Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@20:55:19 GMT

خراسان شمالی استان معین منطقه ۳ تهران است

تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۲۲۲۷۷

خراسان شمالی استان معین منطقه ۳ تهران است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل نجار شامگاه چهارشنبه در کارگاه آمادگی مدیریت بحران در خراسان شمالی اظهار کرد: استان ها و شهرستان های معین باید نسبت به حوادث احتمالی یکدیگر شناخت لازم را به دست آورند تا هنگام حوادث بتوانند به درستی کمک رسانی کنند.

نجار با بیان اینکه هر روز بر نگرانی ما نسبت به وقوع حوادث احتمالی در تهران بیشتر می شود، افزود: از این رو ضرورت دارد هماهنگی های لازم با خراسان شمالی به عنوان استان معین افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تجربه ثابت کرده باید در تمام لحظات آمادگی وقوع حادثه ای را داشته باشیم، بنابراین فراهم کردن تجهیزات کمک رسانی به مردم ضروری است.

معاون وزیر کشور بیان کرد: آمادگی قبل از وقوع حادثه به کمک رسانی سرعت می بخشد و سطح رضایت مردم به هنگام بلایا را افزایش می دهد.

نجار تاکیدکرد: آموزش های لازم برای مواجه مردم با حوادث احتمالی باید به طور مستمر در دستور کار باشد به ویژه افزایش سطح تاب آوری در این رابطه اهمیت دارد.

وی مدیریت بحران را همچون نیروهای مسلح مهم دانست و اظهار کرد: مدیریت بحران باید برای تمامی حوادث احتمالی آمادگی لازم را داشته باشد.  

معاون وزیر کشور در ادامه بر خواندن قوانین و دستورالعمل‌های مدیریت بحران توسط مدیران مدیرت بحران استان ها تاکید کرد و گفت: قوانین و دستورالعمل‌های مدیرت بحران باید بر روی میز مدیران باشد و نسبت به ظرفیت‌های مردمی استان شناخت کافی داشته باشند.

نجار در ادامه بر اهمیت ساخت و ساز برای پیشگیری از حوادث ناگوار تاکید کرد و افزود: چنانچه ساخت و سازها براساس قواین و مقررات ساختمان سازی پیش برود قطعا تخریب ها و به دنبال آن خسارات جانی و مادی نیز کاهش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه روزانه ۶۰ الی ۷۰ زلزله در کشور رخ می دهد، اظهار کرد: با این وجود ضرورت دارد نسبت به میزان حوادث در مناطق سطح آگاهی ها را ارتقا داد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور همچنین به مقاوم‌سازی ۵۰ درصد از واحدهای روستایی خراسان شمالی اشاره کرد و گفت: تاکنون ۵۳ هزار واحد مسکونی روستایی در این استان مقاوم‌سازی شده که این نشان دهنده اهمیت کار است.

نجار بیان کرد: بیشترین خسارات ناشی از حوادث در کشور به علت وقوع زلزله و سیل و پس از آن خشکسالی و سرمازدگی است.

به گزارش خبرنگار مهر، کارگاه آموزشی و تمرین ستادی مدیریت بحران با محوریت دو مقوله سیل و زلزله به مدت ۲ روز در بجنورد برگزار شد.

کد خبر 4502972 الهام یزدان پناه

منبع: مهر

کلیدواژه: اسماعیل نجار زلزله مدیریت بحران خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۲۲۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این تصور در عموم مردم ایجاد شده که مدیریت بحران بانک ماشین آلات و تجهیزات و دارای منبع اعتباری گسترده است، اما در اصل بودجه در داخل اعتبارات دستگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود و همه دستگاه‌ها باید طبق وظایف ذاتی خودشان عمل کنند. 

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته هیچ اعتباری در زمینه پیشگیری و آمادگی ستاد‌های مدیریت بحران به ما اختصاص داده نشده است و در اولویت بندی اعتبارات نقص داریم، زیرا اعتقاد ما این است که باید اعتبار پیشگیری بیشتر از اعتبار بازسازی باشد. 

آخوندی بیان کرد: به طور مثال برای بهسازی ماشین آلات سنگین عمرانی در مرحله اول ۷۰۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا آنها را به روز کنیم. 

بیشتر بخوانید

 سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انسانی و نیروی تخصصی آموزش دیده در بحث اجرای حوزه مدیریت بحران کم داریم و اجازه جذب نیرو در برخی از موارد را هم نداریم؛ به طور مثال در استان کمبود نیروی آتش نشانی داریم و با بازنشسته شدن نیرو‌ها به صورت جدی با مشکل کمبود نیرو مواجه خواهیم شد. 

او عنوان کرد: مورد دیگری که از آن گلایه‌مندیم این است که توجه به هشدار‌ها و جدی گرفتن آنها هنوز فرهنگ سازی نشده و این یک مشکل هم میان مردم و هم برخی مسئولینی است که می‌بایست در حوزه اجرایی و عملیاتی کاری انجام دهند. 

آخوندی به سیلاب اخیر در استان اشاره و تصریح کرد: بعد از سیل، تیم‌های ارزیاب از دستگاه‌های مختلف به مناطق هدف رفته و در قالب فرم‌هایی برآورد خسارت انجام می‌دهند که این برآورد‌ها در پله نهایی به استانداری رسیده و جمع‌بندی می‌شود؛ در مرحله بعدی از هیئت دولت پیگیری و متناسب با بودجه بخشی از آن به استان اختصاص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی
  • هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • هشدار نارنجی وضعیت جوی در این استان‌ها برای روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه
  • هشدار نارنجی در آخر هفته برای استان‌های شمالی
  • هشدار نارنجی وضعیت جوی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران