Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهانبخش مرادی، مدیر تأمین مسکن و امور ساختمان کمیته امداد استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس درباره «اقدامات این معاونت در کمک به خرید و تأمین مسکن مددجویان»، اظهار داشت: امسال باید در مجموع  ۳۵۵ مورد کمک به خرید و احداث مسکن برای مددجویان شهری داشته باشیم،۵۰ مورد کمک خرید و احداث مسکن روستایی و ۱۷۹۰ مورد تعمیر و بازسازی مسکن مددجویان انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی درباره اینکه «مددجویانی که فاقد مسکن هستند باید چه روندی را طی کنند؟»، گفت: کسانی که می‌خواهند خرید مسکن در روستا یا شهر داشته باشند، خانواده‌های دونفر به بالا هستند. خانواد‌ه‌های یک نفره ما در صورتی که نیاز به نوسازی و تخریب مسکن داشته باشند، مشمول احداث ما می‌شوند و می‌توانیم سهمیه‌ای برای آنها در نظر بگیریم.

معاون تأمین مسکن و امور ساختمان کمیته امداد استان تهران اضافه کرد: شرایط این افراد به این شکل است که باید معیشت بگیر کمیته امداد باشند،حداقل  یکسال مددجو بوده، خانواده‌های زندانیان، از کار افتاده و سالمند باشند؛ضمن اینکه سایر خانواده‌های بیش از دو نفر را شامل می‌شوند؛ مشروط بر اینکه معشیت بگیر کمیته امداد باشند.

مرادی با بیان اینکه  تعمیرات مسکن برای همه خانواده‌ها انجام می‌شود و هیچ محدودیتی ندارد، افزود: تعمیرات مشمول خانواده‌هایی است که منزل شخصی داشته باشند؛ البته استثنا هم دارد؛ مثل اینکه خیّری منزلی  را در اختیار فردی قرار داده اما اعلام کرده باشد تعمیرات آن بر عهده فرد است.

وی متذکر شد: برای کمک به خرید مسکن در مناطق شهری برای خانواد‌های دو نفره ۱۵ میلیون تومان بلاعوض و ۱۵ میلیون تومان وام بدون سود می‌دهیم و برای خانواده‌های سه نفره به بالا  نیز ۳۰ میلیون تومان بلاعوض و ۱۵ میلیون تومان وام می‌دهیم؛ وام‌ها ۳۶ ماهه و حدود ۴۵۰ هزار تومان اقساط دارد

مدیر تأمین مسکن و امور ساختمان کمیته امداد استان تهران یادآور شد: در مجموع خرید مسکن شهری، در سال جاری تاکنون  ۱۸۱ مورد خرید کرده‌ و ۴ میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان نیز هزینه کردیم.

مرادی متذکر شد: سال گذشته کمک هزینه خرید مسکن به مددجویان ۱۸ میلیون و ۴۰۰ هزارتومان بود و امسال به ۳۰ میلیون تومان رسیده است؛ ضمن اینکه ۱۵ میلیون تومان وام تخصیص داده شده است. 

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۰ میلیارد تومان سهمیه وام امسال است که ۷ میلیارد تومان آن را تا آذرماه به مناطق واریز کردیم، بیان داشت:  در بخش تعمیر، تکمیل و بازسازی مسکن مددجویان  ۳.۵ میلیون تومان به صورت بلاعوض و ۲.۵ میلیون تومان وام می‌دهیم. در بخش کمک به احداث و خرید مسکن روستایی نیز ۲۵ میلیون تومان بلاعوض و ۵ میلیون تومان وام می‌دهیم.

مدیر تأمین مسکن و امور ساختمان کمیته امداد استان تهران درباره «میزان نظارت بر مبالغ اعطایی به مددجویان»، تصریح کرد: نظارت مداوم انجام می‌شود و به مواردی مثل ایمنی محل ساخت منازل توجه می‌شود و در تعمیر، تکمیل و بازسازی نیز سه مرحله بازید در قبل، حین و پایان کار داریم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مسکن استان تهران کمیته امداد استان تهران خانواده کمیته امداد مسکن معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۱۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: ۷۸۰ میلیارد تومان سال گذشته برای اشتغال مددجویان به ۱۶ بانک استان ابلاغ شد که ۶۰ درصد این میزان تسهیلات با همراهی بانک‌ها پرداخت شد - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، علیرضا حسین‌نژاد عصر شنبه در دیدار با منتخب مردم مشگین‌شهر در مجلس دوازدهم، اظهار داشت: 46 سال از عمر با برکت کمیته امداد به عنوان مولود انقلاب سپری شده و در این مدت تلاش بر این بوده تا طعم خدمت بی منت برای اقشار مستضعف و نیازمند جامعه به شایستگی تمام چشانده شود.

وی تصریح کرد: کمیته امداد در تولید فقر دخیل نبوده بلکه این تفکر غلطی است که اعلام کنند، کمیته امداد فقیرپرور است در حالی که در این 46 سال کارکرد غلط برخی نظامات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی به تولید فقر منجر شده و باید این رویه اصلاح شود.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: با توجه به اینکه مددجویان کمیته امداد و نیازمندان جز ولی نعمتان انقلاب هستند باید در حل مشکلات و دغدغه معیشتی آنها تلاشی مضاعف انجام شود تا بیش از گذشته این خانواده‌ها از رفاه و آسایش برگرفته از برقراری نظام جمهوری اسلامی ایران بهره بگیرند.

حسین‌نژاد افزود: در استان اردبیل 44 هزار خانوار در قالب 89 هزار نفر از خدمات کمیته امداد بهره‌مند هستند که 11.5 درصد خانوارها و 7.2 درصد جمعیت استان را مددجویان تحت پوشش کمیته امداد تشکیل می‌دهند.

وی به پایین بودن سرانه درآمدی مردم این استان اشاره کرد و ادامه داد: با وجود اینکه سرانه درآمدی مردم این استان نصف سرانه کشوری است اما مردم این خطه با مناعت طبع و عزت نفس سعی می‌کنند تا زندگی شایسته‌ای را سپری کرده و کمترین وابستگی‌ها را به نهاد امداد کشور داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل رویکرد این نهاد را در سال‌های اخیر توانمندسازی اعلام کرد و گفت: در کنار بهبود معیشت خانواده‌ها، بحث توانمندسازی و تأمین سرپناه از دیگر رویکردها است که در کنار خدمات فرهنگی، مهارت‌آموزی، بهداشتی و درمانی و سایر حوزه‌ها کمیته امداد استان سعی می‌کند تا در خدمت خانواده‌های نیازمند باشد.

حسین‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: 780 میلیارد تومان سال گذشته برای اشتغال مددجویان به 16 بانک استان ابلاغ شد که 60 درصد این میزان تسهیلات با همراهی بانک‌ها پرداخت شد و مابقی نیز در مراحل پرداخت در سال‌جاری است.

وی اشتغال کمیته امداد را مهارت‌محور همراه با تولید شغل با ثبات و مولد اعلام کرد و افزود: به غیر از سالمندان و بیماران، برای سایر مددجویان که امکان اشتغال وجود دارد، امکان پرداخت این تسهیلات فراهم شده و حتی برای دهک‌های پنجم و ششم خانوارها نیز امکان پرداخت تسهیلات اشتغالزا از طریق کمیته امداد مهیا است.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اضافه کرد: ما با بهره‌گیری از ظرفیت راهبران شغلی سعی می‌کنیم در حرف و صنف مختلف اشتغال مولدی را ایجاد کنیم که قطعا راهبری اساسی در این زمینه می‌تواند گره‌گشا باشد.

حسین‌نژاد بیان کرد: سالانه ایجاد فرصت اشتغال برای چهار هزار و 600 نفر فضای خوبی را فراهم می‌کند که تا 96 درصد راست‌آزمایی در اشتغال و به حداقل رساندن انحرافات را در پرداخت تسهیلات شاهد هستیم تا جامعه هدف بتواند به مرز توانمندسازی و خودکفایی برسند.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • شوراها از ارکان مردم‌سالاری دینی هستند
  • مشوق‌های سربازان ماهر اجرایی شد/ تشریح جزئیات بهره‌مندی از تسهیلات قرارگاه مهارت‌آموزی
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد
  • با کمتر از ۲ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم ؟