Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-28@23:53:09 GMT

مهدکودک هایی که باید از آنها ترسید

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۴۶۰۵۹

به گزارش پارس نیوز، فاطمه دعایی در رابطه با مهدهای غیرمجاز گفت: هیچ قانونی حاکم بر فعالیت مهدهای غیرمجاز وجود ندارد که بخواهد ناظر بر کیفیت و نحوه برنامه‌ریزی و عملکردشان باشد در نتیجه هیچ آماری از تعداد مهدهای غیرمجاز وجود ندارد که ما آنها را ارائه دهیم فقط ما می‌دانیم چند ارگان متخلف داریم تعداد آنها حدود 14 ارگان که جواز غیرمجاز  صادر می‌کنند ولی هیچ ‌کدام آمار رسمی فعالیت ارائه نکردند که اشراف داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از طرفی در رابطه با اینکه واژه کم‌کاری در ارتباط با پیگیری و مقابله با مراکز غیرمجاز به بهزیستی نسبت دهند درست نیست چراکه سازمان اماکن وظیفه‌اش است این است که نظر قوه قضاییه را اجرا کند یعنی قاضی رأی بدهد و اماکن اجرا کند. ما خودمان که مجری قانون هستیم شورای عالی انقلاب فرهنگی در دهه 60 بهزیستی را تنها مرجع برای صدور مهدهای کودک مشخص کرده است.

مدیرعامل کانون توسعه و همیاری مهد کودک کشور گفت: آخرین قانونی که مصوب مجلس شد و از مسیر شورای نگهبان هم عبور کرد قانون تأسیس مدارس غیردولتی آموزش و پرورش است که با کلی پیگیری و ارائه دلایل الان در تبصره 2 ماده 2 قانون تأسیس مدارس غیردولتی آموزش و پرورش گنجانده شده که تنها مرجع صدور جواز برای مهدهای کودک سازمان بهزیستی است.

دعایی در مورد نحوه برخورد بهزیستی به عنوان مرجع صدور جواز مهدها گفت: زمانی که قدم‌های اولیه مراکز غیرمجاز برداشته می‌شد بهزیستی از آن قدرت خودش درست استفاده نکرد، قوی برخورد نکرد وقتی تعداد کمی مهد غیرمجاز شروع به کار کردند دیدند که مشکلی رخ نمی‌دهد شاید اگر آمار دقیق از این مهدهای غیرمجاز وجود داشته باشد نحوه برخورد بهزیستی هم متفاوت شود.

وی ادامه داد: مهد کودک تنها اسمش مهد کودک است فضاهایی است که از مسیر قانونی عبور کرده از چندین فیلتر به سختی عبور کرده و موفق به دریافت جواز از تنها مرجع قانونی کشور شده است که آن هم بهزیستی است.

مدیرعامل کانون توسعه و همیاری مهد کودک کشور گفت: از طرفی مهد کودکی که نام بهزیستی را روی تابلو دارند یعنی مراکزی هستند که از مسیر نظارتی درست عبور کرده و اینجاست والدین باید خیلی دقت کنند چون بهزیستی اصلا در این رابطه قوی عمل نمی‌کند و والدین می‌توانند مهدهایی که تابلوی بهزیستی را ندارد انتخاب نکنند و بترسند از جایی که نظارتی بر آن نمی شود.

دعایی افزود: این درحالی است که تعداد مهد کودک‌های مجاز زیاد است و فقط والدین باید اشراف و آگاهی پیدا کنند که مهد کودک کدامش مجاز است.

وی افزود: شهرداری یکی از این متخلفان است یکی از این 14 تا سازمان متخلف است، بهزیستی باید خودش را دریابد آن همه قدرت قانونی که دستش است را نگاه کند. معاونت امور اجتماعی، دفتر کودکان بهزیستی کشور در استان‌ها پیگیر ماجرا باشند و هر کسی کار خودش را درست انجام دهد، باید این فکر را کنیم که نیازی به کمک برخی سازمانها نداریم ما خودمان اطلاع‌رسانی را از امروز شروع کنیم و از فضاهای اطلاع‌رسان استفاده و حمایت کنیم.

مدیرعامل کانون توسعه و همیاری مهد کودک کشور گفت: این بحث خیلی حساس است، اگر بحث آموزش قبل از دبستان در هر کشوری جدی گرفته شود چراکه در 20 سال آینده ما کشور دیگری خواهیم داشت به مراتب عالی‌تر، به همین دلیل دولت، شورای فرهنگی و نهادهای مسئول باید به وظایف خود عمل کنند.

دعایی گفت: من از سازمان بهزیستی و رسانه این انتظار را دارم که به خانواده‌ها اطلاع رسانی شود و بدانند مهدهایی که تابلوی عنوان مهد کودک و آرم بهزیستی را دارد فقط فضای مناسب و ایمنی است، بقیه ایمن نیستند و از آن بترسند.

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بهزیستی قوه قضاییه قانون شورای عالی انقلاب شورای نگهبان آموزش و پرورش والدین شهرداری کودکان رسانه پارس کیفیت ترسید پارس نیوز مهدکودک هایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۶۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران

ایسنا/مازندران مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: سال گذشته بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی استان بهره‌مند شدند.

نقش روانشناسان در تمامی مراحل زندگی انسان‌ها کاملا مشهود است. بحران‌ها و حوادث سبب افزایش اختلالات روانی مختلفی مانند افسردگی، خشونت، اختلالات اضطرابی، اختلالات وسواسی و غیره در جامعه می‌شود که روانشناسان با ارائه مشاوره تخصصی در جهت حفظ و ارتقاء سلامت روانی جامعه گام‌های اساسی و ارزشمند برمی‌دارند.

به گزارش ایسنا، دکتر فریبا بریمانی امروز در جمع خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن روز «روانشناس و مشاوره» با بیان اینکه روانشناسان در ایجاد یک جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی نقش بسزایی دارند، گفت: روانشناسان به افراد جامعه کمک می کنند تا بتوانند احساسات و رفتارهای خود را بهتر درک کرده و آنها را مدیریت کنند تا زندگی با کیفیت‌تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران یکی از اهداف سازمان بهزیستی کشور را برنامه‌ریزی و تلاش در جهت ارتقاء سلامت روان آحاد جامعه دانست و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقاء توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و غیره به شهروندان فعالیت دارند.

بریمانی به ارائه خدمات مشاوره حضوری اشاره و عنوان کرد: ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر در سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین امر خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی نیز صورت می‌گیرد، افزود: طی یک سال اخیر  ۱۹۴هزار و ۵۶۸ نفر طی تماس با خط ۱۴۸۰ «صدای مشاور»، جهت برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانودگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی مشاوره تلفنی دریافت و از مزایای این خط بهره‌مند شدند.

این مسئول از ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و ۳۰۰ نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: بی‌شک، یکی از راهکارهای موثر پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین، آموزش پیش از ازدواج است که به ارتقای توانمندی فردی در انتخاب همسر مناسب و تشکیل خانواده موفق کمک می‌کند که این افراد جهت تقویت و ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند.

وی اعلام کرد: سال گذشته، ۱۴ هزار و۹۹ زوج مازندرانی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کرده‌اند.

مدیرکل بهزیستی مازندران ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵هزار و ۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴ هزار و ۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره‌مند شدند.

وی انتخاب همسر و ازدواج را هم از بعد اجتماعی و هم از بعد فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر در سال گذشته از مراکز مشاوره سراسر استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت کرده‌اند. چرا که انتخاب درست و مناسب هم فرد را به آرامش می‌رساند و هم جامعه را از بحران مسائل اجتماعی آسیب‌زا مانند طلاق و پیامدهای آن حفظ می‌کند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تعداد، ۴۶  هزار و ۳۶۱زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند و از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است که عمده‌ترین دلایل طلاق عدم مسئولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سؤظن، خشونت و دخالت اطرافیان بوده است.‌

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک
  • گلایه مددجویان بهزیستی از عدم تحویل کولر گازی
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • زمان و مبلغ پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها