Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، مجلس نمایندگان آمریکا جلسه یکصد و شانزدهم خود را در حالی شروع کرد که چکش چوبی ریاست این مجلس یک بار دیگر در اختیار «نانسی پلوسی» دموکرات قرار گرفت.

نانسی پلوسی، رهبر ۷۸ ساله دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان توانست با ۲۲۰ رای از ۴۳۵ ریاست مجلس را بر عهده بگیرد. خانم پلوسی نخستین زنی بود که در سال ۲۰۰۶ به این مقام رسید و اکنون دوباره با تقویت دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان توانست ریاست سال‌های گذشته را تمدید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنطور که دخترش مجلس نمایندگان ۲۰۰۶ را توصیف کرده آن مجلس، مجلسی کاملا مردانه بود و حالا با حضور زنان در این مجلس تغییر محسوسی در شکل و شمایل آن رخ داده است. نانسی پلوسی متولد بالتیمور است و از آمریکایی‌های ایتالیایی‌تبار به حساب می‌آید.

نانسی پلوسی که حالا یکی از زنان قدرتمند در آمریکا و جهان به شمار می‌رود صاحب چهار فرزند و ۹ نوه است. او در شرایطی برای دومین بار ریاست مجلس نمایندگان را بر عهده گرفته است که دونالد ترامپ در کاخ سفید سکان ریاست جمهوری این کشور را در دست دارد. او همچنین باید بر مجلسی ریاست کند که شمار بسیاری از سیاستمداران دموکراتش را نیروهایی تازه‌نفس شکل داده‌اند.

«الکساندرا پولوسی» دختر نانسی پلوسی که خود خبرنگار سیاسی است در گفت و گو با سی‌ان.ان درباره مادرش گفت: «البته که من اینجا نیستم تا درباره او حرف بزنم. اما مادرم سرتان را می‌برد و شما حتی نمی‌فهمید که خونی از شما رفته است. وقتی نانسی پلوسی ۱۳ سال پیش به این مجلس آمد این مجلس سراسر مردانه بود اما حالا ببینید چه تعداد زن در این مجلس حضور یافته اند. این در واقع تصویر جدید آمریکایست.»

اشاره الکساندرا پلوسی به تعداد زنانی است که این روزها در مجلس نمایندگان حضور دارند. ۸۷ کاندیدای زن موفق به ورود به مجلس نمایندگان آمریکا شده‌اند که از این تعداد ۷۵ نفرشان از حزب دموکرات هستند.

در مجلس نمایندگان آمریکا برای نخستین بار دو زن مسلمان از ایالت‌های «مینه‌سوتا» و «میشیگان» انتخاب شدند. یکی از این زنان، پناهجویی‌ است که از جنگ سومالی به ایالات متحده پناهنده شده بود و دیگری شهروندی فلسطینی‌تبار است و متولد «دیترویت».

«الحان عمر» پناهجوی اهل سومالی که به عنوان نماینده انتخاب شده است در توییتی عکسی از خود و پدرش منتشر کرد و نوشت: «۲۳ سال پیش من و پدرم از اردوگاه پناهجویان در کنیا وارد فرودگاه واشنگتن دی سی شدیم. امروز وارد همان فرودگاه شدیم تا در مراسم سوگند نخستین نماینده سومالیایی-آمریکایی کنگره شرکت کنیم.»

 

استیضاح ترامپ 

خانم پلوسی پیش از این گفته بود: «او (ترامپ) به کنگره‌ای جمهوری‌خواه عادت کرده بود، مجلس نمایندگان و سنایی که در دست او بود. این کنگره این گونه نخواهد بود. نظارت بر فعالیت‌های دولت یکی از مسئولیت‌های ما است.»

خانم پلوسی البته در ادامه تاکید کرد تا زمانی که هر دو حزب خواستار استیضاح آقای ترامپ نباشند این مساله را دنبال نخواهد کرد.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها ایالات متحده آمریکا نانسی پلوسی مجلس نمایندگان آمریکا جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۳۳۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش «انتفاضه دانشگاه‌های آمریکا» به سایر کشورها/ سرکوب وحشیانه آزادی بیان

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از المیادین، در حالی تظاهرات و تحصن حامیان فلسطین و غزه در دانشگاه‌های آمریکا و سرکوب و بازداشت دانشجویان معترض از سوی پلیس و نیرو‌های امنیتی همچنان ادامه دارد، ماموران امنیتی کالج دانشگاهی دوبلین ایرلند، رئیس اتحادیه دانشجویی این دانشگاه را از مراسم اهدای جایزه افتخاری به نانسی پلوسی، رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا، به زور اخراج کردند.

در حالی که پلوسی در مراسمی در کالج دانشگاهی دوبلین برای اهدای دکترای افتخاری و دریافت جایزه در حال سخنرانی بود، «مارتا نی ریادا» بلند شد و با صدای بلند فریاد زد: «پلوسی یک صهیونیست و جنایتکار جنگی است».

رئیس اتحادیه دانشجویی کالج دانشگاهی دوبلین در مصاحبه با روزنامه ایرلندی «دیلی میرر» گفت: من بلند شدم و گفتم پلوسی یک صهیونیست و جنایتکار جنگی است و چیز‌های دیگری هم بود که می‌خواستم به عنوان نماینده دانشجویان بگویم. ما این مدرک افتخاری را محکوم می‌کنیم، زیرا بیانگر خواسته‌های دانشجویان نیست و نباید جشن‌هایی به این شیوه برگزار شود.

«مارتا نی ریادا» افزود که از قبل می‌دانسته است که پس از اظهارنظر از او خواسته می‌شود که آنجا را ترک کند، اما انتظار نداشت که نیرو‌های امنیتی او را دست‌بسته از سالن بیرون ببرند، چرا که معمولاً از فرد می‌پرسند: می‌روی یا نه؟ بعد اگر از رفتن امتناع کرد، نیرو‌های امنیتی او را بیرون می‌کشند، اما این مراحل را با او انجام ندادند.

در حالی که این مراسم در داخل سالن برگزار می‌شد، نی ریادا تأیید کرد که بیش از ۱۵۰ دانشجو در اعتراض به پلوسی و رژیم اسرائیل در بیرون سالن ایستاده و شعار پایان دادن به نسل کشی در نوار غزه را سر دادند.

همچنین نیرو‌های پلیس فرانسه راهپیمایی دانشجویان دانشگاه سوربن را در حمایت از غزه سرکوب کردند.

رسانه‌ها هم تصاویری از برخورد خشن پلیس آمریکا با کارولین فولین استاد اقتصاد دانشگاه جورجیا در تظاهرات ضدصهیونیستی و حمایت از غزه پخش کردند.

این تحولات در حالی است که دانشجویان دانشگاه کلمبیا در منهتن نیویورک، در جریان بازدید مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از مکانی که جرقه تظاهرات سراسری دانشجویان آمریکایی را در اعتراض به تجاوز اسرائیل به نوار غزه برانگیخت، او را هو کردند.

تحصن دانشجویان دانشگاه جورج واشنگن هم در حمایت از غزه و فلسطین با وجود بازداشت‌ها و شرکوب همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا
  • اعتراض دانشجویان آکسفورد به سفر پلوسی
  • زاخارووا: پلوسی به آمریکایی‌ها توهین می‌کند
  • ادعای پلوسی درباره پوتین، توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی است
  • گسترش «انتفاضه دانشگاه‌های آمریکا» به سایر کشورها/ سرکوب وحشیانه آزادی بیان
  • گسترش «انتفاضه دانشگاه‌های آمریکا»به سایر کشورها/سرکوب ادامه دارد
  • گسترش انتفاضه دانشگاه‌ های آمریکا در حمایت از غزه به سایر کشورها
  • گسترش «انتفاضه دانشگاه‌های آمریکا» در حمایت از غزه به سایر کشورها
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد
  • هو کردن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا توسط دانشجویان