Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - ایرنا - رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات( فتا) فرماندهی انتظامی فرماندهی انتظامی اصفهان گفت: امروزه در عصر اطلاعات و گسترش لحظه به لحظه شبکه های اجتماعی در زندگی، سواد رسانه ای باید به مهارت و رفتار شهروندان تبدیل شود.

سرهنگ سید مصطفی مرتضوی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: سواد رسانه ای نوعی مهارت است که امروز در جامعه به شعار تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارداشت : باید مهارت سواد رسانه ای را در جامعه بازتعریف کنیم و از دوران نوجوانی و جوانی به دانش آموزان آموزش داده شود زیرا از صرف هزینه های کلان در آینده جلوگیری می کند.
رئیس پلیس فتای استان اصفهان اضافه کرد: با توجه به ارائه نشدن آموزش های لازم، سواد رسانه ای در جاهایی هم که تبدیل به رفتار شده، معکوس عمل می کند.
وی با اشاره به حادثه تلخ واژگونی اتوبوس دانشجویان دانشگاه علوم تحقیقات تهران تصریح کرد : این مساله به دلیل نداشتن مهارت رسانه ای شهروندان به یک موضوع سیاسی و امنیتی تبدیل شده است.
مرتضوی ادامه داد : در صورتی که شهروندان با دیدگاه سواد و مهارت رسانه ای با این پیام ها برخورد داشتند این نگاه سیاسی و امنیتی در کشور ایجاد نشده بود بنابراین کاربران باید توانایی درک پیام های دریافتی از سوی رسانه و مهمتر از آن توانایی درک پیامی که در پس پیام اصلی ارائه می شود را داشته باشند.
وی بیان کرد : کاربران باید رسالت پیام ها را بشناسند و پیام ها را تحلیل و بررسی و با واقعیت تطبیق دهند و واکنش مناسب را نسبت به آن نشان دهند.
به گفته وی امروز جهان به سمت ارتباطات نامحدود سایبری در حال حرکت است و در این نوع ارتباطات دیگر نمی توانیم کاربران را محدود کنیم.
رئیس پلیس فتای استان اصفهان با بیان این که در زمان حاضر هیچ آموزشی حول محور رسانه به شهروندان ارائه نمی شود، افزود: باید در راستای مهارت سازی در جامعه حرکت کنیم و اکنون هیچ نهادی در جامعه ما به آموزش مهارت های رسانه ای نمی پردازد و دانش و آموزش کافی در این زمینه وجود ندارد.
مرتضوی اضافه کرد: استادان دانشگاه ها و مربیان آموزشی با مسائل میدانی حوزه فضای مجازی نا آشنا هستند و فاصله زیادی بین مسائل و مشکلات روز جامعه با مباحث تئوری وجود دارد.
وی با بیان این که خلا صد در صدی در حوزه آموزش شبکه های اجتماعی در جامعه وجود دارد، اظهارداشت : آسیب های امروز در این بخش به دلیل نبود آموزش های درست و ضعف اخلاق مداری است.
وی خاطرنشان کرد : اصل و اساس استفاده از فناوری های جامعه مدرن ، توجه به فرهنگ استفاده از آن است که هنوز نسبت به آن غافل هستیم.
رئیس پلیس فتای استان اصفهان گفت: مسوولان جامعه باید عملگرا باشند و بیش از این که پشت تریبون ها و در جلسه های مختلف شعار دهند در رفتار و اجرا در راستای تحقق سواد رسانه ای عمل کنند.
سواد رسانه‌ای یک نوع درک متکی بر مهارت است که می‌ توان براساس آن انواع رسانه ‌ها را از یکدیگر تمیز داد، انواع تولیدات رسانه‌ای را از یکدیگر تفکیک و شناسایی کرد، همچنین سواد رسانه‌ای آمیزه‌ای از روش های بهره‌ وری مؤثر از رسانه‌ ها و کسب بینش و درک برای تشخیص رسانه ‌ها از یکدیگر است.
به گزارش ایرنا، نفوذ اینترنت و شبکه های اجتماعی در این استان 74 درصد است در حالی که در کشور 69.8 درصد است.
وضعیت نفوذ اینترنت و شبکه های اجتماعی در کشور 10 درصد بالاتر از میانگین جهانی است.
7150 /6026/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي سواد رسانه شبكه هاي اجتماعي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۳۲۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: صنعت و دانشگاه دو رکن مهم توسعه‌یافتگی در هر جامعه هستند که جدا از هم معنا ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حسن رضانیا امروز در افتتاحیه رویداد صدرا که به همت دانشگاه آزاد واحد همدان برگزار شده است، اظهار‌ داشت: ما برای بهره‌وری درست از ظرفیت دانشگاهی استان نیاز داریم که دانشگاه و صنعت دست به دست هم دهند که این اتفاق به دست متولیان دولتی و دانشجویان رقم خواهد خورد.

وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال پایدار در جامعه از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد، افزود: دانشگاه باید در مسیر آزادگی به همراه نگاه حل مشکل در جامعه ورود کند که اگر این مهم در حوزه اقتصادی رقم خورد منجر به نتایج مطلوب و اثر‌گذاری می‌شود.

رضانیا با بیان اینکه برخی کد رشته محل‌ها فقط به یک مدرک منتهی می‌شود و مهارتی در آن تعریف نشده است، گفت: در بحث مهارت آموزی ما در دانشگاه باید از خبرگان بازار استفاده کنیم، یعنی کسانی که در بازار کار می‌کنند و صاحب تجربه هستند و همین‌ها به ما کمک می‌کنند تا رشته‌های جدید را تدوین کنیم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان بر ضرورت تداوم همکاری های دوجانبه مابین دانشگاه و مراکز تولیدی و صنعتی استان تأکید کرد و افزود: در گذشته غالباً در دانشگاه‌ها تأکید بر مباحث نظری بود و به حرفه آموزی کم‌توجهی وجود داشت، اما در این دوره با توجه به نیاز کشور به نیروهای ماهر در حرفه‌ها و مشاغل گوناگون، مهارت‌‍افزایی و آموزش های فنی و حرفه ای در اولویت برنامه‌‌ها قرار گرفته است و دولت با حمایت از دانشگاه، افزایش اعتبارات و کمک به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز آموزشی، مصمم است گام‌های بلندی در این زمینه بردارد.

رضانیا با اشاره به اینکه دانشگاه باید نیروهای متخصصی تربیت کند که در آینده نقش‌آفرین باشند، گفت: فرهنگ‌سازی در جامعه و بین خانواده‌ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت‌آموزی در دانشگاه‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • تقدیر از معلم باید به فرهنگ همگانی تبدیل شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت
  • ریشه‌یابی خشونت‌های فیزیکی و کلامی/ جریمه بدون آموزش تاثیری ندارد
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • انتقاد تند مدیر سپاهان از هواداران زن و مرد پرسپولیس!