Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - به دنبال تصویب قانون تشکیل شرکت های آب و فاضلاب در 11 دیماه سال 1369  توسط مجلس شورای اسلامی ، شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با هدف ایجاد  وبهره برداری از تاسیسات انتقال و توزیع آب شهری و همچنین جمع آوری ، انتقال و تصفیه فاضلاب در محدوده قانونی شهرهای استان مرکزی در تاریخ 11/12/1370  تاسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش گروه انرژی پول‌نیوز، مهندس عبدالرضاخلیلی مدیر عامل شرکت در نشست خبری که با حضور خبرنگاران خبرگزاری ها  و صدا و سیما به مناسبت سالروز تصویب قانون تشکیل شرکت های آب و فاضلاب برگزار شد ضمن ارائه گزارش عملکرد شرکت آب وفاضلاب مرکزی از بدو تاسیس تاکنون اظهار داشت: قبل از تاسیس شرکت های  آب و فاضلاب،  مسئولیت  تامین و توزیع آب در کشور به عهده سازمان های متفاوتی همچون  شهرداری ها، سازمان عمران، سازمان آب و بخش خصوصی بود اما با تصویب قانون تشکیل شرکت های آب و فاضلاب در 11 دیماه سال 1369، شرکت های آب و فاضلاب در استان ها به عنوان تنها متولیان آب در کشور آغاز به کار کردند که بر اساس قانون تجارت اداره می شوند.  



 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با تاکید بر اینکه آب یکی از ستون‌های امنیتی در هر کشور است اظهار داشت : چنانچه شرکت های آب و فاضلاب تشکیل نشده بود معلوم نبود اکنون از لحاظ تامین آب در چه وضعیتی قرار داشتیم پس کسانی که این قانون را تصویب نمودند افرادی واقع بین و آینده نگر بودند.  

وی  با اشاره به اینکه تا قبل از تاسیس شرکت های آب و فاضلاب امکان برخورداری از خدمات دفع فاضلاب شهری تقریبا در استان وجود نداشت و فقط در بخشی از شهر اراک با 27 کیلومتر خطوط اصلی و شبکه جمع آوری  فاضلاب و یک واحد تصفیه خانه که هم اکنون از مدار بهره برداری خارج شده است تنها 5 درصد  از جمعیت استان خدمات جمع آوری فاضلاب بهره مند بودند تصریح کرد: هم اکنون با 1648 کیلومتر خطوط اصلی و شبکه جمع آوری و 11 واحد تصفیه خانه پیشرفته و مدرن فاضلاب 68 درصد از جمعیت شهری استان از خدمات دفع فاضلاب شهری بهرهمند هستند و این درحالیست که میانگین کشوری برخورداری از خدمات فاضلاب شهری تنها 42 دردصد است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی تصریح کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده  و مدیریت مصرف آب از سوی مردم مصرف آب از سال 90 از  242 لیتر در شبانه روز به کمتر از 210 لیتر کاهش پیدا کرده که نیاز است با تهمیدات مناسب این روند ادامه داشته باشد.  

مهندس خلیلی با بیان اینکه تا قبل از تاسیس شرکت آبفا استان مرکزی تنها 92 درصد از جمعیت شهری استان تحت پوشش خدمات آب شهری قرار داشتند تصریح کرد : در حال حاضر 100 درصد مردم شهرهای استان تحت پوش خدمات آب قرار دارند و تعداد شهرهای تحت پوشش استان از 15 شهر  به 33 شهر تحت پوشش ارتقاء یافته است.
مدیرعامل شرکت آبفای استان مرکزی با بیان اینکه پیش  از تاسیس شرکت به مردم شهرهای استان با 83 حلقه چاه ،30 باب مخزن ذخیره آب با مجموع حجم 59400 مترمکعب و 1153 کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع ، آبرسانی می شد افزود:  هم اکنون  از 239 حلقه چاه و 5 سد با استفاده از 6 واحد تصفیه خانه  ، 111 باب مخزن با مجموع حجم  277360 مترمکعب ،4089.7کیلومتر خطوط انتقال و شبکه آبرسانی و 23 ایستگاه پمپاژ  به مردم شهرهای استان آبرسانی می شود.

وی در ادامه تصریح کرد: تا پیش از تشکیل شرکت  هیچ آزمایشگاهی برای سنجش سلامت آب مصرفی شهروندان وجود نداشت اما هم اکنون 11 واحد آزمایشگاه آب  به طور مستمر با انجام آزمون هاي باكتريولوژي وشيميايی به پايش كيفي منابع ، مخازن وشبكه هاي توزيع آب در شهرهاي استان می پردازند و 7 واحد آزمایشگاه فاضلاب کیفیت پساب خروجی  تصفیه خانه های فاضلاب را پایش می نمایند .

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: آبفا آب و فاضلاب استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۲۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان

یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شهر شیراز به مناسبت روز شوراها میزبان مدیریت ارشد استان و شهری بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شهر شیراز امروز_ یکشنبه نهم اردیبهشت _ به مناسبت روز شوراها میزبان مدیریت ارشد استان و شهری بود؛ محمدهادی ایمانیه استاندار فارس در این جلسه ضمن تبریک به مناسبت روز شوراها، اظهار کرد: با اهل تقوا و پرهیزکار مشورت کنید و با متقین مشورت کنید که آن‌ها کسانی هستند که آخرت را بر دنیا ترجیح می‌دهند و کارهای شما را بر امور خویش مقدم می‌دارند.

وی خطاب به اعضای شورای اسلامی شهر شیراز، افزود: مشورت کنید، اراده کنید و به نتیجه خوبی برسید.

استاندار فارس با بیان اینکه کسانی که منتخب مردم هستند در شورای اسلامی شهر شیراز وظیفه سنگینی را بر عهده دارند، اضافه کرد: اعضای شورای اسلامی باید شکر این مسئولیت را با حل مشکلات مطالبات مردم بپردازند.

ایمانیه ابراز امیدواری کرد: اعضای شورای اسلامی شهر اولویت‌ها را در نظر بگیرند و تقسیم‌بندی وظایف را بر اساس حل مشکلات مردم در اولویت قرار دهند.

وی با بیان اینکه اکثر مشکلات مردم موضوع معیشت است، تصریح کرد: رفع مشکلات معیشتی تنها وظیفه چند نهاد نیست و سایر نهادها از جمله شورا بر حسب توان در این موضوع مهم و مردمی وظیفه دارند.

استاندار فارس تاکید کرد: اختلاف سلیقه زیر چتر اصیل تفکرات انقلاب اسلامی باعث برکت می‌شود.

ایمانیه از اعلام آمادگی خود برای کلید زدن شورای راهبردی مدیریت شهری در شهر شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان خبر داد.

لطف اله شیبانی فرماندار شهرستان شیراز همچنین در این مراسم با تبریک روز شوراها به اعضای شورای اسلامی شهر شیراز و قدردانی از تلاش و خدمات آن‌ها در خدمت‌رسانی به مردم، تصریح کرد: طی مدت باقیمانده از عمر شورا باید خدمت رسانی صادقانه به مردم شهید پرور شهر شیراز سر لوحه کار باشد.

مدیریت واحد و یکپارچه شهری ایجاد شود

در ادامه این مراسم همچنین محمد حسن اسدی شهردار کلان شهر شیراز در سخنانی اظهار کرد: امروزه به دلیل حضور شوراها در شهر و روستا شاهد پیشرفت مناطق هستیم.

وی افزود: شورای اسلامی شهر شیراز در جایگاهی قرار دارد که به دنبال مسائل سیاسی نیست بلکه به‌دنبال رفع مسائل و مشکلات و خدمت‌رسانی مطلوب و شایسته به مردم هستند.

شهردار شیراز از پنج برابر شدن بودجه شهرداری شیراز با حمایت شورای اسلامی شهر خبر داد و اضافه کرد: اگر دولت می‌خواهد از تصدی‌گری به حاکمیت برسد باید مدیریت واحد و یکپارچه شهری را تشکیل بدهد.

اسدی تصریح کرد: نقش شوراها در پیشبرد امور شهری بسیار با اهمیت است و هرچه به سمت تقویت شوراها برویم رضایت مردم افزایش می‌یابد.

خاطر نشان می‌شود، در ادامه یکصد و پنجاه و یکمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز لایحه دو فوریتی شهرداری شیراز، در خصوص اصلاح مصوبه اولین اجلاسیه رسانه‌ای جبهه مقاومت با حضور ۱۳ نفر از اعضای شورا بررسی و به تصویب رسید. بر اساس ماده واحده این طرح به شهرداری شیراز اجازه داده می‌شود اولین اجلاسیه رسانه‌ای جبهه مقاومت را با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال برگزار کند.

مصوبه دیگر شورای اسلامی شهر شیراز ارسالی از کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورا بود و به تصویب رسید. در ماده واحده این مصوبه شهرداری شیراز مکلف شد موضوع استفاده از ظرفیت‌های مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی (ره) در حوزه سرمایه گذاری را بررسی و گزارش اقدامات را هر شش ماه یک بار به شورای اسلامی شهر شیراز ارائه نماید.

در این جلسه همچنین لایحه شهرداری شیراز در خصوص کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، ارسالی از کمیسیون مشترک برنامه، بودجه، امور حقوقی و املاک و شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورا، بررسی شد و به تصویب رسید.

بر اساس ماده واحده این طرح شهرداری مکلف شد هزینه صدور پروانه و عوارض ساختمانی را صرفاً جهت کاربری مسکونی به میزان ده درصد (۱۰%) برای خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند زیر بیست سال تخفیف دهد.

در تبصره ۱ این طرح آمده است؛ معافیت‌های فوق فقط یک بار و تا متراژ ۲۰۰ متر مربع زیر بنای مفید در شهر شیراز قابل اعمال است.

در این جلسه همچنین طرح کمیسیون تلفیق شورا، در خصوص اساسنامه مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر شیراز بررسی و به تصویب رسید. بر اساس ماده واحده این طرح اساسنامه مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر شیراز شامل ۱۸ ماده و ۱۶ تبصره به شرح پیوست ممهور به مهر شورا به تصویب رسید.

کد خبر 748884

دیگر خبرها

  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • نیروی انتظامی آماده تعامل بیشتر با مدیریت شهری است
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • اجرای طرح تعویض کنتورهای فرسوده در استان مرکزی