Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد  ، محمد رضا چنگانی مدیرکل راه آهن شرق در بازدید از پایانه ریلی تربت حیدریه و در جمع کارکنان راه آهن شرق را معبر عبوری ایران و حلقه اتصال وحمل بار‌های ترانزیتی آسیای میانه به بنادر جنوبی کشور دانست و گفت: راه آهن شرق زمینه اتصال عسلویه معدنی کشور شامل بزرگترین معادن و ذخایر سنگ آهن و ذغالسنگ کشور به شبکه ریلی را ایجاد کرد و به همین دلیل استراتژیک‌ترین محور راه آهن جمهوری اسلامی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: راه آهن در سه مقوله مهم ایمنی، مصرف بهینه سوخت و انرژی و زیست محیطی نقش اساسی دارد که مسلما همه آن‌ها در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری، منافع جامعه و اقتصاد مقاومتی است.
مدیرکل راه آهن شرق گفت: با نگاهی اجمالی به آمار‌های رو به رشد حمل بار در سال‌های اخیر توسط این اداره کل و کسب جایگاه سوم بارگیری میتوان دریافت راه آهن شرق در بین مناطق راه آهن ج. ا. ا. از جایگاه خاصی برخوردار است به نحوی که مدیران ارشد راه آهن همواره نگاه ویژه‌ای به توسعه زیر ساخت‌های ریلی در این اداره کل داشته اند البته باید در نظر داشت جهت دستیابی به افق چشم انداز حمل بار در منطقه و جذب بار‌های ریل پسند بایستی با افزایش ظرفیت خط، رفع گلوگاه‌ها و ارتقاء بهره وری سرعت عمل بیشتری داشته باشیم.

چنگانی افزود: حمل و نقل ریلی ایمن‌ترین شیوه حمل و نقلی است و باید با تقویت راه آهن تلفات جاده‌ای را کم کنیم.
وی ایمنی بالا و مصرف سوخت کمتر را از مهمترین ویژگی‌های حمل ونقل ریلی برشمرد و تصریح کرد: باید سعی کنیم با تقویت ریل روز به روز تلفات جاده آب را کم کنیم.
مدیرکل راه آهن شرق با بیان اینکه ۳۰ درصد بارگیری راه آهن به عهده منطقه یزد و ۲۰ درصد آن بر عهده راه آهن شرق است گفت: این نشان دهنده مسئولیت سنگین ما است چراکه یک پنجم بار راه آهن کشور توسط این منطقه حمل می‌شود.
چنگانی افزود: راه آهن شرق در سال گذشته جزو سه رتبه برتر ایمنی راه آهن بود و باید این مسیر را ادامه داده و ارتقا دهیم؛شایان ذکر است اداره کل راه آهن شرق بعنوان بزرگترین منطقه ریلی کشور در تاریخ ۱۳/۲/۸۴ مورد بهره برداری قرار گرفت، که در محدوده ۳ استان کشور واقع شده است ودر طول مسیر خود معادن و صنایع و کارخانجات مختلف وشهرستان‌های بزرگ و کوچک را تحت پوشش قرار می دهد.   وی تصریح کرد: مشهدهمچنین استان خراسان رضوی را به استان‌های خراسان جنوبی، اصفهان، یزد، کرمان و هرمزگان متصل نموده و با کاهش حدود ۸۰۰ کیلومتری کریدور سرخس-بندر عباس مسیر حمل و نقل ترانزیت را عملا" بطور قابل ملاحظه‌ای کوتاهتر نموده است که این مهم از نظر اقتصادی کاهش مصرف سوخت، کاهش آلایندگی محیط زیست، کاهش ترافیک و تصادفات جاده‌ای، اشتغالزایی و توسعه فرهنگی و اجتماعی شهر‌های مجاور خطوط راه آهن حائز اهمیت می‌باشد.   مدیرکل راه آهن شرق گفت: اخیرا هم با ساخت خط آهن خواف - هرات دسترسی کشور دوست و همسایه افغانستان هم از طریق این محور ریلی به آب‌های آزاد مهیا گردید.   انتهای پیام//د.ش   حمل و نقل ریلی ایمن‌ترین شیوه حمل و نقلی است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه آهن معادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۲۵۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس علی آبادی در برنامه صف اول با موضوع "عملکرد وزارت صمت در برگزاری اجلاس ایران و آفریقا تا تحقق شعار سال" گفت: برنامه داریم تا انتهای سال ۱۴۰۳ همه کشور را پایش کنیم، از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم، فراخوان می‌دهیم که بدانیم چه داریم، چون ما بعد از این که بدانیم چه داریم، اینها را به مزایده می‌گذاریم، مردم در صندوق‌های طرح‌های مردمی که بسیار سودآور هم هستند، می‌توانند شرکت کنند.
وی با تاکید بر مشارکت مردمی در افزایش تولید در بخش معدن در سال ۱۴۰۳ گفت: درحال حاضر پایشی که انجام دادیم نشان می‌دهد که اغلب نقاط کشور آنومالی‌های خیلی خوبی داریم، یعنی مناطقی که امید بسیار زیادی برای معادن ارزشمند در آن جا وجود دارد، ارزشمندترین معادن مثلا معادن فلزی هستند مثل معدن طلا، معدن مس و معدن آهن هستند که ما تلاش می‌کنیم همه ظرفیت‌ها را برای حداکثر کردن ِ اکتشاف، به کار گیریم. حتی تلاش می‌کنیم که از ظرفیت‌های خارج از کشور استفاده کنیم، چون باید زودتر بدانیم چی و کجا داریم و بعد به مزایده بگذاریم و استفاده کنیم از منابع مردم و از منابع سرمایه گذاران بزرگ، البته با رعایت ملاحظاتی که قانون برای ما تکلیف کرده است.
وزیر صمت همچنین با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه رشد سیزده درصدی را در بخش معدن دیده است افزود: ما در بخش معدن ظرفیت‌های خوبی داریم، متاسفانه تا به امروز به قدر کافی به این موضوع پرداخته نشده است و در فرمایشات مقام معظم رهبری به وضوح این را می‌بینیم، بار‌ها تاکید داشتند و همین امسال هم تاکید داشتند که از فرصت معدن استفاده شود، اتفاق خوبی که باید بیافتد و تا حالا نیافتده است اکتشاف است ما باید اول ببینیم چه داریم، در این بخش، نمی‌گویم خوب کار نشده است، به نظر من، کم کار شده است، بیشتر باید کار شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • ◄ سهم 8 درصدی راه آهن در جابجایی بار
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • سرمایه‌گذاری چین در معادن افغانستان
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • «فوربز» بررسی کرد؛ اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در حمل و نقل ریلی​
  • اتصال دوباره واحد شماره ۲ بخاری نیروگاه شهید رجایی به شبکه سراسری
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال
  • نکات مهم قبل از انتخاب و خرید بهترین باربیکیوها