Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون ﭘﮋﻭهشی ﻣﺮﻛﺰ ﺗﺤﻘﻴﻘﺎﺕ ﺫﺧﺎﻳﺮ ﻣﺎﻫﻴﺎن اﺳﺘﺨﻮانی ﺩﺭﻳﺎی ﺧﺰر گفت: عوامل مختلفی مانند ﺧﺸﻜﺴﺎلی و ﻛﺎﻫﺶ ﺑﺎﺭﻧﺪگی ﺩﺭ ۲۰ ﺳﺎﻝ اﺧﻴﺮ سبب ﻛﺎﻫﺶ ﺳﻂﺢ ﺁﺏ ﺩﺭﻳﺎی ﺧﺰﺭ ﺑﻪ ﺧﺼﻮﺹ ﺳﺎﺣﻞ ﺷﺮقی اﺳﺘﺎﻥ ﮔ ﺴﺘﺎﻥ و ﻛﺎﻫﺶ برخی ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ دریای خزر شده اﺳﺖ. ۱۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۳ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارشض خبرگزاری تسنیم از گرگان، علی بندانی ظهر امروز در ﻧﺸﺴﺖ تخصصی و ﻫﻢاﻧﺪیشی اﺭﺯﻳﺎﺑـی و ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺫﺧﺎﻳﺮ ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ اﺳﺘﺨﻮانی ﺩﺭﻳﺎیﺧﺰﺭ ﺩﺭ ﮔﺬﺷﺘﻪ، ﺣﺎﻝ و ﺁﻳﻨﺪه اظهارداشت: ﻛﭙﻮﺭ و ﻛ ﻤﻪ ﺟﺰﻭ ﮔﻮﻧﻪﻫﺎی ﺩﺭ ﻣﻌﺮﺽ اﻧﻘﺮاﺽ ﺩﺭﻳﺎی ﺧﺰﺭ اﺳﺖ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ﻋﻮاﻣﻞ مختلفی ﺩﺭ 20 ﺳﺎﻝ اﺧﻴﺮ سبب ﻛﺎﻫﺶ اﻳﻦ ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ و از جملهﺧﺸﻜﺴﺎلی و ﻛﺎﻫﺶ ﺑﺎﺭﻧﺪگی، ﻛﺎﻫﺶ ﺳﻂﺢ ﺁﺏ ﺩﺭﻳﺎی ﺧﺰﺭ ﺑﻪ ﺧﺼﻮﺹ ﺳﺎﺣﻞ ﺷﺮقی اﺳﺘﺎﻥ ﮔ ﺴﺘﺎﻥ ﺭا ﺩﺭ ﺗﻬﺪﻳﺪ ﺷﺪﻳﺪ ﻗﺮاﺭ ﺩاﺩه اﺳﺖ.

معاون ﭘﮋﻭهشی ﻣﺮﻛﺰ ﺗﺤﻘﻴﻘﺎﺕ ﺫﺧﺎﻳﺮ ﻣﺎﻫﻴﺎن اﺳﺘﺨﻮانی ﺩﺭﻳﺎی ﺧﺰر ﺑﺎ اﺷﺎﺭه ﺑﻪ ﻛﺎﻫﺶ اﻧﺪاﺯه ﻣﺎهیان ﻛﻔﺎﻝ ﮔﻔﺖ: ﺑﺎﻳﺪ ﺗﻼﺵ ﺷﻮﺩ اﻳﻦ ﻣﺎهی ﺑﻪ ﻟﻴﺴﺖ اﻧﻘﺮاﺽ ﻧﭙﻴﻮﻧﺪﺩ و ﺑﺮای ﺣﻔﻆ ﺁﻥ ﺗﻼﺵ و ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺷﻮﺩ.

سامانه سرد و بارشی در گلستان؛ ارتفاعات سفیدپوش و دریای خزر مواج می‌شودقزاقستان قایق آذربایجان را در دریای خزر مورد حمله قرار دادگیلان|‌ 1000 تن ماهی استخوانی امسال از دریای خزر صید شد

ﻣﺪﻳﺮﻛﻞ ﺷﻴﻼﺕ استان ﮔ ﺴﺘﺎﻥهم در این نشست ﺑﺎ اﺷﺎﺭه ﺑﻪ اﻳﻨﻜﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻬﺮهﺑﺮﺩاﺭی ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻣﺮاﻛﺰ ﺑﺎﺯﺳﺎﺯی و ﺗﻜﺜﻴﺮ اﻧ ﺎﻡ ﺷﻮﺩ، اﻓﺰﻭﺩ: ﺩﺭ ﺣﻮﺯه اﺟﺮا ﭼﺎﻟﺶﻫﺎیی ﻭﺟﻮﺩ ﺩاﺭﺩ ﻛﻪ اﻣﻴﺪﻭاﺭﻳﻢ ﺩﺭ ﺣﻮﺯه ﺗﺤﻘﻴﻘﺎﺕ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺷﻮﺩ.

سید جواد قدس علوی با تاکید بر مدیریت صحیح ذخایر ماهیان دریای خزر، گفت: در حال حاضر یکی از معضلات ما صید غیرمجاز است که با تشکیل کارگروه‌های مختلف در سطح استان تلاش می‌شود از روند رو به رشد این معضل کاسته شود.

وی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در زمینه اشتغال‌زایی از سوی اداره کل شیلات گلستان، افزود: در چند سال اخیر شیلات استان سعی کرده با استفاده از راه‌های مختلف مانند ایجاد مجتمع پرورش میگوی گمیشان، پرورش ماهی در قفس و پن و ساخت مجتمع پرورش ماهیان خاویاری که در مرحله مطالعات اجرایی قرار دارد، در مسیر اشتغال‌زایی برای صیادان غیرمجاز گام بردارد که تا حدی نیز به موفقیت دست یافته است.

انتهای پیام/ ع

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۲۹۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید

ناوچه هلندی «ترومپ» پس از گذران یک ماه در دریای سرخ، این منطقه را ترک کرد و وارد بندر بمبئی در هند شد.

به نوشته روزنامه ایندین اکسپرس، این ناوچه هلندی برای چهار روز در آب‌های هند لنگر انداخت و در ۲۸ آوریل به سمت شرق آسیا روانه شد.

«ترومپ» یک ناوچه فرماندهی و دفاع هوایی است که توسط نیروی دریایی سلطنتی هلند مستقر شده و هدف آن «ارائه مسیری امن برای کشتی‌های باری که از منطقه دریای سرخ عبور می‌کنند» اعلام شده است.

این خبر در حالی منتشر شده که حملات ارتش یمن به کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی و همچنین درگیری میان نیروی دریایی یمن و کشتی‌های جنگی ائتلاف آمریکا و اروپا در منطقه شدت گرفته است.

پیش از هلند، فرانسه و آلمان نیز کشتی‌های جنگی خود را از منطقه خارج کرده بودند.

روز جمعه هم نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که ناو هواپیمابر یو اس اس دوایت دی آیزنهاور و ناوشکن یو اس اس گریولی پس از حدود چهار ماه حضور در دریای سرخ از کانال سوئز به سمت شرق مدیترانه عبور کرده‌اند.

دریاسالار «اچ. اچ. هرولد» این ناوچه هلندی گفت: «هلند یک کشور تجاری است و ما به تجارت آزاد برای رفاه کشور خود وابسته هستیم. تا به امروز، ۷۰ درصد از تجارت ما از طریق منطقه هند-پاسیفیک انجام می‌شود برای همین حفظ آزادی حمل‌ونقل بین‌المللی در مسیر‌های تجاری بی طرف در دریا، بسیار مهم است.»

گفته شده این ناوچه مجهز به تسلیحات مدرن و سیستم‌های سنسور مانند سیستم پرتاب عمودی، نیزه، پرتابه‌های اژدر و سیستم پرتاب طعمه است که در آوریل ۲۰۰۱ وارد نیروی دریایی سلطنتی هلند شد و در مارس ۲۰۰۳ به ماموریت رفت.

افسر فرماندهی این ناوچه نیز گفت «تهدید حوثی‌ها (انصارالله) از دریای سرخ آغاز می‌شود و تا خلیج عدن ادامه دارد که دریا را با اقیانوس هند متصل می‌کند».

وی افزود: «ما برای یک ماه در دریای سرخ بودیم و تهدید حوثی‌ها از دریای سرخ تا خلیج عدن است. حوثی‌ها غیرقابل پیش‌بینی هستند و علیه کشتی‌های مرتبط با اسرائیل عملیات انجام می‌دهند.»

این ناوچه به سنگاپور، هاوایی و جزایر کارائیب می‌رود و بعد از طریق کانال پاناما به هلند بازمی‌گردد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • غروب زیبا از فراز ییلاق سوباتان، رو به دریای خزر
  • غریوب زیبا از فراز ییلاق سوباتان، رو به دریای خزر
  • خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • یمن: با آتش بازی نکنید
  • پسرفت دریای خزر مشکل بنادر مازندران
  • تصاویر حمله پهپادی انصارالله یمن به کشتی رژیم صهیونیستی در دریای سرخ + فیلم
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در مدارس گلستان
  • آمریکا مانع تحقق صلح در یمن و توقف جنایات صهیونیست‌ها در غزه است
  • نیرو‌های مسلح یمن: دو ناوشکن آمریکایی و دو کشتی اسرائیلی را هدف قرار دادیم
  • نیرو‌های مسلح یمن: ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی را هدف قرار دادیم