Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- خلیل‌‌الهی با اشاره به مسائل زیست محیطی شرکت‌های پتروشیمی و پالایشگاه تبریز گفت: مدیران واحد‌های مذکور مکلف هستند نسبت به رفع آلایندگی‌های زیست محیطی، دغدغه‌ها و نگرانی‌های ساکنین محل اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، مطابق قانون اساسی، حفاظت از محیط زیست به عنوان وظیفه همگانی بر عهده مردم و دولت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این خصوص نقش دادستان به عنوان مدعی العموم دارای اهمیت بوده و مطابق قانون وظایف و اختیاراتی بر عهده وی قرار داده شده است؛ دادستان به عنوان حافظ حقوق عامه وظیفه اعلام جرم و تعقیب قانونی تخریب کنندگان محیط زیست را داشته و از جایگاه مدعی العمومی که بر عهده دارد از این حق شهروندان حفاظت می‌کند و در مواردی که حفاظت از محیط زیست ایجاب کند اقدام به صدور دستورات ویژه مانند تعطیلی کارخانه‌ها و صنایع آلوده ساز کرده و با مجرمان محیط زیستی برخورد می‌کند.

موسی خلیل الهی دادستان عمومی و انقلاب آذربایجان شرقی در گفت‎وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، از بررسی مسائل زیست محیطی شرکت‌های پتروشیمی و پالایشگاه تبریز خبر داد و گفت: در جلسه ‏ای که پیرامون این موضوع در دفتر دادستانی تشکیل شد، مقرر شد که مدیران واحد‌های مذکور رفع مسائل و مشکلات پالایشگاه را به صورت جدی در دستور کار قرار دهند.

وی ادامه داد: هر چند که اقدامات خوبی در جهت رفع آلایندگی‌های شرکت‌های پتروشیمی و پالایشگاه تبریز صورت گرفته، ولی این اقدامات کافی نبوده و مدیران واحد‌های مذکور مکلف هستند نسبت به رفع آلایندگی‌های زیست محیطی و دغدغه‌ها و نگرانی‌های ساکنین محل اقدام کنند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز آذربایجان شرقی در پایان خاطرنشان کرد: چنانچه در این راستا اقدامات جدی و به موقع برای رفع مسایل صورت نگیرد، دادستانی مرکز استان وظیفه خود می‌داند که از باب حفظ حقوق عامه اقدامات قانونی را به عمل آورد.

گفتنی است؛ در چند ماه گذشته بر مبنای توافقی که با اداره کل محیط زیست استان آذربایجان شرقی صورت گرفت؛ مقرر شده بود شرکت پالایشگاه نفت تبریز با ارائه یک برنامه زمانبندی شده که قابلیت عملیاتی شدن را داشته باشد، تحت نظارت اداره محیط زیست به فعالیت خود ادامه دهد؛ که اقداماتی در جهت رفع آلاینده‏‌ها صورت گرفت، اما به گفته دادستان مرکز آذربایجان شرقی این اقدامات کافی نبوده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مدعی العموم حقوق شهروندی مشکلات حقوقی شرکت های پتروشیمی پالایشگاه تبریز دادستان تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۲۳۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال

به گزارش «تابناک»، مجید درگی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به خسارت چندهزار میلیاردی آزادراه تهران- شمال به محیط زیست اظهار کرد: هر چند این پروژه نقش بسزایی در کاهش زمان تردد مسافران،کاهش مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا و ... دارد ولی نمی‌توان از کنار آسیبی که احداث این مسیر به محیط زیست وارد کرده به سادگی گذشت.

وی ادامه داد: هرچند عدم تعامل مجریان این پروژه با محیط زیست به ضرر طبیعت و حیات وحش تمام شده ولی در تلاشیم بخشی از این ضررها را جبران کنیم.

وی با تاکید بر اینکه اگر احداث این بزرگراه با نظارت محیط زیست انجام می‌شد، خسارت‌های آن به حداقل می‌رسید و دغدغه امروز وجود نداشت، توضیح داد: با احداث این آزادراه دسترسی شکارچیان به حیات وحش منطقه آسان شده و حتی شکارچی از داخل خودرو خود می‌تواند با دوربین شکار را بزند.

این مسئول تاکید کرد: برای جبران بخشی از خسارات وارده به محیط زیست منطقه پیشنهاداتی مطرح شده که امیدواریم از طریق مراجع ذیربط پیگیری و به نتیجه برسد.

مدیرکل محیط زیست البرز ابراز کرد: نصب دوربین‌های اپتیکی در مسیر این آزادراه برای رصد فعالیت شکارچیان احتمالی یکی از این پیشنهادات بوده که بنا شده در کمیته‌‎های فنی بررسی و به تصویب برسد.

درگی تاکید کرد: نصب این دوربین‌ها بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه دارد که تامین آن در شرایط فعلی از عهده محیط زیست برنمی‌آید.

مدیر کل محیط زیست البرز با اشاره به دیگر پیشنهاد مطرح شده توضیح داد: با توجه به اینکه روزانه بیش از ۲۷ هزار تردد در این مسیر ثبت می‌شود، امیدواریم بخشی از عوارض این آزادراه به محیط زیست اختصاص یابد تا بتوانیم با هزینه کرد آن جان تازه‌ای به محیط زیست منطقه تزریق کنیم.

درگی خاطرنشان کرد: اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده و امیدواریم این اتفاق به زودی بیفتد.

دیگر خبرها

  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • خود را مکلف به دفاع از حقوق عامه کسانی می‌دانیم که زبان شکایت ندارند
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست