Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس گزارش منتشر شده از موسسه "کلاریویت آنالیتیکس"( Clarivate Analytics) چین در میان کشورهای آسیایی تعداد دانشمندان خود در سال ۲۰۱۸ در سطح جهانی را افزایش داده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از یونیورسیتی ورلد نیوز، با اتمام سال ۲۰۱۸ میلادی، چین عملکرد بسیار خوبی در عرصه علمی و پژوهشی داشته است.

در این سال تعداد دانشمندان چینی که در سطح جهانی بودند، ۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ درصد بود.

این تعداد دانشمند چینی از میان ۶ هزار و ۷۸ دانشمند انتخاب شدند.

این در حالی است که در سال ۲۰۱۴، دانشمندان چینی ۵.۹ درصد از تعداد کل دانشمندان در سطح جهانی را به خود اختصاص داده بودند.

گفتنی است آمریکا هنوز هم رتبه اول را به خود اختصاص داده است و از تعداد ۶ هزار و ۷۸ دانشمند، ۲هزار و ۶۳۹ نفر آمریکایی هستند.

اما درصد نسبیت آن در سال ۲۰۱۸ کاهش یافته است. آمریکا در سال  ۲۰۱۴ میلادی ۵۵ درصد را به خود اختصاص داده بود ولی این میزان در سال ۲۰۱۸ به ۴۳ درصد تقلیل پیدا کرد.

در سالی که گذشت، بریتانیا ۹ درصد از دانشمندان برجسته جهان را داشت. درصد آلمان نیز ۵.۹ درصد اعلام شد.

استرالیا با ۴ درصد، هلند ۳.۱، کانادا ۲.۷ درصد، فرانسه ۲.۴ درصد، سوئیس ۲.۲ درصد و اسپانیا ۱.۹ درصد در جایگاه‌های بعدی ایستادند.

این ۱۰ کشور ۸۲.۷ درصد از میزان کل را به خود اختصاص دادند.

به طور کلی از سال ۲۰۱۴ تاکنون سه کشور وجود دارند که افزایش قابل توجهی هم از نظر تعداد و هم از نظر درصد پژوهشگران برجسته داشته‌اند.

این کشورها سنگاپور، چین و استرالیا بودند.

"دیوید پندلبری" مدیر علمی موسسه "کلاریویت آنالیتیکس" اظهار کرد، گرچه که عملکرد چین بسیار خوب بوده است و با یک سیر رو به رشد در حال پیشرفت است، ولی هنوز راهی طولانی در پیش دارد تا از آمریکا پیشی بگیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهش جمهوري چين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۸۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»

عضو هیات علمی پژوهشکده سرطان معتمد موفق به کسب رتبه برتر چهارمین جشنواره تحقیقات برتر در حوزه سلول درمانی و سلول های بنیادی خونساز شد

به گزارش ایسنا، چهارمین جشنواره تحقیقات برتر سلول های بنیادی خونساز و سلول درمانی به همت پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی و پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان شریعتی برگزار شد.

در این مراسم زهرا سادات هاشمی، عضو هیات علمی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی با ارائه مقاله؛In vivo study for cytotoxicity of murine NK cell-derived exosomes against Triple-Negative mouse mode توانست رتبه نخست را کسب کند، همچنین مرکز رشد فناوری های پیشرفته درمانی و تشخیصی با ارائه مقاله؛ «تولید گوشت آزمایشگاهی جهت تغذیه حیوانات خانگی برای اولین بار در ایران» حائر رتبه دوم و سرکار خانم فاطمه سلیمیان پژوهشگر پژوهشکده سرطان معتمد با مقاله " Human Placenta Derived Mesenchymal Stem Cells Transplantation in Patients with Acute Respiratory Distress Syndrome (ARDS) Caused by COVID-19 (Phase I Clinical Trial):Safety profile assessment رتبه سوم را در این دوره از جشنواره کسب کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آذربایجان‌غربی رتبه نخست کشوری در تولید آرتمیا
  • آذربایجان غربی صاحب رتبه نخست کشوری درتولید آرتمیا
  • ویدیو/ مغز انسان بزرگ‌تر می‌شود!
  • طرح‌ نهضت ملی مسکن به ۳۸ هزار متقاضی در اصفهان اختصاص یافت
  • طرح‌های نهضت ملی مسکن به ۳۸ هزار متقاضی در اصفهان اختصاص یافت
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • رتبه نخست شهرستان پلدشت در نرخ رشد جمعیت
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند