Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ یاری مدیر اجرایی طرح بین المللی ترسیب کربن گفت: اجرای این طرح از سال ۸۴ در استان آغاز شده که تا کنون ۱۶ هزار و ۲۰۱ هکتار از مراتع در شهرستان‌های سربیشه، خوسف و نهبندان با کاشت نهال، بذر پاشی و ایجاد هلالی آبگیر، احیاء شده است.

وی  افزود: در مدت ۱۳ سال اجرای طرح بین المللی ترسیب کربن در خراسان جنوبی، ۵۵۰۰ هکتار نهال کاری، ۵۳۰۰ هکتار بذرپاشی و ۲۴۱۸ هکتار هلالی آبگیر در شهرستان سربیشه، ۳۸۳ هکتار نهال کاری و ۳۰۰ هکتار هلالی آبگیر در شهرستان خوسف و ۲۰۰ هکتار نهال کاری، ۳۰۰ هکتار هلالی آبگیر و ۱۸۰۰ هکتار آبیاری سنواتی در شهرستان نهبندان اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مدیر اجرایی طرح بین المللی ترسیب کربن  ادامه داد: با اجرای این طرح همچنین، تا کنون ۸۹۳ هزار اصله نهال در شهرستان سربیشه و ۳۰ هزار اصله نهال درختی و ۷۱ هزار نهال گلدانی به صورت ریشه در شهرستان خوسف تولید شده است.

وی، محدوده فعلی اجرای این طرح را در استان یک میلیون و ۲۷۶ هزار و ۳۴۲ هکتار اعلام کرد که ۲۲۵ هزار هکتار آن مربوط به ۴۰ روستای شهرستان سربیشه و یک میلیون و ۵۱ هزار و ۳۴۲ آن مربوط به ۲۲۰ روستا در سایر شهرستان‌های استان است.

انتهای پیام / ط آ

بیش از ۱۶ هزار هکتار از مراتع در طرح ترسیب کربن احیا شدند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منابع طبیعی ترسیب کربن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۳۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طی سال گذشته ۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ گلشنی منفرد از احیای ۱۵ واحد تولیدی در استان طی سال گذشته خبر داد و گفت:برای راه اندازی این تعداد واحد صنعتی ۷۳ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در استان صورت گرفته بود که با احیای آنها زمینه اشتغال برای هزار و ۸۲۵ نفر فراهم شد.

وی افزود: عمده مشکلات واحد‌های صنعتی استان کمبود نقدینگی، بدهی بانکی و تأمین مواد اولیه است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در خصوص احیای واحد‌های معدنی استان، ادامه داد: هفت واحد معدنی نیز در استان زنجان با سرمایه گذاری ۱۹۷ میلیارد ریال احیاء شده که زمینه اشتغال ۵۵ نفر را فراهم کرده است.

گلشنی منفرد همچنین مهمترین مشکل واحد‌های معدنی راکد استان را فقدان اکتشاف اصولی و دریافت نکردن پروانه، نداشتن صلاحیت دارنده پروانه فعالیت و معارضان محلی دانست.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های صادراتی استان، گفت:طی سال گذشته عمده کالای صادراتی این استان شامل شمش روی، ترانسفورماتور و متعلقات، پروفیل، میلگرد، نبشی، شمش فولادی، مفتول مسی، فیلم پروپیلن، اسید سولفونیک، کنسانتره روی، لبنیات، شمش سرب، کاغذ فلوتینگ، تست لاینر و مقوا بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: میزان صادرات استان طی امسال بر مبنای واحد‌های تولیدی دارای کارت بازرگانی و مستقر، ۶۵۸ میلیون دلار هدفگذاری شد که بر اساس برنامه هفتم توسعه و با احتساب ۲۳ درصد رشد، تعیین شده است.

گلشنی منفرد ادامه داد: محصولات تولیدی استان به ۴۶ کشور دنیا صادر می‌شود که ۱۳ کشور در سال گذشته به مقاصد صادراتی استان افزوده و در سال جاری نیز ۳۲ کالای جدید صادراتی به سبد محصولات صادراتی استان اضافه شد.

دیگر خبرها

  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • بیرجند رکورددار بارش های روز گذشته در استان
  • ثبت بیشترین بارش شبانه روز گذشته در بیرجند
  • اختصاص عمده کشت نهال در کشور به خوزستان
  • پویش کاشت یکهزار و ۵۰۰  اصله نهال زالزالک در پیرانشهر
  • آماده‌باش و پشتیبانی ۶ شعبه هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به دنبال هشدار سیلاب در بیرجند و خوسف
  • طی سال گذشته ۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد
  • استاندار: عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • ۸۰ درصد از نقاط آبگیر شهر قم شناسایی و رفع معضل شد