Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@09:42:54 GMT

مشکلات مدارس از زبان یک معلم بازنشسته

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۴۴۲۰۱

یک معلم بازنشسته آموزش و پرورش می گوید وابستگی مالی مدارس به والدین موجب می‌شود درخواست‌های نامعقول و نادرست والدین از نظام آموزشی در مدارس نفوذ پیدا کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عنایت الله معشوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه آموزش و پرورش به دلایل زیادی گمگشته اصلی مسیر هدایت جامعه است، اظهار کرد: متاسفانه آنهایی که باید بدانند، نمی‌دانند آموزش و پرورش تا چه اندازه مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه اینکه معلم، دانش‌آموز و والدین در رینگ مسابقات آموزشی هستند.

  وی با اشاره به شکاف‌های نسلی ناشی از تغییرات اجتماعی، فرهنگی و فناوری ادامه داد: این تضادها مشکلاتی را برای جامعه آموزشی ایجاد کرده است. ساختار خانواده نیز با برنامه‌های آموزشی هماهنگ نیست و گاهی خانواده از مدرسه تقاضایی دارند که مدیر و معلم را به سمت نادرستی سوق می‌دهد.   این معلم بازنشسته ادامه داد: متاسفانه نیازهای اقتصادی مدارس در بودجه کشور نادیده انگاشته می‌شود. این مساله باعث می‌شود مدارس راهی جز کمک مالی گرفتن از خانواده‌ها نداشته باشند و سبد خانوار را هدف قرار دهند.   معشوری تصریح کرد: با نیاز مدارس به پرداخت خانواده‌ها، انتظارات گاهی غیر منطقی و نادرست خانواده تاثیر مستقیمی در شیوه آموزش و پرورش مدارس ایجاد می‌کند. از طرفی دیگر معلمان و مدیران با تخصصی که دارند، تلاش می‌کنند به سمت دیگری رفته و همین مساله موجب بروز اختلاف میان کادر آموزشی و معلمان می‌شود.   وی ادامه داد: مدارس باید از حیثیت فضای آموزشی  در خصوص موضوع مدرسه دفاع کرده و تنش‌ها را کنترل کنند. از طرفی والدین و دانش‌آموزان حق دارند از شخصیت اجتماعی و نیازهای عاطفی دانش‌آموز دفاع کنند.   این معلم بازنشسته با بیان اینکه گاهی مدارس برای پرداخت هزینه‌های جاری خود نیز دچار مشکل هستند، تصریح کرد: همه این دغدغه‌ها در حالی است که مدارس در این شرایط راهی جز دریافت کمک‌های مالی از والدین ندارند و این ارتباط به ناچار برقرار می‌شود.   معشوری گفت: بسیاری از معلمان به فضای آموزشی علاقه‌مند هستند اما امکانات و فضای مناسب را در اختیار ندارند. زمانی که یک معلم برنامه‌ای را برای بهبود شرایط طراحی می‌کند در مسیر اجرای آن به موانع متعددی برخورد می‌کند و حمایتی از این فرایند نمی‌شود.   وی ادامه داد: گاهی اقدامات نادرستی رخ می‌دهد. برای مثال شاهد هستیم کمبود معلمان دوره ابتدایی را از معلمان دبیرستان یا آزمایشگاه که شناخت متفاوتی از دانش‌آموز دارند، تامین می‌کنند، یا معلمانی که چندسال از آموزش دور بوده‌اند را به دبستان می‌آورند.   این معلم بازنشسته افزود: معلمان باید دوره رشد دانش‌آموزان را مطالعه کرده و در هر مقطع متناسب با آن دوره رفتار کنند، در غیر این صورت برخوردهای نامناسبی میان دانش‌آموز و معلم رخ می‌دهد. معلم باید بالاترین تراز علمی را در برخورد با دانش‌آموز داشته باشد اما معلمان یا این علم را ندارند یا تنها در تئوری مطالعه کرده‌اند.   انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۴۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان
  • ای معلم؛ دست بوسی تو کم باشد مرا ای مهربان
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • مشق عشق بر لوح سفید کودکان؛ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟