Web Analytics Made Easy - Statcounter

گودرز کریمی‌فر مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره وضعیت بیمه تکمیلی فرهنگیان اظهار کرد: امسال ۲ طرح برای بیمه فرهنگیان با ۲ قیمت مختلف در نظر گرفتیم که در طرح اول بیمه‌گری با فرانشیز ۲۰ درصد به موقع  و همزمان پرداخت می‌شود؛ هزینه در نظر گرفته برای این نوع بیمه‌ ۶۸ هزار تومان برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در طرح بعدی که به روش صندوقی در نظر گرفته شده، ۳۹ هزار تومان حق بیمه تعیین شده است که فرانشیز این طرح ۳۰ درصد بوده و پرداخت به طور آنلاین انجام نمی‌شود و تا سقف ۲ماه طول می‌کشد.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش درباره انتقاداتی مبنی بر وجود تبعیض میان فرهنگیان با اتخاذ این روش اظهار کرد: باتوجه به ضرورت تغییر روش بیمه و اینکه نمی‌خواستیم هزینه‌ها به یکباره افزایش پیدا کند بنابراین ناگزیر بودیم تا ۲ روش برای فرهنگیان در نظر بگیریم که هر کس بنابر شرایط خود یکی از این ۲روش را انتخاب کند.

کریمی‌فر با اشاره به اینکه تمام خدمات در نظر گرفته شده برای فرهنگیان بدون سقف است، اظهار کرد: چنانچه بیماران دچار بیمار‌ی‌های صعب‌العلاج باشند، وضعیت پرداخت آن‌ها ۲۴ ساعت بعد انجام می‌شود.

ورود خدمات دندانپزشکی هزینه های دریافتی از فرهنگیان بالا می‌برد

وی درباره وارد نشدن خدمات دندانپزشکی به بیمه تکمیلی گفت: باتوجه به اینکه هزینه اخذ شده از فرهنگیان حداقل مقدار ممکن با توجه به امکانات در نظر گرفته است، نمی‌توانستیم خدمات دندانپزشکی را هم اضافه کنیم چرا که این خدمات مبالغ بالایی را می‌طلبد و برای اینکه  خدماتی پر طرفدار و پرکاربرد در نظر گرفته شده همچنان وجود داشته باشد،  حداقل باید هزینه ای  بین ۱۹۰ تا ۲۰۰ هزار تومان دریافت می‌کردیم.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه امسال قیمت دارو و خدمات سلامت ۴۰ درصد افزایش یافته است، تصریح کرد: باتوجه به این افزایش قیمت خدماتی که برای فرهنگیان با این هزینه در نظر گرفتیم، ریسک بزرگی بوده است و برای ایجاد این طرح با شرکت‌های مختلفی مذاکره کردیم که حتی بسیاری از آن‌ها با این مبلغ حاضر به فعالیت نبودند.

کاهش زمان دریافت هزینه های درمانی از بیمه تکمیلی

مدیرکل تعاون و پشتیبانی اظهار کرد: باتوجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای خدمات بیمه فرهنگیان حتی در شکل صندوقی هم فرهنگیان مبالغ خود را تا سقف ۲ ماه دریافت می‌کنند، حتی ممکن است این زمان به کمتر از سقف در نظر گرفته شده هم برسد.

کریمی‌فر با اشاره به اینکه تا کنون آمار انصرافی از خدمات بیمه تکمیلی نداشته‌ایم، گفت: پیش‌بینی می‌کنیم تا بیستم دی ماه که پایان مهلت ثبت‌نام در بیمه تکمیلی است، حدود یک میلیون و ۴۵۰ تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار فرهنگی مانند سال گذشته تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گیرند.

وی با پاسخ به برخی شایعات مبنی بر غیرقانونی بودن بیمه تکمیلی در نظر گرفته شده برای فرهنگیان بیان کرد: این بیمه کاملا قانونی است و حتی اسناد مبتنی بر این موضوع موجود است.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش یادآوری کرد: بیمه تکمیلی ایثارگران شاغل هم بدون سقف و فرانشیز برای آن‌ها در نظر گرفته است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار آموزش و پرورش دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۳۳۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان

محسن اسدبیگی با اشاره به اینکه در راستای ماده ۴۳ قانون جمعیت و خانواده نزدیک به ۶ هزار زوج نابارور در سطح استان شناسایی شده است، اظهار کرد: از ۶ هزار زوج نابارور ۱۳۸۱ نفر به عنوان نابارور در سامانه نشاندار شده‌اند.
به گفته وی اداره کل بیمه سلامت استان در حال حاضر با دو مرکز درمان ناباروری خصوصی شفا و غیر دولتی جهاد دانشگاهی جهت ارائه خدمات تخصصی سطح دوم درمان ناباروری قرارداد دارد.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: در حال حاضر دخواست و دریافت خدمات ناباروری بصورت الکترونیک در سامانه نسخه الکترونیک بیمه سلامت انجام می‌شود.
اسد بیگی با اشاره به اینکه تاکنون ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در قالب ۸ میلیارد تومان بابت اسناد خدمات ناباروری به مراکز درمان ناباروری و ۳ میلیارد تومان بابت اسناد سرپایی به زوجین نابارور پرداخت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • اردوی جهادی دندان پزشکان کشور در شیراز
  • خدمات دندانپزشکی با استفاده حداکثری از ظرفیت گروه‌های جهادی ارائه می‌شود
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • بررسی وضعیت بیمه اتباع خارجی در قم
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است