Web Analytics Made Easy - Statcounter

محدوده‌های جدید معدنی باید در استان زنجان شناسایی شود/ همکاری فرمانداران و بخشداران با بخش‌ خصوصی افزایش یابد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; فتح‌اله حقیقی امروز در جلسه دیدار معدنکاران با استاندار با اشاره به برخی از مشکلات معدنکاران در استان زنجان اظهار کرد: برخی از مشکلات را قبول دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ما می خوهیم یک اقتصاد سالمی ایجاد کنیم تصریح کرد: کسی که یک معدنکار سالمی بوده از حقوق آن دفاع شود.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه از شرایطی که در حوزه معدن وجود دارد آگاه هستم بیان کرد: برخی از مشکلات در حوزه تولید وجود دارد که ناراحتی می‌شود.

وی با اشاره به دپو پسماند روی در استان زنجان بیان کرد: آزاد دهنده است که چرا 15 سال است پسماند در استان زنجان وجود دارد و ولی کسی برای تعیین تکلیف آن کاری انجام نداده است.

حقیقی با بیان اینکه چرا الان باید به روزی برسیم که ادارات ما برای اینکه مجوز یک معدن تمدید شود و تعلل ایجاد شود و معدنکاران یک ماه در یک جا و دو ماه در جای و در نهایت نتواند کاری از پیش ببرد بیان کرد: اینها مواردی است که باید آنها حل و فصل شود.

وی بیان کرد: با احصای مشکلات بخش خصوصی به این جمع‌بندی رسیدم که برای حل این مشکلات باید با وزرای مربوطه گفت‌وگو داشته باشم.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه برای حل مشکلات باید جلسات اقتصاد مقاومتی و رفع موانع تولید و شورای معدن از پشت میزان در بیاوریم بیان کرد: اگر یک واحد تولیدی مشکل دارد جلسات در محیط واحد مشکل‌دار تشکیل شود که این رویکرد در استان زنجان اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برای حل مشکلات واحد تولیدی نخ تایر اقدامات لازم انجام شده است افزود: نخستین جلسه رفع موانع تولید را در مدیریتی جدید خود در محل این واحد تولیدی تشکیل شد و در این جلسه مقرر شده بدهی‌های این واحد تولیدی به صورت 12 ساله تقسط شود.

وی با تاکید بر تشکیل تیمی با حضور نمایندگان بخش‌های مختلف به منظور ارائه مشکلات هر بخش بیان کرد: در این تیم مشکلات هر بخش توسط نماینده مورد نظر مطرح شود تا مشکلات بررسی شده و حل و فصل شود.

حقیقی با اشاره به اینکه اعتقاد بنده در مورد چرخه طولانی بودن روند اداری این است که باید مراحل مشخصی برای ادارات تعریف شود افزود: اداراتی که با معادن در ارتباط هستند در یک جلسه‌ای حضور داشته باشند تا مراحل برای تسریع در روند کارهای اداری صورت گیرد و این مراحل نیز در اختیار فعالان حوزه صنعتی و معدنی قرار گیرد تا روند اداری براساس مراحل تعیین شده انجام شود.

وی با اشاره به شناسایی محدوده‌های جدیدی اکتشافی در استان زنجان افزود: باید شناسایی محدوده‌های جدید اکتشافی در استان زنجان صورت گیرد و همچنین از وضعیت معدن انگوران نیز خبر دارم و می‌دانم در چند سال آینده این معدن چه وضعیتی خواهد داشت و برای همین منظور شناسایی محدوده جدید را مطرح می‌کنم.

استاندار زنجان با تاکید بر افزایش همکاری فرمانداران و بخشداران با بخش‌ خصوصی افزود: اگر دستگاهی همکاری لازم را نداشته بنده اطمینان می‌دهم در آینده همکاری خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه امروز به مدیران و فرماندارانی نیاز داریم که وضعیت فعلی را حفظ کرده و تقویت کنند افزود: یک مدیر باید این جسارت را داشته باشد که در راه تسهیل امورات مردم اقدام کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۲۹۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری فرمانداران برای رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان

ایسنا/کرمان مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان در همایش فرمانداران با اشاره به فرادستگاهی بودن حدنگاری و وجود موانع متعدد، بر نقش محوری فرمانداران در رفع موانع حدنگاری تاکید و خواستار ورود جدی به این حوزه شد.

سیدمهدی هاشمی ۹ اردیبهشت ماه در همایش فرمانداران استان کرمان اظهار کرد: هویت‌بخشی به اراضی و املاک به نحوی که هیچ نقطه‌ای از کشور فاقد سند مالکیت حدنگار نباشد، حکم قانون جامع حدنگار و مورد تاکید جدی مقام معظم رهبری و سران قواست چرا که فاقد حدنگاری بودن بخشی از اراضی تبعات حقوقی، اقتصادی و اجتماعی فراوانی در پی داشته و همچنین تثبیت مالکیت‌ها نقش ویژه‌ای در آمایش سرزمینی و مدیریت صحیح زمین دارد.

وی افزود: علی‌رغم تلاش شبانه‌روزی مجموعه ثبت اسناد و املاک استان کرمان در راستای تثبیت مالکیت اشخاص حقیقی و حقوقی و صدور ۹۹.۷ درصد از اراضی ملی استان، در بخش صدور اسناد مالکیت اراضی کشاورزی، شهری و روستایی و دستگاه‌های دولتی، بخشی از کار بر زمین مانده که متقاضی‌محور بودن و فرادستگاهی بودن حدنگاری عوامل عمده این مسئله هستند.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با اشاره به فراهم شدن امکان ارائه خدمات غیرحضوری و بر پایه هوش مصنوعی در سایه توسعه حدنگاری و صدور اسناد رسمی گفت: بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی به صورت الکترونیک انجام می‌شود و در حوزه استعلامات نیز به دلیل ایجاد دفتر الکترونیک در اسناد تک‌برگ، ۸۱ درصد استعلامات دادگاه‌ها و سایر مراجع ذی‌صلاح به صورت آنی و توسط هوش مصنوعی پاسخ داده می‌شود.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه صدور اسناد مالکیت، منوط به درخواست مالکین است، اطلاع‌رسانی و اقدامات تبیینی جهت آگاهی‌بخشی به وجوه مثبت سند مالکیت صورت گرفته و شاهد استقبال خوبی از سوی مردم بوده‌ایم اما در این مسیر، بعضی موانع در مسیر حدنگاری وجود دارد که امیدواریم فرمانداران به عنوان فرماندهان قرارگاه حدنگاری شهرستان‌ها، در جهت رفع موانع همکاری کنند.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان با اشاره به نقش حدنگاری اراضی کشاورزی در تامین امنیت غذایی و شعار سال، به اولویت صدور اسناد اراضی کشاورزی در سال جاری اشاره و اضافه کرد: از مجموع ۵۴۳ هزار هکتار از اراضی تداخلی استان، تا کنون نسبت به ۲۱۱ هزار هکتار رفع تداخل صورت گرفته و برای برداشتن بار مالی تهیه نقشه از دوش کشاورزان استان، در سال گذشته برای ۱۰۰ هزار از اراضی زراعی قرارداد نقشه‌برداری منعقد شده و برای باقیمانده اراضی نیز اعتبار ویژه‌ای برای استان کرمان از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نظر گرفته شده است.

هاشمی همچنین با اشاره به وجود مشکلات ثبتی قدیمی و سابقه‌دار در برخی شهرستان‌ها گفت: در راستای تاکیدات رئیس قوه قضائیه مقرر شد کمیته حل معضلات ثبتی با هدف شناسایی مشکلات ثبتی، در اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تشکیل شود تا پس از شناسایی و احصاء معضلات ثبتی ریشه‌دار که حل آن نیازمند هم‌افزایی چندین دستگاه است، موارد حسب مورد در شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان و یا شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان کرمان جهت اتخاذ راهکار مطرح شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری کرمان با همکاری فرمانداران
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • لزوم همکاری فرمانداران برای رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان با همکاری فرمانداران
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • ۲۸۹ محدوده معدنی استان آذربایجان غربی از طریق مزایده واگذار می‌شود
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • واگذاری ۲۸۹ محدوده معدنی در آذربایجان غربی
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان غربی