره کرد و گفت: زنان و عرصه تولید علم، زنان و عرصه اجتماع، زنان و عرصه هنر، زنان و عرصه فردی و خانوادگی ، زنان و عرصه دینی را از محورهای جشنواره عنوان کرد.   مرآتی در پایان بیان کرد: هر یک از علاقمندان می توانند آثار خود را در قالب مقاله، پایان نامه دانشجویی، داستان کوتاه، شعر، نقاشی، طراحی پوستر، کاریکاتور، فیلم موبایلی و عکس به دبیرخانه جشنواره واقع در میدان سپاه، میدان والفجر، بلوار شهدای چهارصددستگاه، ناحیه بسیج دانشجویی طبقه دوم معاونت خواهران ارسال نمایند.   الهه ملاحسینی   انتهای پیام/  

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۷۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست

«فاطمه قاسم‌پور» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به وضعیت بودجه مربوط به زنان و خانواده بر اساس جزییات جداول بخش دوم بودجه ۱۴۰۳ که از دولت ارسال شده است، اظهار کرد: در جداول ارسالی دولت، از اعتبار تجمیعی مربوط به بند (ب) تبصره ۱۳ که ۳۶ هزار میلیارد تومان است، صرفاً ۱,۸۰۰ میلیارد تومان یعنی فقط حدود ۵ درصد از این بودجه به معاونت امور زنان و خانواده اختصاص یافته است، این در حالی است که در بودجه ۱۴۰۲ با تمهید مجلس جمع یک درصد اعتبارات هزینه‌ای دستگاه‌ها به استثنای ردیف‌های مشخص‌شده در قانون چیزی معادل ۴,۸۰۰ میلیارد تومان بود که در بند (ب) تبصره ۱۳ با توجه به اهمیت موضوع، انتظار می‌رفت بیش از این رقم در اختیار حوزه زنان و خانواده قرار گیرد.

وی افزود: رقم تعیین شده برای معاونت امور زنان در موضوع «توانمندسازی زنان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده» است و سایر موضوعاتی که در قانون بودجه ۱۴۰۲ لحاظ شده بود از جمله مشاوره خانواده، ورزش و سلامت زنان، کارآفرینی زنان و … نیز حذف شده است.

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به سایر بندهای بودجه‌ای مرتبط با حوزه زنان و خانواده از بند (ب) تبصره ۱۳ در جداول ارسالی، گفت: از بودجه مربوط به بند (ب) تبصره ۱۳ بودجه‌های دیگری به حوزه خانواده وارد شده است، برای مثال ذیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت ورزش و جوانان، سازمان تبلیغات اسلامی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حوزه هنری انقلاب اسلامی و سازمان سینمایی و امور سمعی و بصری ردیف‌هایی در موضوعات مختلف در نظر گرفته شده است که در برخی از آن‌ها به موضوع تقویت خانواده و ترویج ازدواج البته در کنار سایر موضوعات مرتبط با حوزه فرهنگ اشاره شده است و اگر تمامی بودجه این موضوعات را مربوط به حوزه خانواده بدانیم، چیزی حدود ۳ هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان خواهد بود که البته تفکیک این بخش از بودجه از بخش فرهنگ مشخص نشده است و نمی‌توان تخمین زد چه میزان از آن به حوزه زنان و خانواده اختصاص یابد.

رییس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به ظرفیت بودجه بند (ب) تبصره ۱۳ انتظار می‌رفت بودجه امسال در حوزه زنان و خانواده.... قابل توجهی داشته باشد که این اتفاق رخ نداد.

وی اظهار کرد: تعیین یک درصد بودجه برای حوزه زنان و خانواده در قانون بودجه ۱۴۰۲ جاپای محکمی برای تأمین اعتبارات مربوط به حوزه زنان و خانواده بود که در صورت استمرار می‌توانست به مرور به بندی ثابت در قوانین بودجه سنواتی تبدیل شود و موضوعات حوزه زنان و خانواده ردیفی مستقل، مشخص و نشان‌دار داشته باشند که البته این اقدام مهم نیز دنبال نشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سنجه‌های عملکردی مربوط به حوزه زنان و خانواده دستگاه‌های سیاست‌گذار در جداول ارسالی، گفت: به جهت اصلاح قانون آیین‌نامه داخلی مجلس، دولت ملزم به تهیه سنجه‌های ارزیابی برنامه دستگاه‌های سیاست‌گذار شده است و این تعیین سنجه نقش مهمی در بودجه‌ریزی برنامه‌محور و بعد نظارت بر هزینه‌کرد اعتبارات و بررسی اثربخشی آن‌ها دارد.

قاسم‌پور اظهار کرد: در حوزه زنان و خانواده ذیل وزارت ورزش و جوانان، سازمان بهزیستی و وزارت تعاون سنجه‌هایی در موضوعاتی نظیر حمایت از مراکز خدمات مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده، رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال و… مشخص شده که برخی از این سنجه‌ها جامع و مبتنی بر شرح وظایف تخصصی دستگاه‌ها طراحی نشده‌اند.

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در هر صورت مجلس در راستای رفع این مسائل و ارتقای بودجه این بخش پیگیری‌هایی را انجام داده که ان‌شاء الله به نتیجه برسد.

کد خبر 6091843 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • رویداد جامعه‌پرداز با موضوع خانواده و جمعیت در البرز برگزار می‌شود
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • ساخت دستگاهی برای حفاری عمق تا ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس شناسی
  • بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است