Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، رویداد استارتاپی اسلامی - قرآنی«طلوع برکت» با همکاری و مساعدت مرکز فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی استان مرکزی و مرکز آموزش علمی ـ کاربردی ‌فرهنگ و هنر واحد اراک با نظارت مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی جهاددانشگاهی، روز گذشته، ۱۲دی ماه در مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر اراک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رویداد استارتاپی اسلامی - قرآنی با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و ادای احترام به سرود جمهوری اسلامی آغاز شد، مرتضی تسخیری، استاد دوره به تبیین مفهوم استارتاپ اشاره کرد و افزود: استارتاپ رشد خطی ندارد و دقیقا درآمد حاصل از منابع نیست، سیستم‌های پیچیده از ترکیبی از گیرنده‌های ساده هستند که کارهای بزرگتر را انجام می‌دهند.
وی ادامه‌ داد: استارتاپ‌ها باید اکوسیستم پیشین خود را برهم بریزند، برای داشتن نتیجه مطلوب باید تجربه‌ها در کنار هم قرار گیرند تا راه‌حل بهتری پیدا شود. در استارتاپ گروه حرف اول را می‌زند، استارتاپ در فرهنگ قابلیت تعریف دارد اما کاربرد آن فقط برای همان اقلیم و منطقه است؛ مثل اینکه شخصیت‌های مختلف با موضوعات ساده برخوردهای متفاوت داشته باشند، همه آن چیز که مجموعه انسان‌ها در زندگی برای خود عرف می‌کنند. به طور مثال قبر‌گردی، زیارت در گروه سبکی خود تعریف می‌شود.
تسخیری با اشاره به اینکه نقالی در قهوه‌خانه‌های ایران مرسوم بوده است، اظهار کرد: بررسی پیشینه‌ها، مکتب‌ها، تولدها، فراوانی مرگ‌ها و ... را گاه با قبر‌گردی می‌توان دریافت. ادیان هم وابستگی اجتماعی، ثروت و قدرت دارند که با از کار افتادن وابستگی‌های آنان از قدرت‌، ثروت و اجتماع از کار و کارکرد می‌افتند.
وی اضافه کرد: در اسلام زکات مورد توجه واقع شده است، مثلا جدی‌ترین منبع درآمدی دانشگاه هاروارد وقف و موقوفات است. ما وقتی‌که اعتقاد به وحی داریم اینکه اسلام یا مسیحیت از یکدیگر الگو‌برداری کردند مورد بحث نیست، چراکه اگر بپذیریم خدا به پیامبران چند محور مختلف را وحی نکرده است شریان امر الهی در اجتماع انسانی شکل گرفته است لذا از این دست استارتاپ‌ها هم می‌توانیم داشته باشیم.
وی گفت: تجارت‌هایی همچون مناسک، زیارت، ماه‌های خاص، مالی اسلامی همچون خمس، صدقه، زکات و وقف، معماری اسلامی، نوع پوشش، تبلیغ، تعامل با غیر‌مسلمانان، خوراک و نوشیدنی در ساحت دین تعریف می‌شوند. در دنیا استارتاپ مذهبی داریم و پر طرفدارترین آنان نرم افزار کتاب مقدس مسیحیت است، بسیاری از استارتاپ‌های مسیحی داریم که عشریه (یک دهم مال) جمع‌آوری می‌کنند.
این استاد تصریح کرد: برخی استارتاپ مسیحی داریم که کلیسا را حمایت می‌کنند، عضویت در کلیسای مجازی، یا زیارت‌‌های مجازی ما مسلمانان، استارتاپ پرداخت صدقه با تلفن همراه از دیگر انواع استارتاپ مذهبی دینی هستند که سیستم تجاری آنان زیرشاخه کار کردن و ستون ساختن است. مثلاً بانک زاده تفکر یهودی است، یهود پول را در دست گرفته و هر کاری را منطبق با پول انجام می‌دهد؛ بنابراین یهود استارتاپ مذهبی زیادی که ما درک می‌کنیم ندارد.
به گزارش ایکنا؛ این رویداد استارتاپی اسلامی - قرآنی در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد، گروه‌ها در نوبت صبح با طرح مسأله آشنا شدند و هر کدام ایده‌های خود را بیان کردند. در نوبت عصر قرار شد گروه‌ها تشکیل شود، مدرس کارگاه افراد را به گروه‌های مساوی تقسیم کرد به گونه‌ای که در یک گروه از رشته‌های مختلف حضور داشته باشند.
پس از دسته‌بندی گروه‌ها هر کدام به ارائه ایده‌ها پرداختند، در پایان جلسه منتخب هر گروه ایده، نیازها و راه‌حل را در حد ۵ دقیقه ارائه داد و قرار شد ایده‌ها تا شنبه در قالب پاورپوینت جهت داوری ارسال شود.


در ادامه این رویداد استارتاپی اسلامی - قرآنی مصطفی حسینی‌پور، کارشناس مرکز رشد و دبیر اجرایی سلسله رویدادهای طلوع برکت در حاشیه این رویداد استارتاپی به خبرنگار ایکنا‌ گفت: رویداد استارتاپی اسلامی - قرآنی طلوع برکت رویداد کارآفرینی استارتاپی است که در کامل‌ترین شکل آن در فرایند سه روزه شرکت‌کنندگان با فرایند تجاری‌سازی و تبدیل ایده به محصول اولیه آشنا شده و فرایند را به صورت عملی تجربه می‌کنند.
وی رویداد استارتاپی اسلامی - قرآنی اراک را یک روزه خواند و تصریح کرد: در این کارگاه شرکت‌کنندگان بیشتر به ایده‌پردازی و پالایش ایده‌ها پرداختند، شرکت‌کنندگان از صبح تا ظهر با مبانی ایده‌پردازی و حل مسأله آشنا شدند و بعدازظهر تیم شده و فرایند حل مسأله را به صورت خلاصه تجربه می‌کنند‌. در آخر ایده‌ها را ارائه داده که ویدئو ضبط شده و در تهران داوری و از ایده‌های برتر تقدیر می‌شود.
حسینی‌پور ادامه‌ داد: رویداد استارتاپی اسلامی - قرآنی طلوع برکت به صورت استانی در البرز برگزار شده اما با رویداد استارتاپی اسلامی - قرآنی امروز متفاوت بود اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم رویداد استارتاپی اسلامی - قرآنی اولین بار در استان مرکزی کلید خورد. تقاضا برای برگزاری چنین رویدادهای استارتاپی در کشور وجود دارد و امکان برگزاری آن نیز فراهم است، با استان مرکزی شروع شده و هر جا تقاضا باشد عرضه شده و کار را بهبود می‌بخشیم.
وی در مورد هدف نهایی از برگزاری استارتاپ‌های مذهبی گفت: رویدادهای قرآنی مذهبی در اصل برای جریان‌سازی و ایجاد جرقه‌های اولیه و نشان دادن فرایند به افرادی است که به این حوزه‌ها علاقمند هستند. در این رویدادها مسیری مشخص می‌شود که مرحله به مرحله‌ به پیشرفت شرکت کنندگان کمک می‌کند که ایده را بهبود داده و تجاری‌سازی کنند.
حسینی‌پور ادامه‌داد: شرکت‌کنندگان با شرکت در این رویداد استارتاپی اسلامی - قرآنی متوجه می‌شوند در بازار جهان اسلام هم می‌توان کارآفرینی کرد و این بازار پتانسیل‌های خوبی دارد تا نیازهایی که بر زمین مانده است را برطرف کند.
وی افزود: استقبال دانشجویان خوب بود و با توجه به ظرفیتی که داشتیم پذیرش صورت گرفت، مشارکت آنان در بحث و ایده‌پردازی‌ها خوب بود و علاقه نشان دادند که حاکی از وجود پتانسیل قوی در استان است و می‌شود به رویدادهای سه روزه و پیش شتاب‌دهی و شتاب‌دهی فکر کرد.


همچنین محمد حمزه‌لوئیان، مدیر اجرایی رویداد استارتاپی اسلامی - قرآنی طلوع برکت در اراک گفت: تجربه استارتاپ کامل مذهبی را نداشتیم ولی تجربه هنری را داشتیم که سال گذشته برگزار شد که قسمتی از آن به مباحث مذهبی اشاره شد. در این استارتاپ ۲۷ نفر در قالب ۹ تیم شرکت کردند در این رویداد استارتاپی دانشگاه علمی کاربردی صنایع دستی، دانشگاه فرهنگ و هنر، دانشجویان فارغ تحصیل و یک تیم آزاد شرکت داشتند.
وی ادامه‌ داد: برنامه امروز کامل فیلم‌برداری شده و جهت ارزیابی به تهران ارسال می‌شود، تیم‌ها ایده‌های خود را ارائه داده و پس از داوری در تهران به سه تیم برتر هدایایی اهدا می‌شود. تیم‌های برتر به استارتاپ اصلی برکت که به میزبانی تهران برگزار می‌شود اعزام می‌شوند. امسال در حال برنامه‌ریزی استارتاپ هنری با رویکرد قرآنی هستیم که اطلاعات دقیق‌تر اعلام می‌شود.
به گزارش ایکنا، رویداد استارتاپی اسلامی - قرآنی ساعت ۱۷:۳۰ عصر روز گذشته با ارایه ایده‌ها به پایان رسید.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا ایکنا مرکزی استارتاپ قرآنی طلوع برکت استان مرکزی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۲۳۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب،  ماموستا فایق رستمی امروز در  جلسه تقریب دانشگاه آزاد اسلامی در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و کارکنان و اساتید و روسای دانشگاه آزاد اسلامی کردستان در سنندج اظهار داشت: امام راحل رحمة الله علیه حقیقتا انقلابی به وجود آورد که دلهای خفته را بیدار کرد و محرومین جهان را حریت بخشید.

وی در ادامه به روح تمام شهدای اسلام و انقلاب و خاصتا شهدای کردستان و شهدای علمای اعلام و شهدای دانشمند درود فرستاد.

ماموستا رستمی گفت: استان کردستان بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ شهید تقدیم نظام و انقلاب اسلامی کرده که ۵۴ شهید آن روحانی و ماموستا بودند که در راس آنان ماموستا محمد شیخ الاسلام و ملا برهان عالی بودند که در ماه مبارک رمضان به خاطر ارشاد و راهنمایی مردم به جهاد به درجه شهادت نائل شدند.

وی در ادامه افزود: استان کردستان  ۱۰ هزار شهید و جانباز در راه امنیت و کشور تقدیم انقلاب کرده است .

ایران اسلامی جهان را به وحدت و برادری دعوت کرده است

عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، در ادامه بیان کرد: هدف از این گونه دیدارها و جلسات، تقارب و نزدیکی مسلمانان در ایران زمین است و مجمع تقریب مذاهب هم نقش مهمی علاوه بر داخل کشور در خارج از کشور هم داشته و دارد و آن چیزی که از مجلس تقریب بدست آوردیم خوشبختانه امروز ایران اسلامی به یک الگو در جهان تبدیل شده و واقعا جهان را به وحدت و برادری دعوت کرده است.

ماموستا رستمی تصریح کرد: اسرائیل غاصب با قتل و کشتاری که هر روز انجام می دهد وجدان بشری  مسلمانان را بیدار کرد و دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و اروپا را هم به جنبش و حرکت وا داشت و آنها هم واقعا دشمن را به خوبی شناختند؛ ایران اسلامی همیشه دفاع از مردم مظلوم فلسطین را به جهانیان اعلام می داشت و ما این سرکوبهای آزادیخواهان و قشر روشنفکر جامعه را محکوم می کنیم.

کردستان جای وحدت، برادری و همدلی

وی در ادامه به مسئله انتخابات اخیر مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: مردم کردستان در انتخابات اسفند ماه گذشته شاید بیش از انتخابات های دیگر به صحنه آمدند و مغلوبیت دشمن را بیشتر آشکار کردند؛ در کردستان وحدت و برادری و همدلی موج می زند.

ماموستا رستمی افزود: حقیقتا دانشگاه آزاد اسلامی کردستان در زمینه تقریب نقش زیادی داشته است.

وی در ادامه گفت: زمین و کره خاکی با نور انبیا و اولیا و اوصیا و صلحا و دانشمندان مزین شده است.

باید در جهان اسلام قوی و با هم متحد باشیم

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه سخنانش هفته معلم و این روز و مناسبت را به افرادی که در راستای خدمتگذاری به مردم تلاش می کنند تبریک گفت و اظهار داشت: امروز خوشبختانه در کشوری زندگی می کنیم که بر اصل چهار رکن دین مبین اسلام است اول مشورت، دوم مودت، سوم مساوات و چهارم توسعه و عمران کشور بنا شده است.

ماموستا رستمی افزود: علمی که پیامبر بزرگوار اسلام بیان می کند علم توسعه، پیشرفت، توسعه ، اخوت و برادری و ارزش دادن به کرامات انسانی است چه عجیب است! دنیای امروز به دنیای قتل و خونریزی و کشت و کشتار تبدیل شده است بنابراین ما باید در جهان اسلام قوی و با هم متحد باشیم.

 وی اضافه کرد: یکی از وظایف علمای اعلام با توجه به عهدی که با خداوند متعال بستند اخوت و برادری است امروز در استان کردستان حدود ۴ هزار و ۷۰۰ روحانی و علمای اهل تسنن و تشیع وجود دارند که الحمدلله در اوج سادگی و برادری زندگی می کنند.

 علما وارثان پیامبرانند

امام جمعه شهر سنندج در ادامه یادآور شد: واقعا علما وارث پیامبران و انبیا و اولیا و چراغ هدایت این جامعه هستند و در مسائل مختلف امروز با اسوه اخلاق مداری رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله وسلم باید سرلوحه زندگی همه ما قرار گیرد واقعا پیامبر اکرم در طول ۳۰ سال رسالتش تمام دنيا را تکان داد و باید در همین مسیر حرکت کنند.

ماموستا رستمی بیان داشت: واقعا پیامبر مکرم اسلام انسانها را به اخلاق مداری، اخلاص، مودت و اخوت، یکدلی و وحدت سوق داد و میان انصار و مهاجر حکومت برقرار کرد و وارث این گونه بزرگان دین چه کسانی هستند؟ واقعا علما بودند که وحدت را در بین مردم اشاعه کردند.

 وی در ادامه با تاکید بر اینکه علم باید در همه مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و تقارب توسعه پیدا کند ، افزود: حضرت علی علیه السلام علم را به عنوان یک نهر بیان کرده که باید جاری شود و همه نقاط را در برگیرد و از علم به عنوان حکمت نام برده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • خراسان رضوی میزبان آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن است
  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • صهیونیست ها از اتحاد کشورهای اسلامی ترس دارند/ وحدت جهان اسلام از مهمات پیروزی بر صهیونیسم است
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • تکیه خاتون‌آبادی؛ محور دومین رویداد تکیه‌گرد
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم