Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی قلی‌زاده چقدر بدشانس است. او می‌توانست یکی از پدیده‌های جام ملت‌ها باشد و هنوز هم امیدواریم بتواند روزنه‌ای برای بازگشت پیدا کند و برای تیم ملی به میدان برود.به گزارش بلاغ،علی قلی‌زاده چقدر بدشانس است. او می‌توانست یکی از پدیده‌های جام ملت‌ها باشد و هنوز هم امیدواریم بتواند روزنه‌ای برای بازگشت پیدا کند و برای تیم ملی به میدان برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته او در صورتی می‌تواند وارد لیست شود که بازیکن دیگری از لیست خارج شود. این اتفاق هم تنها می‌تواند یک روز پیش از اولین بازی ایران در جام ملت‌های امارات رخ دهد. خیلی‌ها حسرت می‌خورند چرا این اتفاق برای علی قلی زاده رخ داد؟ چرا او باید این بار هم از لیست بیرون بماند؟ علی برای جام جهانی آن‌قدر باتجربه نبود که در لیست ۲۳ نفره باشد ولی با این حال به عنوان مهمان کنار تیم بود. این بار او قرار بود یک سورپرایز در جام ملت‌ها باشد ولی آسیب دید. عملکرد قلی‌زاده بعد از جام جهانی در بازی‌های تیم ملی یکی از برجسته‌ترین چهره‌های هجومی بود و حتی در لیگ بلژیک به خاطر پیشرفت فوق العاده اش همه را انگشت به دهان گذاشت ولی یک اتفاق تلخ باعث شد حضور در جام ملت‌ها این‌قدر پیچیده شود. علی برایمان توضیح می‌دهد: «خیلی حیف شد. در بهترین فرمم بودم که مصدوم شدم. این مصدومیت هم خیلی بد بود.» چطور؟ قلی زاده جواب می‌دهد: «راستش بازیکن حریف این‌قدر بد پایم را زد که فکر کردم استخوان پایم شکست. مصدومیتم به قدری شدید بود که همان لحظه فقط توانستم دستم را بالا ببرم و از مربی بخواهم تعویضم کند.»

آن شب برای قلی زاده بسیار بد بود. می‌گوید وقتی به خانه برگشت ورم مچ پایش بسیار زیاد بود: «دقیقاً. پایم طوری ورم کرده بود که خیلی نگران شدم. اول که فکر می‌کردم استخوان ساق پایم شکسته ولی بعد متوجه شدم مچ پایم است. شب اول فکر می‌کردم مصدومیت خیلی بیشتر طول بکشد ولی کادر فنی تیم ملی خیلی تلاش کردند. همین چند روز قبل وقتی شروع کردم به کار با توپ میکائیل تعجب کرده بود.» میکائیل فیزیوتراپ تیم ملی است که انصافاً در یک هفته گذشته همه‌جوره برای بازیکنان مصدوم و قلی زاده وقت گذاشت. علی می‌گوید: «خیلی پرتلاش است و گاهی می‌پرسم آیا خسته نمی‌شوی؟ بعضی وقت‌ها شب با اتاقم تماس می‌گیرد و می‌گوید آماده هستی کار کنیم؟»

تمرینات قلی زاده در روز گاهی به چهار جلسه هم می‌کشد. با وجود اینکه علی فعلاً در لیست نهایی نیست ولی مربیان همچنان به شدت با او کار می‌کنند؛ این یعنی تعهد تیم ملی به یک بازیکن حتی با وجود آنکه او در باشگاهش آسیب دیده است. کی‌روش همه چیز را می‌سنجد و مراقب خیلی چیزهاست. حتی به این فکر می‌کند که شاید اتفاقی ناخواسته رخ دهد و باید قلی زاده را به لیست برگرداند. به همین خاطر هم مراقبش هستند و هم به تمرینات با او ادامه می‌دهند. «خب، باید از کادر فنی تیم ملی تشکر کنم که واقعاً برای من وقت گذاشته‌اند. مدام روی پایم کار می‌کند. روزی را به یاد می‌آورم که مصدوم شده بودم و فکر می‌کردم خیلی بیشتر از این‌ها بیرون از فوتبال باشم ولی این‌قدر با من کار کردند که حتی می‌توانم کار با توپ کنم.»

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۳۳۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی تحت عنوان «آسیب‌شناسی شهرک‌های صنعتی در ایران» موانع کسب و کار در شهرک‌های صنعتی را بررسی کرده است.

بر اساس این گزارش، بسیاری از مشکلات واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی با واحدهای تولیدی بیرون از شهرک‌های صنعتی هم‌پوشانی دارد، اما برخی مشکلات نیز مختص به واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی است. در این گزارش بیشتر بر موانع کسب و کارها در مرحله راه اندازی متمرکز شده و بر این اساس مشکلات مربوط به تأمین زمین مورد نیاز و تمهیدات و امکانات زیرساختی مورد توجه قرار گرفته است.

تأمین برق هم در مرحله راه اندازی کسب و کار و هم در طول دوره فعالیت بنگاه‌ها در شهرک‌های صنعتی، از جمله مهم‌ترین معضلات به شمار می‌رود. معضلات مربوط به تأمین برق نه فقط راه اندازی واحدهای صنعتی را معطل نگه داشته، بلکه واحدهای فعال را نیز با چالش‌های پرشماری مواجه ساخته است. به دلیل ارتباط بین زیر ساخت‌های لازم برای تأمین گاز و برق، مشکلات مربوط به تأمین برق، برای زیرساخت گاز نیز صدق می‌کند.

گفتنی است هر سال معمولاً در فصل گرما، شهرک‌های صنعتی با قطعی برق مواجه می‌شدند و درخواست همیشگی تولیدکنندگان این است که قطعی برق با برنامه‌ریزی و اعلام قبلی باشد تا به تولید آسیب نزند. به همین دلیل در سال‌های اخیر شهرک‌های صنعتی به دنبال تأمین بخشی از برق مورد نیاز شهرک‌ها از طریق نیروگاه‌های مقیاس کوچک بوده‌اند.

همچنین مرکز پژوهش‌های مجلس معتقد است که محدودیت‌های زیست محیطی در برخی از استان‌ها، به‌ویژه در استان‌های تهران و مرکزی موانع متعددی هم در مرحله آغاز فعالیت و هم در حین فعالیت و مرحله توسعه کسب و کار ایجاد کرده است.

با این حال این گزارش تاکید می‌کند که بسیاری از نقصان‌ها و موانع کسب و کارهای مستقر در شهرک‌های صنعتی، به نبود سیاست‌گذاری زمین در ایران بازمی‌گردد و این نقصان یکی از عوامل اصلی فلج شدن کل تولید است. از جمله در شهرک‌های صنعتی در حال حاضر، زمین به یک کالای سرمایه‌ای تبدیل شده، نه کالای مصرفی و در این وضعیت صنعتگر یا هر فرد دیگر با هدف صرف خرید زمین و کسب سود آتی از فروش زمین، اقدام می‌کند و نه با انگیزه تولید؛ به ویژه آنکه در حال حاضر در ایران می‌توان بدون پرداخت مالیات یا عوارض زمین‌ها را در شهرک صنعتی با اهداف سوداگرانه احتکار کرد و به فروش رساند.

بدین ترتیب، خرید زمین در شهرک‌های صنعتی در موارد بسیاری، با هدف سوداگری زمین و نه تولید صورت گرفته است. اصلاح سیاست زمین، مستلزم تغییر اساسی رویکردها و نگرش‌ها در این حوزه است. این رویکرد و اصلاحات شامل طیف گسترده‌ای از قوانین، مقررات و رویه‌ها در موضوعات قیمت گذاری، تخصیص زمین، فروش یا اجاره و نوع بهره برداری و غیره را در بر می‌گیرد.

کد خبر 6097926 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • آیا با خوردن تخم‌مرغ لاغر می‌شویم؟
  • در زمستان پیاز سبز بخورید!
  • فیلم| یک یوتیوبر از حقیقت وحشتناک صهیونیست‌ها پرده برداشت
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!
  • دقیقی - اوزونیدیس: پرده دوم از یک درگیری
  • پشت پرده برکناری علی خطیر/ چه کسی مدیرعامل باشگاه استقلال می‌شود؟
  • فیلم| خاک خوردن ۱۱ ساله قطعه نایاب ناوبری هواپیما!
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟