Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره میزان ورود قاچاق طلا به کشور گفت: امسال به دلیل رکود حاکم در بازار، میزان قاچاق طلا به کم‌ترین حد ممکن رسیده است.

به گزارش صدای ایران از اقتصاد آنلاین، محمد کشتی‌آرای با تاکید بر این که امسال مشکل قاچاق طلا حاد نیست، اظهار کرد: اگرچه میزان ورود قاچاق به کشور از لحاظ وزنی مشخص نیست، اما در سال جاری به دلیل رکود حاکم در بازار و کاهش میزان تقاضا، ورود قاچاق به کشور نیز تقلیل یافته و همچنین دستور بانک مرکزی مبنی بر آزادسازی واردات طلا مزید بر علت شده تا امسال شاهد کاهش این معضل باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر تهران با بیان این که طلاهای قاچاق موجود در ویترین مغازه‌ها مربوط به سال‌های گذشته است، تصریح کرد: برخی‌ از طلاهای موجود در مغازه‌ها که قاچاق محسوب می‌شود، مربوط به سال‌های گذشته بوده و برخی دیگر نیز که به اسم طلای خارجی به طور مثال ایتالیایی، فروخته می‌شود برند داخلی بوده و فقط طرح آن الگوبرداری از سایر کشورهاست.

کشتی‌آرای تاکید کرد: میزان کنترل و نظارت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در این خصوص بیشتر شده و مدام واحدها را رصد می‌کنند و اگر طلایی دارای کد استاندارد نباشد با آن واحد صنفی برخورد خواهد شد.

عضو اتحادیه طلا و جواهر تهران همچنین به دستورالعمل بانک مرکزی مبنی بر آزادسازی واردات طلا اشاره کرد و گفت: خوشبختانه بانک مرکزی تمهیداتی از جمله تعرفه گمرکی و ارزش افزوده صفر برای واردات قانونی طلا در نظر گرفته که همین موضوع قاچاق را به حداقل رسانده و باعث شده امسال، سال طلایی برای این صنعت در زمینه واردات باشد.

او همچنین درباره میزان تولید و واردات طلا توضیح داد: سالانه ۲ تا ۵میلیون تن طلا از چند معدن اصلی کشور تولید می‌شود که این میزان یک پنجم نیاز واحدهای صنفی را برطرف می‌کند و مابقی نیاز را از بازیافت طلاهای قدیمی و واردات تامین می‌کنیم.

کشتی‌آرای همچنین درباره میزان تولید مصنوعات در کشور بیان کرد: سالانه به میزان ۳۰ تا ۴۰تن مصنوعات در کشور ساخته می‌شود که بیشترین نیاز داخلی را تامین می‌کند، ضمن اینکه تهران، تبریز، اصفهان، مشهد و یزد عمده‌ترین تولیدکنندگان مصنوعات طلا در کشور هستند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: قاچاق طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۳۵۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد

به گزارش قدس آنلاین، سیدکمال هادیانفر با اشاره به وجود ۳۲۰۰ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور اظهار کرد:‌ بر اساس صورتجلسه بین پلیس و راهداری۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز پر حادثه است.

وی با یادآوری این‌که اختلافی با پلیس در این زمینه نداریم، اما داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز دقیق نیست، افزود: از منابع داخلی وزارت راه  وشهرسازی ۴۱۲ نقطه از اینها رفع شده است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد دولت این بوده که در لایحه بودجه ۳۰۰۰ میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیز تخصیص یابد که مجلس آنرا تصویب کرده که البته گیر و گورهایی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که ۶۰ درصد از تصادفات رانندگی در ۳۰ کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها اتفاق می‌افتد، گفت: در برخی جاها حریم شهرهاست و برخی جاها حریم جاده‌هاست که در حال رفع آنها هستیم.

هادیانفر با بیان این‌که با تدابیر استانداران در نوروز ۱۴۰۳ تصادفات رانندگی در ۳۰ کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها به ۵۶ درصد کاهش یافت، اضافه کرد: از NOGها خواسته‌ایم اگر طرحی برای کاهش تصادفات رانندگی دارند آنرا به وزارت راه و شهرسازی ارائه کنند تا بتوانیم تکلیف قانونی در این زمینه را اجرایی کنیم.

وی درباره وظیفه خودروسازان برای تولید خودروهای باکیفیت، اظهار کرد: در کمیسیون ایمنی راه‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم، این‌که بگوییم فقط عامل انسانی باعث بروز تصادفات رانندگی است حرف درستی نیست. هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر صمت داشتیم و وی از بنده موضوع ارتقای ایمنی در خودروها را مطالبه کرد!

وی ادامه داد: وزیر صنعت گفت چه کار کنیم که ایمنی در خودروها ارتقا یابد. بنده گفتم در دهه ۸۰ چه عواملی باعث کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی شد. یکی از موارد واردات خودروهای ایمن بود و خودروسازان به سمت رقابت با خودروهای وارداتی رفتند.

وی تاکید کرد: واردات خودرو علاوه بر ارتقا ایمنی، باعث رقابت بین خودروسازان می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • همراه پرخرج
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • رسانه عبری: جنگ غزه واردات خودرو را در اسرائیل فلج کرد
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید