Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تاسیس اتحادیه کانو‌های تبلیغاتی کشورخبرداد و گفت:‏ نیازمند اعتماد سازی جریان دسترسی آزاد به اطلاعات درعرصه تبلیغات به عنوان یک ضرورت دارای اهمیت هستیم.

به‌گزارش روز پنجشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا از معاونت امورمطبوعاتی و اطلاع‌رسانی، محمد سلطانی فر با اشاره به وظایف حوزه تبلیغات و سیاست های این معاونت گفت: تبلیغات و رسانه جزء لاینفک هم هستند و داشتن نگاه درآمدی به این حوزه امری ذاتی است لذا این مهم به حوزه های صنعتی کمک خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اهمیت و تاثیرجریان دسترسی آزاد به اطلاعات در عرصه تبلیغاتی، اظهارداشت: اگر در این جریان، اعتماد مردم از دست برود تشکیلات تبلیغاتی هم از بین رفته و نبود اطلاعات درست تبلیغاتی به تمام صنعت تبلیغات خدشه وارد می‌کند. بنابراین لازم است در این زمینه نگاه جدی داشته باشید.
معاون وزیر فرهنگ به «زیبایی در تبلیغات و تبلیغاتِ زیبا» به عنوان نکات مهم و موثر حوزه تبلیغات اشاره کرد و گفت: در معاونت مطبوعاتی هم تحقیقاتی در این زمینه انجام دادیم‌. تبلیغات در هر کشوری که ثبات بیشتری در همه زمینه های توسعه داشته باشد، حجیم تر و بارزتر است. به همین دلیل باید نگاه ویژه ای به این رابطه داشته باشیم.
سلطانی فر افزود: در حوزه اطلاع رسانی تبلیغات، اصل صداقت و صحت موثر است نه تبلیغات کاذب و دروغین، به گونه ای که امروز اثر بخشی برخی تبلیغات 60 ساله را می بینیم که هنوز هم با همان بسته بندی و پکیج قدیمی ادامه دار هستند. رمز موفقیت این تبلیغات صداقت و صحت است و با این عنوان هویت دار شده اند.
معاون امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اهمیت و تاثیر جریان دسترسی آزاد به اطلاعات در عرصه تبلیغاتی، اظهار کرد: اگر در این جریان، اعتماد مردم از دست برود تشکیلات تبلیغاتی هم از بین رفته و نبود اطلاعات درست تبلیغاتی به تمام صنعت تبلیغات خدشه وارد می‌کند. بنابراین لازم است در این زمینه نگاه جدی داشته باشید.
سلطانی فر در ادامه از تاسیس اتحادیه کانون های تبلیغاتی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این مهمترین رویدادی است که در زمینه تبلیغات ایجاد شده است.
وی افزود: براین باوریم دامنه دخالت دولت در امور مربوط به کانون‌های تبلیغاتی باید کم شود و اصرار برای ایجاد اتحادیه کانون های تبلیغاتی برای همین است. ما می توانیم با آموزش به نهادهای خصوصی و توانمند کردن آن ها موضوع صدور مجوز را نیز به آن ها واگذار کنیم. این رقابت باعث افزایش کیفیت عرصه تبلیغات می شود.
سلطانی فر با بیان اینکه عرصه تبلیغات درکشورنیازمند پوست اندازی است، گفت: بسیاری از نگاه های ما در کانون های تبلیغاتی معطوف به گذشته و تبلیغات سنتی است. دنیا به سرعت از این مرحله عبور کرده و بر تبلیغات مبتنی بر وب، شبکه های اجتماعی و دیجیتال متمرکز شده است. اگر در این فضا رشد و پیشرفت نکنیم در فضای بیرون و داخل باخته ایم.
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه گریزی به قانون تبلیغات زد و از رایزنی با مجلس شورای اسلامی برای اصلاح قانون تبلیغات در کشور خبر داد.
وی همچنین به ظرفیت های گسترده شبکه های اجتماعی و دیجیتال برای تبلیغات اشاره و آماری از فعالیت کاربران در هر دقیقه در برخی شبکه ها و فضاهای تحت وب ارائه کرد و گفت: امروزه در هر دقیقه در شبکه اجتماعی فیس بوک 973 هزار لاگین شکل می گیرد، 3.7 میلیون سرچ در گوگل انجام می شود. 266 ساعت فیلم در فیلمکس مشاهده می شود. 38 میلیون پیام در واتس آپ تبادل می شود. 481 هزار توئیت ارسال شده و 178 میلیون ایمیل ارسال می شود. 4.3 میلیون فیلم در یوتیوپ دیده می شود. این همه فضای گسترده تبلیغات وجود دارد و ما به عنوان دولت باید تسهیل گر، حامی تبلیغات در این عرصه باشیم.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تاثیر تبلیغات درحمایت و صادرات کالای ایرانی افزود: درفضای تحریم ما می توانیم به شرایط سخت فعلی، به چشم فرصت نگاه کنیم و برای تبلیغ و معرفی کالای ایرانی به دنیا از آن بهره ببریم.
فراهنگ ** 1355 **

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي رسانه جشنواره معاون مطبوعاتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۲۵۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد

ایسنا/هرمزگان دبیر شورای نمایندگان ولی فقیه در مناطق قومی گفت: با پیگیری‌های انجام شده و مبتنی بر دو راهبرد اعتماد و مشارکت، کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین لطفیان امروز (هشتم اردیبهشت ماه) در آئین تودیع و معارفه مدیر مرکز اسلامی استان گفت: با پیگیری‌های انجام شده و حمایت‌های بیت مقام معظم رهبری (حفظه‌الله) تعداد برادران اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری از دو نفر به پنج نفر افزایش پیدا کرد که نشان دهنده راهبرد نظام اسلامی یعنی اعتماد و مشارکت است.

وی با اشاره به دخالت‌ کشورهای مختلف در امور حکمرانی کشور در دوران طاغوت، اظهار کرد: در خاطرات علم و سایر مسئولین زمان شاه به وضوح حضور سفرای کشورهای مختلف در عرصه حکمرانی و گزارش‌گیری از مسئولین ذکر شده که با شرایط اقتدار کنونی جمهوری اسلامی ایران قابل پذیرش نیست.

وی عنوان کرد: امروز لشکر دشمن با تمام توان در برابر جبهه اسلام قد علم کرده و باید بدون توجه به زبان و دین در مسیر خداوند و مسیر رسول خداوند گام برداریم که قطعا در پرتوی جامعه اسلامی شیرینی‌های این مهم به مردم چشانده خواهد شد.

دبیر شورای نمایندگان ولی فقیه در مناطق قومی، با اشاره به تائید و تاکید راهبردهای مرکز اسلامی توسط مقام معظم رهبری، بیان کرد: اعتماد به طرفین یک اصل در وحدت است. ما به جامعه اهل سنت اعتماد داریم و از این ظرفیت نهایت استفاده را خواهیم برد.

حجت‌الاسلام والمسلمین لطفیان تصریح کرد: برای اولین بار مدیر مرکز اسلامی کردستان را یک فرد اهل سنت منصوب کردیم؛ چراکه ۸۰ درصد منطقه را اهل سنت تشکیل داده بود. در سایر استان‌ها نیز از جامعه اهل سنت در جایگاه‌های معاون و مدیر میانی استفاده خواهد شد که نشان دهنده اعتماد موجود میان جامعه اسلامی است.

دبیر شورای نمایندگان ولی فقیه در مناطق قومی گفت: حجت‌الاسلام باوقار مدیر سابق مرکز اسلامی از امروز به عنوان مشاور دبیر شورای برنامه‌ریزی مدارس دینی اهل سنت منصوب خواهند شد تا کمی از فعالیت اجرایی فاصله بگیرند و اقدام به تولید فکر و اندیشه در حوزه‌های کلان اجتماعی و فرهنگی کنند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • مناظره ۲ کاندیدای مجلس دوازدهم اردبیل
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • ضبط برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات دور دوم مجلس در آبادان
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • ضبط برنامه تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات دور دوم مجلس در صدا و سیمای مرکز آبادان
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم
  • آغاز ضبط مناظره‌های تبلیغاتی ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی