Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز- ایرنا- مدیرعامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی بر انجام مسئولیت های اجتماعی در همه واحدهای اجرایی و صنعتی تاکید کرد و گفت: پیوند دانشگاه با صنعت موجب توسعه همه جانبه در سطح جامعه می شود و این امر در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی قابل مشاهده است.

به گزارش ایرنا سیدضیاء هاشمی پنجشنبه در نشست هم اندیشی با مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در اهواز، اظهارداشت: استان خوزستان به لحاظ استعدادها و ظرفیت هایی که دارد در مناسبات اقتصادی کشور جایگاه ویژه ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی فعالیت های شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان را از جمله این ظرفیت ها خواند و بر انجام مسئولیت های اجتماعی واحدهای اجرایی و تولیدی تاکید کرد.
مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی همچنین پیوند دانشگاه با صنعت را موجب رشد و شکوفایی هرچه بیشتر صنایع دانست و گفت: این موضوع به ارتقا شاخص های همه جانبه در جامعه کمک زیادی خواهد کرد.
هاشمی ادامه داد: شرایط اقتصادی کشور نشان دهنده این است که دانشگاه باید حضور ویژه تری در حوزه های مختلف از جمله واحدهای تولیدی داشته باشد و در حال حاضر با کمک اساتید برجسته در زمینه های آب، خاک، کشاورزی توسعه نیشکر دستاوردهای موفقی داشته است.

*برداشت 65 تن نیشکر در هکتار
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی نیز در این نشست عنوان کرد: رویکرد و برنامه ریزی های این شرکت از سال 1397 تغییرات کاربردی پیدا کرده بطوری که همکاری با جوامع علمی و دانشگاهی به عنوان یک اولویت محسوب می شود.
محمود شمیلی افزود: با توجه به این رویکرد، عملکرد توسعه نیشکر به برداشت 65 تن در هر هکتار افزایش پیدا کرده است اما با این وجود همچنان با مشکلات متعددی رو به رو هستیم.
وی انجام مسئولیت های اجتماعی را به عنوان یک ضرورت دانست و یادآور شد: خدمات رسانی گروه های پزشکی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی به اهالی روستاهای مجاور کشت و صنعت ها نسبت به گذشته افزایش چشم گیری پیدا کرده است.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر یادآور شد: بعد از اخذ مجوزهای زیست محیطی هم اکنون در حال تولید محصولات شیلاتی مانند ماهی و میگو هستیم.
شمیلی یادآور شد: همچنین با فعالیت های پژوهشی که صورت گرفته، پساب ناشی از آبیاری زمین های نیشکر به سمت کشت گندم، جو و پنبه هدایت شده و در نهایت بهره وری در واحدهای رو به افزایش است.
وی به وجود یکی از کانون های گرد و غبار استان در مجاورت زمین های توسعه نیشکر اشاره کرد و گفت: این شرکت در آینده ای نزدیک جنگل کاری این محدوده از زمین ها را از نوع جنگل حرا آغاز می کند تا علاوه بر اینکه ریزگردها در این منطقه تثبیت شوند بتوان از چوب درخت های این جنگل که جنبه صادراتی دارد به درآمدزایی شرکت کمک بیشتری کرد.
مدیر عامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی که چهارشنبه وارد خوزستان شده با استاندار، آیت الله شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان دیدار کرده است.
9931/6068

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد نيشكر توسعه نيشكر ضياء هاشمي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۳۲۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان فارس برند جهانی در عرصه صنایع دستی محسوب می‌شود

ایسنا/فارس معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: فارس، مهد و مادر صنایع‌دستی و برندی جهانی در این عرصه محسوب می‌شود و از این‌رو عنوان شهر جهانی صنایع‌دستی به کلان‌شهر شیراز اعطا شده است و امیدوارم شیراز قیمومیت خود را در عرصه جهانی نیز حفظ کند.

مریم جلالی امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در حاشیه رونمایی از سند راهبردی و چشم‌انداز صنایع‌دستی استان فارس در نمایشگاه ایران اکسپو با بیان اینکه شیراز و فارس برندی جهانی در عرصه صنایع‌دستی محسوب می‌شود، افزود: زمینه‌سازی این برند به دست هنرمندان این دیار رقم می‌خورد.

وی با تأکید بر اینکه فارس مرجعیت خود را در عرصه صنایع‌دستی کشور و جهان اثبات کند، گفت: تولید کالاهای کاربردی، بسته‌بندی فاخر و قصه محوری صنایع‌دستی می‌تواند زمینه‌سازی این مرجعیت را فراهم کند.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تصریح کرد: بر اساس شعار «پیوند نسلی، پاسداشت هویت در پهنه جهانی»، امیدواریم که دیار بزرگ فارس، نام‌آوران هنر ایرانی و هنرهای سنتی باشد.

وی با ابراز خرسندی از اینکه نسل جدید با همراهی پیشکسوتان وارد عرصه تولیدات صنایع‌دستی شده‌اند، عنوان کرد: این پیوند نسلی کمک می‌کند تا هویت ما ماندگار بماند و بنده مدیون پاسداشت چنین هویتی هستم و امید است در عرصه جهانی هم موفق باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تویوتا به دنبال فرصت در آفریقا
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • استان فارس برند جهانی در عرصه صنایع دستی محسوب می‌شود
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد