Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  درست یک سال پیش در چنین روزهایی تهران و تعداد معدودی از شهرهای ایران صحنه اعتراضات اقتصادی مردم شد اما این اعتراضات با دخالت ضدانقلاب به آشوب کشیده شد. این اغتشاشات با فتنه سال 88 از چند جهت شباهت داشت.

دخالت و حمایت علنی رسانه‌های بیگانه در ساعات ابتدایی اعتراضات و انتشار اخبار جعلی و کشته‌سازی از وجوه اشتراک این دو اغتشاش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری فارس طی گزارشی در روزهای گذشته به شایعات فتنه سال 88 پرداخت(اینجا) و در این گزارش به مهمترین ترفندهای ضدانقلاب در فضای مجازی در دی ماه سال گذشته می‌پردازد.

* کشته‌ای که خودش زنده بودنش را تایید کرد

یکی از اصلی‌ترین حربه‌های رسانه‌های ضدانقلاب در فضای مجازی بخصوص فضای کانال‌های تلگرامی استفاده از «کشته‌سازی» است؛ ترفندی که به شدت باعث جریحه‌دار کردن افکار عمومی می‌شود.

در سال گذشته یکی از پرتکرارترین تصویر در کانال‌های معاند، تصویر نوجوانی به نام امیرحسین پاپی اهل دورود بود که مدعی شده بودند توسط نیروهای امنیتی در اعتراضات تهران کشته شده است.

اما انتشار فیلمی از امیرحسین پاپی که خودش در آن صحبت می‌کرد، نقشه دشمنان را باطل کرد و نشان داد که وی زنده است.

* خبرنگاری که بجای کشته‌شده اغتشاشات جا زده شد

«یک خانم (راضیه اسماعیلیان) با فرزند در شکمش چند روز پیش به دلیل پرتاب گاز اشک آور و تیرهوایی که ماوران میزدن شوک بهش وارد شد خودش به همراه فرزند در شکمش فوت شدند» این شایعه‌ای بود که سال گذشته در کانال‌ها و رسانه های ضدانقلاب به خصوص منافقین منتشر شد و روی آن مانور بسیاری دادند.

اما واقعیت این بود که کشته شده ادعایی ضدانقلاب در اغتشاشات پارسال، مرحوم مریم زنگنه دبیر اجتماعی روزنامه قدس بود که در آن ایام بر اثر سرطان جان باخته بود.

* مصادره قربانیان اغتشاشات بجای معترضان

سال گذشته رسانه‌های ضدانقلاب تصویر غلامرضا و شهریار هداوند) را تحت عنوان افرادی که توسط ماموران در شهر درود کشته شدند، منتشر کردند.

این دروغ درحالی منتشر شد که این پدر و پسر، قربانی حمله اغتشاش‌گران به ماشین آتش‌نشانی شدند. حتی پدر غلامرضا شهریار هداوند سال گذشته این موضع را تایید و اقدامات ضدانقلاب را محکوم کرد.

* سوء استفاده از تصاویر آرشیوی

ضدانقلاب همچنین در جریان اغتشاشات سال 96 با انتشار تصویری مدعی شد که 2 نفر(به اسم‌های امین رمضانی و آرش خدری)در جریان اعتراضات مسجد سلیمان کشته شدند و حتی با انتشار فیلم کوتاهی مدعی شدند که تشییع جنازه با شکوهی برای این کشته‌شدگان برگزار شد.

اما در همان زمان حجت الاسلام امینی، امام جمعه مسجدسلیمان در گفت و گو با خبرنگار فارس شایعه کشته شدن کسی در اعتراضات سال گذشته مسجدسلیمان را به شدت تکذیب کرد و برعکس حتی خادم مسجد امام حسین(ع) به نام عباس خدری به وسیله فتنه‌گران مجروح شد.

همچنین یک منبع آگاه در خصوص فیلم منتشر شده هم به ما گفت که این فیلم قدیمی است و به تشییع یکی از بزرگان ایل بختیاری اختصاص دارد.

* وقتی عکسی از مصر سر از ایران در می‌آورد

رسانه‌های معاند برای جنایتکار نشان دادن جمهوری اسلامی دست بر هر جعلی زدند. به طور مثال تصویر زیر که پیشتر رسانه‌های عربی تحت عنوان کشته شدگان تظاهراتی در مصر منتشر کرده بودند را به اغتشاشات 96 ربط دادند و نوشتند: «خون‌های ریخته‌شده توسط جنایت‌کاران حکومت اسلامی در اهواز؛ مادران میهن، انتقام خون فرزندانشان را از دادگاه عدل الهی خواهند گرفت.»

* حمایت از جنایتکاران مسلح کوموله

در آن روزها نام شخص دیگری در شبکه های اجتماعی معاند به نام سارو قهرمانی به عنوان دستگیر شده‌های اعتراضات اخیر دیده می‌شد؛ حتی یکی از سلبریتی‌ها هم درباره او نوشت: او یاغی و سرکش نبود و چنین سرنوشتی نباید برایش رقم می خورد.

اما سارو قهرمانی یکی از اعضای مسلح گروه کومله بود که در اغتشاشات سال گذشته نقش مهمی ایفا کرده بود و در درگیری با نیروهای انتظامی کشته شد و نه در زندان و زیر شکنجه! صحبت‌های پدر او را مشاهده کنید:

* سقوط ایذه و بازپس گیری از راه دریا

یکی از خنده‌دارترین شایعات سال گذشته را شبکه من‌وتو خلق کرد. این شبکه ماهواره‌ای پارسال مدعی شد: شهر ایذه سقوط کرد اما سپاه از راه دریا آن را پس گرفت! اما واقعیت این است که شهر ایذه واقع در استان خوزستان هیچ راهی به دریا ندارد و حداقل با دریا 350 کیلومتر فاصله دارد و عوامل این شبکه حرفه‌ای! حتی به خودشان زحمت سرچ در گوگل مپ را هم ندادند.

* حضور تانک‌ها در خیابان‌های تهران!

استفاده از تصاویر آرشیوی و قدیمی و حتی تصاویر اتفاقات قدیمی کشورهای دیگر بجای اغتشاشات سال 96 یکی از ترفندهای ضدانقلاب بشمار می‌رفت.

یکی از همین کانال‌های تلگرامی معاند تصویری از یک تانک را در یکی از خیابان های تهران منتشر کرد و از آغاز حضور تانک‌ها و نفربرها در خیابان ها خبر داد.

این هم یکی دیگر از دروغ های شاخدار این رسانه‌ها بود، چرا که با جستجوی تیتر «تانک در بزرگراه همت» تصاویر متعددی از انتقال این تانک به نمایشگاه دفاع مقدس در سال 94 به دست می‌آند.

* متوسل شدن به تصویر فیلم قلاده‌های طلا

برخی از کاربران ضدانقلاب با سوءاستفاده از احساسات مردم، تصویر زیر را تحت عنوان وضعیت نامساعد ایران در اغتشاشات دی ماه منتشر کردند.

اما جستجوی کوتاهی در اینترنت نشان می‌دهد که این تصویر بخشی از فیلم قلاده‌های طلا ساخته ابوالقاسم طالبی بود.

* تصاویر انقلاب بحرین 2011 و بجای اعتراضات ایران 2018

همچنین کاربران شبکه‌های اجتماعی خارجی نیز سال گذشته برای این که از قافله عقب نمانند تصویری را منتشر کردند و مدعی اعتراض 300 هزار نفری در ایران شدند.

یهمان زمان تعدادی از کاربران از حمله این کاربر از بحرین نوشت که این تصویر هرگز مربوط به ایران نیست و متعلق به تظاهرات سال 2017 بحرین است.

* دیگر شایعات

البته می‌توان به این لیست استفاده از یک تصویر برای تجمعات شهرهای مختلف برای گسترده نشان دادن جمعیت معترضان ، انتشار تصاویر مراسم 9 دی به جای اعتراضات مردمی، انتساب ویدئوی منتشر شده مربوط به تظاهراتی در بوئینس آیرس آرژانتین به ایران و یا فیلمی از برخورد پلیس ایتالیا و جازدن آن به جای پلیس ایران را هم به کارنامه دی ماه 96 پیاده نظام دشمن در فضای مجازی اضافه کرد.

با نزدیک شدن به چهلمین سالگر پیروزی انقلاب اسلامی، دشمن تمام توجه خود را به کار گرفته تا ضرباتی به ملت ایران بزند و البته طبق فرمایشات رهبری ممکن است در سال ۹۷ جنجال بکنند و نقشه را برای سال ۹۸ کشیده باشند، این فرمایش ضرورت توجه بیشتر مردم و البته مسئولان را می‌طلبد.

منبع:فارس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حاشیه های سیاسی دانلود فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۰۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگند

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۲۸ پیاده کردستان گفت: دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگیدند و اکنون نیز با حداکثر توان تلاش کرده تا به اهداف شومشان برسند‌ و متاسفانه برخی‌ها نیز از آنان حمایت می‌کنند! - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، آئین بزرگداشت سالروز شهادت شهیدان «عدنان مردوخی و محمد رشید احمدی» از شهدای آزادسازی باشگاه افسران سابق پیش‌ازظهر امروز با حضور مسئولان، فرماندهان نظامی و انتظامی، خانواده‌های معظم شهدا و جمعی از مردم در بنیاد حفظ آثار این شهر برگزار شد.

اقتدار نیروهای مسلح لرزه بر تن دشمنان انداخته است

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 28 پیاده کردستان در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: شهدا و رزمندگان اسلام به خاطر آزادی این‌ نقطه؛ باشگاه افسران هر آنچه که داشتند در طبق اخلاص گذاشتند تا این مکان به دست ضدانقلاب نیفتد.

امیر حمیدرضا رحمت‌پور، با بیان اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی حاکمیت کشور تغییر پیدا کرد، افزود: انقلاب اسلامی ایران با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآنی و تعالیم نبوی، نمونه کاملی از حیات طیبه را به مردم جهان عرضه کرد و پس از گذراندن فراز و نشیب‌های بسیار، الگویی برای مسلمانان و آزاد اندیشان جهان شده است. 

وی با اشاره به ماجرای محاصره باشگاه افسران سنندج تصریح کرد: دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگیدند و اکنون نیز با حداکثر توان تلاش کرده تا به اهداف شومشان برسند‌ و متاسفانه برخی‌ها نیز از آنان حمایت می‌کنند!

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 28 پیاده کردستان افزود: در آن دوران 2 هزار نفر نیروی ضدانقلاب باشگاه افسران سنندج را محاصره و تمام راه‌های دسترسی را بسته بودند و تنها 50 نفر در مقابل آنان ایستادند و شهدای همچون مردوخی و احمدی‌ها با گذشت از جان خود و لبیک به ارزش‌ها و آرمان‌ها، جانشان را برای حفظ این آب و خاک تقدیم کردند.

وی بیان کرد: فرزندان این دیار همچون شهیدان مردوخی و احمدی جانانه و آگاهانه از کیان و میهن اسلامی دفاع کردند و در این راه شربت شهادت نوشیدند و نامشان همواره ماندگار شده است.

رحمت‌پور اظهار کرد: تجزیه ایران آرزوی دیرینه ایران است تا کشور را تحت سیطره خود در بیاورند و منابع و ظرفیت‌ها را به غارت ببرند؛ هدف شومی که شهدایی همچون مردوخی‌ها و احمدی‌ها اجازه تحقق آن را ندادند.

وی با بیان اینکه سپاه و ارتش متحد و مقتدر در برابر دشمنان ایستاده‌اند، خاطر نشان کرد: ایران امروز یکپارچه، قدرتمند و مجهز به موشک‌های نقطه‌زن و پهبادها بوده که در صورت کوچک‌ترین تعرض، نابود خواهند شد.

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 28 پیاده کردستان با تأکید بر اینکه نیروهای مسلح کشور همچون ید واحده در برابر دشمنان ایستاده و مایه امید دلسوزان انقلاب و اتحاد آنان لرزه بر تن بدخواهان انداخته است، عنوان کرد: امیدوارم برای تداوم شکست‌های پی در پی دشمنان، این وحدت   اتحاد همچنان ادامه داشته باشد.

«باشگاه افسران» نماد مقاومت و ایستادگی پیشمرگان مسلمان کُرد

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کردستان نیز در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: باشگاه افسران سابق یک روزی در محاصره گروهک‌های ضدانقلاب بود، در چنین روزی هشتم اردیبهشت‌ماه دو نفر از مدافعان باشگاه به شهادت رسید و در این مکان مقدس به خاک سپرده شده‌اند.

سرهنگ علی کلوندی گفت: «باشگاه افسران» یکی از نقاط حماسی و یادمان دوران دفاع مقدس و یکی از نمادهای مقاومت و ایستادگی پیشمرگان مسلمان کُرد در استان کردستان است.

وی با بیان اینکه احترام به خانواده‌های شهدا را وظیفه خود می‌دانیم، تصریح کرد: برگزاری این یادواره‌ها کوچکترین کاری است که می‌توانیم در حق خانواده‌های شهدا انجام دهیم.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کردستان بیان کرد: موضوع دفاع مقدس در کردستان آنچنان که باید و شاید تبیین نشده است. امیدواریم بتوانیم ضمن تبیین واقعیات، قدردان خون پاک شهدا و ادامه‌دهنده راه پرافتخار این عزیزان باشیم.

عبدالله جعفری از پیشمرگان مسلمان کُرد نیز در این مراسم به بازگویی خاطراتی از ماجرای محاصره باشگاه افسران سنندج پرداخت.

در پایان این مراسم وصیتنامه شهید مردوخی توسط دانش‌آموز ندا ملائی قرائت و از خانواده معظم شهدا و رزمندگان اسلام تجلیل شد.

ماجرای محاصره باشگاه افسران سنندج توسط 2هزار منافق

به گزارش تسنیم؛ در اردیبهشت‌ماه سال 59، بخشی از شهر سنندج، به تصرف ضدانقلاب درآمد تا به زعم و باور غلطشان، یک دولت دیگر راه‌اندازی کنند؛ تعدادی از نیروهای پاسدار، ارتش و پیشمرگان مسلمان کُرد با دیدن این اتفاق، در محل «باشگاه افسران» به دلیل اشرافیت به منطقه مستقر ‌شدند و دفاع‌شان از این نقطه شروع شد.

نیروهای ضد انقلاب وقتی متوجه ‌شدند که نقطه حساس و تعیین‌کننده‌ای را از دست دادند، همه توان و تلاش‌شان را در اطراف این مقر متمرکز کردند، براساس شنیده‌ها نزدیک به 2هزار نیروی ضدانقلاب از گروهک‌های کومله، دموکرات، چریک‌های فدایی خلق، اقلیت، اکثریت، پیکار، رنجبران، و ده‌ها گروه مزدور دیگر که در آن زمان در شهر سنندج مقر داشتند، همه کنار هم قرار گرفتند تا «باشگاه افسران» را از دست برادران رزمنده بگیرند.

کمتر از 50 نفر نیروی با اعتقاد و با ایمان، در مقابل 2 هزار نفر ضدانقلاب بودند. از صبح تا شب ضدانقلاب به باشگاه افسران آتش می‌ریخت. شب هم شروع به تبلیغات روانی و جنگ روانی می‌کرد که «بیایید تسلیم شوید امشب شب پایانی شما است؛ امشب می‌آییم شما را سر می‌بُریم» اما برادرانمان در این مکان و در محاصره‌ای 22 روزه مقاومت ‌کردند و وقتی ضدانقلاب ناامید ‌شد و ‌فهمید نمی‌تواند این نقطه را بگیرند، دست به محاصره نیروها ‌زد.

راه امدادرسانی ‌بسته شد، آب و برق را به روی رزمنده‌ها قطع ‌کردند، آذوقه و حتی دارویی برای مجروحان وجود نداشت. پیکرهای شهدا در این پایگاه مانده بود و امکانات داشت به حداقل می‌رسید. از طرفی هم ضدانقلاب همه توانش را گذاشته که باشگاه افسران را بگیرد و می‌خواستند غائله پاوه را بار دیگر در سنندج و محل باشگاه افسران تکرار کند؛ فاصله رزمنده‌ها با یگان پشتیبانی‌کننده حدود 2 هزار متر بود؛ یعنی دشمن چنان، مسیر را اشغال کرده بود که نیروهای لشکر 28 هم نمی‌توانستند با طی کردن مسیر به مدافعان اسلام امدادرسانی کنند یا آنها را از محاصره دربیاورند.

بعد از 22 روز مقاومت در چنین شرایطی، نیروهایی از کرمانشاه به فرماندهی شهیدان «محمد بروجردی» و «علی صیاد شیرازی» به سختی از فرودگاه وارد شهر سنندج ‌شدند؛ بعد از طراحی عملیات، در نخستین روزهای اردیبهشت 59 با هدف رهایی نیروهای حاضر در باشگاه افسران از محاصره و پاکسازی مناطق مختلف شهر از وجود ضدانقلاب، عملیات از چند محور آغاز ‌شد.

محورهای عملیاتی به فرماندهی شهید صیاد، شهید محمد بروجردی و رحیم صفوی و محور دیگر از گردنه صلوات‌آباد، وارد عمل شدند. عملیات گسترده‌ای انجام ‌شد و رزمندگان با جنگ حدود 20 روزه موفق ‌شدند ضدانقلاب تا دندان مسلح را که نیروی چندهزار نفری در سنندج داشت، با تلفات و زخمی‌های زیاد از سنندج بیرون کنند و باشگاه افسران که در محاصره ضدانقلاب بود از محاصره خارج و رزمندگان وارد مقرهای محل شدند.

مزار مطهر پنج شهید گمنام که در مناطق عملیاتی شلمچه (عملیات کربلای 5)، طلائیه (عملیات خیبر) و فکه (والفجر مقدماتی) در برابر دشمنان نظام جنگیدند، به همراه پیکر پاک و مطهر شهیدان «عدنان مردوخی» از پیشمرگان مسلمان کُرد و «محمدرشید احمید» از درجه‌داران ارتش جمهوری اسلامی ایران که هشتم اردیبهشت 1359 براثر مقاومت دلیرانه در مقابل ضد انقلاب به شهادت رسیدند، در این مکان مقدس قرار دارد.

باشگاه افسران یکی از نقاط حماسی و یادمان دوران دفاع مقدس و یکی از نمادهای مقاومت و ایستادگی پیشمرگان مسلمان کُرد در استان کردستان است کمااینکه در دوران دفاع مقدس حماسه باشگاه افسران و صدها مورد مانند آن، بارها در این خطه از سرزمین اسلامی اتفاق افتاده است.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • سوانح رانندگی در مشهد یک کشته و ۶۵ مصدوم بر جای گذاشت
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • سوانح رانندگی در مشهد یک کشته و ۶۵ مصدوم بر جا گذاشت
  • ۸۳۶ مصدوم و ۵۴ فوتی در تصادفات هفته گذشته
  • ۸۳۶ مصدوم و ۵۴ فوتی در تصادفات هفته گذشته در کشور
  • ستاره زن شبکه‌های مجازی به ضرب گلوله کشته شد
  • فوری | درخواست برخی چهره‌های حامی اغتشاشات برای بازگشت به ایران
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره «تیک تاک» کشته شد
  • دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگند