Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران – ایرنا – مدیر روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری دومین جشنواره ملی طراحی پارچه و لباس کودک و نوجوان از 18الی22 دیماه جاری خبر داد و افزود: این جشنواره با شعار«از کودکی خوب بپوشیم» برگزار خواهد شد.

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا از کارگروه ساماندهی مد ولباس معاونت امورهنری وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی، سید مهدی جعفری با اعلام این خبر افزود: نشست خبری دومین جشنواره ملی طراحی پارچه و لباس کودک و نوجوان 11 صبح روز شنبه 15 دی ماه در سالن اجتماعات انجمن طراحان پارچه و لباس ایران برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دراین نشست با حضور حمید قبادی دبیرکارگروه ساماندهی مدولباس، مینو پدرام دبیر جشنواره، فرشته کیاوش نماینده بخش علمی دانشگاهی جشنواره کودک از دانشگاه علم و فرهنگ، حمید عظیمی فعال صنعت پوشاک و عضو هیئت مدیره انجمن صنایع پوشاک ایران حضور دارند و درباره اهداف و محورهای جشنواره به ایراد سخن خواهند پرداخت.
مدیر روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت ارشاد در ادامه با بیان اینکه مهمترین هدف این جشنواره ایجاد بستری مناسب به منظور کشف استعدادها و ترغیب طراحان جهت ارائه طرحهای نوین مطابق با استانداردهای بومی و فرهنگی در زمینه لباس کودکان ونوجوانان است ، اظهار داشت: این جشنواره به منظور تشویق طراحان عرصه مد و لباس برای ارائه طرحها و الگوهای جدید و مناسب جهت گروه سنی کودکان و نوجوان و فراهم آوردن فضای رقابتی سالم و تخصصی در بین فعالان این حوزه و پر کردن خلاء طراحی در این زمینه با توجه به حساسیت و اهمیت این گروه در بخش صنعت پوشاک با توجه به معیارهای ایرانی اسلامی برگزار می شود.
جعفری با اشاره به اینکه جشنواره در دو بخش رقابتی وغیررقابتی برگزارمی شود، گفت: بخش رقابتی شامل تصویرسازی طراحی لباس، نمایش لباس (بخش خلاقیت و کاربردی با قابلیت تولید انبوده)، طراحی پارچه، کارگاه های آموزشی، بخش مسابقه زنده( از ایده تا اجرا)، مسابقه زنده تصویرسازی طراحی لباس، مسابقه زنده تصویرسازی طراحی پارچه، و بخش غیر رقابتی شامل بخش ویترین ملی، کارگاه های آموزشی، نشست های علمی است.
فراهنگ ** 9246 ** 1355 **

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي هنرهاي تجسمي جشنواره مد و لباس كودك و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۳۰۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است

مسعود حسنلو، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری آنا، ۴۰ درصد شرکت‌های حوزه صنایع خلاق را درارتباط با مقطع سنی کودک و نوجوان دانست و گفت: حوزه کودک و نوجوان حوزه عامی است؛ زیرا حوزه آموزش و یادگیری، حوزه اسباب بازی، پلتفرم‌ها، انمیشین و به طور کلی حدود ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق در حوزه کودک و نوجوان فعالیت می‌کنند. 

وی با اشاره به ظرفیت خوب کشورمان در زمینه انیمیشن سازی افزود: در حوزه انمیشن سازی شرکت‌های خوبی داریم که محصولات آن را علاوه بر اینکه روی پرده‌ی سینما می‌رود؛ ظرفیت صادرات به کشور‌های دیگر را نیز دارد و برخی از این صادرت گرفته است. 

حسنلو ادامه داد: در حوزه اسباب بازی جریان تولیدی خوبی در کشور شکل گرفته است، اما به دلیل نقل و انتقالات مالی آمار شفافی در این زمینه وجود ندارد. انمیشن پسر دلفینی در بازار روسیه و ترکیه نزیک به ۲ میلیون دلار فروش داشته است که اینها اعداد قابل توجهی هستند. 

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با اشاره به صادرات اسباب بازی افزود: در حوزه اسباب بازی ۲۰ تا ۳۰ میلیون دلار صادرات در سال انجام می‌گیرد که این عدد در اقتصاد اسباب بازی بسیار کم است ولی ظرفیت کشور بیشتر است. 

وی با اشاره به نقص در زیرساخت حوزه بازی‌های رایانه‌ای گفت: در حوزه گیم نیز صادرات خوبی داشتیم، اما مسئله اصلی این است که در حوزه صنایع خلاق هنوز زیر ساخت کافی برای جهش وجود ندارد. ما وقتی می‌توانیم از صادرات صحبت کنیم که زیر ساخت تولید در کشور به خوبی فراهم شده باشد و شرکت‌ها سرریز تولیدات را صادر کنند تا بتوانند در ادامه برای کشور ارز آوری داشته باشند. 

حسنلو در آخر صادرات را یکی از زنجیره‌های مهم صنایع خلاق دانست و گفت: در حوزه صنایع خلاق سرمایه گذاری جدی حاکمیتی نداشتیم، این مسیر در حال شکل گیری است. هدف جدی ما در این حوزه صادرات است، زیرا اقتضای صنایع خلق همین است و بدون صادرات زنجیره این صنعت کامل نمی‌شود؛ صادرات باید در اولویت باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود
  • برگزاری جشنواره نوجوان خوارزمی
  • اجبار دانش آموزان برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود
  • دومین نشست «عصابیفکن» برگزار شد
  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد
  • همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است