Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سابق فدراسیون کاراته برای حضور در انتخابات این فدراسیون ثبت نام کرد.

به گزارش خبرنگار گروه ورشی خبرگزاری میزان، آخرین روز ثبت نام از کاندیدا‌های ریاست فدراسیون کاراته بسیار حساس بود و در میان تعجب همگان محمد صادق فرجی رئیس بازنشستته فدراسیون کاراته برای ریاست این فدراسیون ثبت نام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرجی که به دلیل قانون منع به کارگیری بازنشستگان از ریاست فدراسیون کاراته کنار رفته بود، به نظر می‌رسد عودت به کار خود را دریافت کرده و حالا باز هم کاندیدای ریاست فدراسیون شده است.
مسعود رهنما عضو کمیته فنی فدراسیون جهانی کاراته و سرمربی سابق تیم ملی ایران نیز از دیگر افرادی است که امروز ثبت نام کرد.
کیکاووس سعیدی، مسعود رهنما، محمدصادق فرجی، محمدرضا برزگر، سعید نصراللهی، حبیب خانی، ارسلان غلامی، علی حسین شاکری، هومن عسکری، سیدعباس احمد پناهی، محمدرضا باتوانی، مجید رمضانی مقدم، علی خرمی، حسین مطیعی نقندر، جمشید زند، علی قاسم، سیدحسن طباطبایی، حسین افراسیابی، احمد شقاقی و قاسم سعیدی مغانلو دیگر کاندیدا‌های ریاست فدراسیون کاراته هستند.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کاراته فرجی ریاست فدراسیون کاراته میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۸۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

این قانون مشتمل بر ۶ فصل تعاریف‌، توسعه نظام مالی و سنجش اعتبار و ضمانت‌، تسهیل تأمین مالی از طریق مؤسسات اعتباری، تسهیل تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تأمین مالی خارجی و صدور بسته‌های سرمایه گذاری بدون نام و تأمین مالی از طریق مشارکت و مولد سازی دارایی است.

بر اساس این قانون به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون اقتصادی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات به انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر دیگر اعضای این شورا هستند.

کد خبر 6096166 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس اقلیم کردستان عراق با حسین امیرعبداللهیان
  • پرتاب حدادی به صندلی ریاست/ من تنها، شما همه!
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • ژیمناستیک و «پرش» از روی انتخابات/ فرود «آرام» نیاز رشته مادر است
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • کونسیسائو: اجازه دهید دور از سر و صدا بمانم!
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه علمی کشور
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد