Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-استاندار آذربايجان شرقي بيان کرد: مسئله حاشيه نشيني در طول چندين سال به وجود آمده است و شهرداري به تنهايي نمي تواند اين معضل را حل کند.

به گزارش خبرنگار ما در تبريز؛ محمدرضا پورمحمدي در ديدار صميمي مهندسان شهرسازي که در محل معاونت شهرسازي شهرداري تبريز صورت گرفت، گفت: در تبريز افراد متخصص و تحصيل کرده بسياري وجود دارند که بهره بردن از حضور آنان در عرصه هاي مختلف، مي تواند زمينه هاي رشد و اعتلاي شهر اولين ها را فراهم سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورمحمدي همچنين تاکيد کرد: متاسفانه نگاه خرد، جزئي و شخصي به بسياري از مسائل شهري باعث شده مسائل و مشکلات کلان را نبينيم و در نتيجه با مشکلات فراواني مواجه شويم.

وي همچنين با اشاره به معضل حاشيه نشيني در کلانشهرهايي چون تبريز، بيان کرد: مسئله حاشيه نشيني در طول چندين سال به وجود آمده است و شهرداري به تنهايي نمي تواند اين معضل را حل کند.

پورمحمدي در بخش ديگري از سخنان خود اعلام کرد: اکنون بيش تر از اينکه مشکل تکنولوژي و سرمايه داشته باشيم، با کمبود تئوري مواجه هستيم.

استاندار آذربايجان شرقي همچنين با تاکيد بر اهميت علوم جغرافيايي بيان کرد: شهرسازي يکي از مهم ترين علوم حوزه مهندسي و جغرافيا است و با شهرسازي مي توان به مقوله شهر، نگاه چندوجهي داشت.

استاندار آذربايجان شرقي در ادامه بر ضرورت باارزش شمردن سرمايه هاي اجتماعي هر شهر تاکيد کرد و گفت: 33درصد از فارغ التحصيلان دانشگاهي ما در استان بيکار هستند و اين باعث به وجود آمدن نااميدي و بدبيني در جامعه مي شود.

وي اضافه کرد: مفهوم شهر فقط شامل ساختمان ها و خيابان ها نمي شود، بلکه ما بايد به انسان ها نيز به عنوان سرمايه هاي اجتماعي شهر، ارزش قائل شويم.

وي ادامه داد: اينک بيش از همه چيز نيازمند تدبر و انديشه هستيم، به همين خاطر بايد مشکلات را آسيب شناسي کنيم و به دنبال يافتن راه حل هاي علمي براي آن ها باشيم.

وي در پايان خاطرنشان کرد: اين انديشه و تفکر است که مي تواند ما را در همه امور به موفقيت و موقعيت هاي مطلوب رهنمون سازد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداري تبريز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۳۵۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد

زینب زاهدی مدرس و مشاور دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد به سابقه بحث خودکشی پرداخت و افزود: خودکشی در تاریخ سابقه طولانی دارد. در یونان باستان و روم به عنوان روشی قابل قبول در شکست نظامی تلقی می‌شد. این عمل در تمام ادیان قبیح و زشت و ناپسند و غیر قابل پذیرش برای دینداران می‌باشد.

وی افزود: خودکشی عملی عمدی است که باعث مرگ فرد می‌شود. این کار پدیده پیچیده ای است که می‌تواند علل گوناگون داشته باشد. مهم‌ترین علل خودکشی ناامیدی، اختلالات روانی، نظیر افسردگی، اختلال دوقطبی، اختلال طیف اوتیسم، اختلالات فیزیکی مانند سندرم و خستگی مزمن، شکست عاطفی، اعتیاد به الکل و مواد مخدر، فقر فرهنگی و اقتصادی می‌باشد.

ایشان افزودند: ۱/۵ درصد مرگ و میرهای سراسر دنیا به دلیل‌ خودکشی است. این آمار ۱۲ در ۱۰۰۰۰۰ نفر است. میزان خودکشی عموما در مردان بیشتر از زنان می‌باشد. در خیلی از کشورها خودکشی در سن ۷۰ سال و در برخی از کشورها بین ۱۵ تا ۳۰ سال است. اروپا بالاترین نرخ خودکشی را دارد. سالانه ده تا بیست میلیون خودکشی ناموفق وجود دارد. در آسیا کشورهای قزاقستان، کره جنوبی، هند، ژاپن و سریلانکا به ترتیب بیشترین آمار خودکشی را دارند.
ایران رتبه ۱۵۵ در جهان را دارد و روزانه بین ۴ تا ۹ نفر در ایران خودکشی می‌کنند. معمولا ۶۲ درصد خودکشی‌ها منجر به مرگ می‌شوند.

وی درباره خودکشی در استان خاطر نشان کرد: آمار خودکشی در جغرافیای ایران نسبت به تراکم جمعیت متفاوت است. با توجه به جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد، خودکشی در این استان آمار قابل ملاحظه‌ای دارد. مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی، افسردگی و اختلال روانی می‌باشد.

ایشان خاطرنشان کرد: اگر به دو مولفه یعنی فرهنگ و زیست محیطی آنان توجه شود بیماری افسردگی و اختلالات روانی قابل کنترل و درمان است. روند زیست محیطی و فرھنگی در استان به وفور دیدہ می‌شود. فضای مجازی اطلاعات فزاینده‌ای را به ذهن جوانان ما داده و ذهن آنها راکت کرده است، همین اطلاعات فزاینده باعث ایجاد شکاف نسلی شده است. با توجه به تاثیرگذاری فضای مجازی و ترویج فرهنگ غربی، جوانان و نوجوانان پدر و مادرشان را از خودشان جدا می‌کنند زیرا این تفکر درک نشدن از سوی والدین در ذهن آن‌ها نهفته شده است. عقیده نوجوانان این است که کسی به آنها توجه نمی‌کند. احساس عدم توجه در نوجوانان موجب می‌شود تا آنها احساس پوچی کنند و با توجه به کلیپ و فیلم ھای مبتذل و دروغین توقعات از خودشان بالا می‌رود. این احساس یاس و ناامیدی باعث می‌شود که آنها تمایلی به ادامه این راہ نداشته باشند.

خبرنگار: الهام سادات هاشمی اصل

انتهای خبر/

کد خبر: 1228787 برچسب‌ها خودکشی دانشجویان

دیگر خبرها

  • رتبه اول اصفهان در میزان جاده‌های دو بانده/ جذب قیر منوط به عملکرد بافت فرسوده است
  • ساماندهی کودکان گل فروش در حاشیه بهشت زهرا (س)
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • استفاده از «گنبد بیزانسی» در ساخت‌وساز شهر قم ممنوع است
  • پیش‌بینی هزینه ۴۰۰ میلیارد ریالی جهت توسعه مناطق حاشیه شهر
  • اجازه نمی‌دهیم حاشیه بر شهرداری و شورای شهر زنجان حاکم شود
  • اجازه حاشیه‌سازی در حریم شورا و شهرداری را نمی‌دهیم
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد