Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

داریوش باقر جوان مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای هرمزگان به خبرنگار ما گفت: برخی صحبت‌ها و گلایه‌های رانندگان در خصوص وضعیت حمل بار در بندرعباس فقط قضاوت است.

وی در پاسخ به بخشی از اعتراضات رانندگان نسبت به بارگیری بدون ثبت نوبت در سامانه از سوی برخی رانندگان، گفت: دستورالعمل سازمان راهدای این است که حتماً خودروهای ملکی شرکت‌های حمل‌ونقلی تقویت شوند و این شرکت‌ها حتماً ماشین‌های ملکی خود را در چرخه کار داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: یکی از پارادوکس‌هایی که این وضعیت ایجاد می‌کند همین است که راننده‌ای درنهایت متوجه می‌شود با نوبت‌گیری اقدام به بارگیری کرده است اما خودروهای شرکتی ممکن است این نوبت‌گیری را نداشته باشند. شخصاً در دو سال اخیر خیلی پیگیر این موضوع بودم و به این نتیجه رسیدم که اگر قرار است تمام بارهایی که از این پایانه خارج می‌شوند در چرخه حمل موردنظر رانندگان  قرار بگیرد حتماً گمرک محترم هنگام ترخیص بار به ازای هر بار برگه اعلام بار را از راننده مطالبه کند.

باقر جوان در توضیح چگونگی کارکرد سیستم نوبت‌دهی آنلاین این پایانه نیز گفت: اگر راننده‌ای برای اولین بار است که می‌خواهد از این سیستم نوبت بگیرد باید ابتدا در پایانه اصالت مدارک وی تائید شد و ماشین این فرد مورد بازدید قرار بگیرد بعد از ثبت‌نام در سیستم نوبت‌دهی از طریق شماره تلفن می‌تواند نوبت را رزرو کند و الزاماً به این معنا نیست که زمان رزرو این فرد حتماً باید در بندرعباس حضورداشته باشد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای هرمزگان در خصوص وضعیت نظارت روی شرکت‌های حمل‌ونقلی در بندرعباس نیز، گفت: ازآن‌جایی‌که استان هرمزگان در اجرای مقررات پیش‌رو است انتظار این است که نمره 20 را از قوانین بگیرد و ما هم در همین راستا رفتار کردیم؛ اما به‌هرحال ناظر در فرآیند جابه‌جایی پلیس است و اگر پلیس در فرآیند حمل کالا تخلفی را ببیند معمولاً راننده را متوقف می‌کند و اعمال قانون می‌شود. در کنار این  وضعیت بر اساس شرایط خاصی که به وجود آمد کمیسیون‌های ویژه‌ای که از سوی خود سازمان مأموریت دارند در پایانه بار بندرعباس تشکیل شد و مقرر  شد که به‌صورت مستمر در پایانه‌ها حاضر باشند.

باقر جوان ادامه داد: اما مشکل اصلی این استان عدم پرداخت به‌موقع کرایه حمل است و اکنون  حدود 2 هزار شکایتی که از رانندگان داریم با موضوع عدم پرداخت به‌موقع کرایه است. معمولاً درگیری هم با شرکت‌های شبه‌دولتی یا شرکت‌هایی است که بار دولتی حمل می‌کنند است و با توجه به این‌که باید فرآیند کارها طی شود یک مقدار طول می‌کشد تا پول راننده را بدهند.

 مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای هرمزگان گفت: اما رانندگان دغدغه دگیری دارند و آن این‌که تمام بارها بیاید و در سالن اعلام بار اعلام شود؛ اجرایی شدن این خواسته نیاز به قوانین و مقررات دارد.

او ادامه می‌دهد: همین حالا 12200 کامیون بار شهری از داخل گمرک خارج می‌شوند که هیچ ارتباطی به سالن اعلام بار ندارند و راننده تقاضا دارد و توقع دارد که سازمان راهداری این ماشین‌ها را متوقف کند و جلوی حمل بار را بگیرد اما حرف من این است که سازمان بنا بر کدام قانون و به استناد کدام بند و ماده می‌تواند این کار را انجام دهد؟

او گفت: ماشین‌های بارهای ترانزیتی را که به سایر کشورها از مبدأ بندرعباس و به‌نوعی بندر شهید رجایی حمل می‌شود نیز تحت مالکیت شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی هستند و مشمول اعلام بار نیستند؛ بنابراین گستردگی کار به حدی است که شاید از دید یک راننده غافل بماند و نمی‌شود در غالب اعلام بار باشد.

او می‌گوید: بار شهری که متولی آن اداره صنعت و معدن استان است را چگونه می‌توانیم وارد سالن اعلام بار کنیم؟ اما بارهایی که مشمول سالن اعلام بار می‌شوند حتماً باید از طریق قانونی این رویه را طی کنند. ممکن است تخلفی هم صورت بگیرد اما قطعاً برخورد می‌شود و کمیسیون ویژه شکل می‌گیرد و بنا بر نوع تخلف از تعلیق تا جریمه و بسته شدن آن شرکت حمل‌ونقلی را در پی خواهد داشت.

سمانه واحدی راد خبرنگار

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: پایانه بار بندرعباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۷۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است

سیاوش سالارزاده کارشناس اقتصادی در رابطه با اهمیت تمرکز بر بخش مشاغل و به خصوص مشاغل خاص با درآمدهای کلان به خبرنگار قدس اظهار کرد: تمرکز ویژه دولت سیزدهم بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان با تکیه بر آمار عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته، گامی حیاتی در جهت تضمین نظام مالیاتی عادلانه و پایدار است. دولت سیزدهم با هدف قرار دادن مشاغل پردرآمد، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از مالیات، ترویج عدالت و عدالت مالیاتی و همکاری با سایر سازمان های دولتی، می تواند به هدف خود یعنی حداکثرسازی درآمد مالیاتی، بازتوزیع مناسب ثروت از محل اخذ عادلانه مالیات و رشد اقتصادی با تکیه بر حمایت هوشمند و هدفمند از بخش مولد اقتصاد دست یابد.

این کارشناس اقتصادی در رابطه با در رابطه با تحقق عدالت مالیاتی در زمینه اخذ مالیات از اصناف اظهار کرد: یکی از دلایل اصلی تمرکز بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از پرداخت مالیات با کتمان داده های مالی است. یکی دیگر از دلایل مهم تمرکز بر مشاغل و اصناف بزرگ، اطمینان از انصاف و عدالت مالیاتی است. کسب‌وکارهای کوچک و متوسط اغلب برای رقابت با نهادهای بزرگ‌تر که منابع مالی لازم برای مشارکت در استراتژی‌های برنامه‌ریزی مالیاتی پیچیده را دارند، مبارزه می‌کنند. در نتیجه، مشاغل کوچکتر بار نامتناسبی از بار مالیاتی را به دوش می کشند. سازمان امور مالیاتی با هدف قرار دادن مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، می تواند شرایط را یکسان کرده و اطمینان حاصل کند که همه مشاغل سهم عادلانه خود را از مالیات پرداخت می کنند.

وی در رابطه با تمرکز دولت سیزدهم بر اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات ادامه داد: سازمان امور مالیاتی به منظور اخذ مؤثر مالیات از بنگاه های اقتصادی بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، استراتژی جامعی را اجرا کرده است که زمینه‌ساز اعطای بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور توسط صنایع بزرگ و شرکت‌های خصولتی شده است به طوری که در سال گذشته بیش از ۳۰ درصد کل درآمدهای مالیاتی کشور توسط ۸۰۷ مودی بزرگ مالیاتی پرداخت شده است. تجربه داده ها و ارقام عملکرد مالیات اصناف در سال گذشته، نشان داده است که دولت سیزدهم به دنبال اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات بوده است.

وی افزود: همچنین سازمان امور مالیاتی می‌تواند با اجرای اقداماتی مانند گزارش عمومی داده‌های پرداخت مالیات و افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت پرداخت مالیات و مصارف ویژه آن در توسعه کشور نظیر سهم مالیاتی شهرداری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده، شفافیت را افزایش دهد و مردم را نسبت به مصارف مهم مالیات کشور آگاه کند.

سالارزاده در خاتمه اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی تمرکز خود را مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای قابل توجه و کلان قرار داده است که این رویکرد نقش تعیین کننده ای در اصلاح رویکرد مالیاتی کشور دارند. از یک با اعطای سهم واقعی مالیات توسط مشاغل کلان، زمینه بازتوزیع مناسب ثروت را فراهم خواهد کرد و از طرف با کاهش فشار مالیاتی بر مردم عادی و همچنین بخش مولد اقتصاد، زمینه برای پرداخت عادلانه مالیات و اطمینان از پرداخت سهم منصفانه مالیاتی بخش های مختلف مالیاتی فراهم خواهد شد. دولت سیزدهم در زمینه مالیات‌ستانی به شیوه و رویکرد جدید خود با تمرکز بر ارقام عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته و تقاطع گیری اطلاعات جدید توانسته است که روندها و الگوهای رفتار پرداخت مالیات را شناسایی کند و اخذ مالیات از مشاغل خاص را کلید بزند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • شکایت ده‌ها هزار راننده تاکسی از اوبر در نقاط مختلف جهان
  • تعمیرات پلاژ بانوان و احداث پلاژ آقایان در جزیره خارگ اجرا می‌شود
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است