Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@16:47:10 GMT

چطور با مادر شوهر رابطه خوبی داشته باشیم؟

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۴۷۵۲۲

چطور با مادر شوهر رابطه خوبی داشته باشیم؟

سرویس جامعه فردا: کلیشه رایج همیشگی در ذهن مردم و جامعه رابطه بد با خانواده همسر و به خصوص مادر شوهر است. درست یا غلط همیشه برای نوعروسان این طرز نگاه وجود دارد که ممکن است با مادرشوهر خود در مواردی به مشکل بربخورند. در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم که چطور رابطه خوبی با مادر شوهر و خانواده همسرتان داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حد و حدود ارتباط با مادرشوهرتان را مشخص کنید
اولین نکته اینکه حد و حدود ارتباط با خانواده همسر و مادر شوهرتان را تعیین کنید. در این مورد همسرتان خیلی می‌تواند به کمک‌تان بیاید. اگر همسر شما از نظر فکری به بلوغ رسیده باشد مانع دخالت‌های بی‌جا به زندگی مشترکتان می‌شود. او در مواقع مشکلات همیشه از شما حمایت می‌کند و در عین حال به مادرش نیز بی‌احترامی نمی‌کند.
اشتباهات مادرشوهرتان را به پای همسرتان نگذارید
اگر مادرشوهرتان با شما رفتار بدی داشت، آن را به پای پسرش ننویسید و رابطه با همسرتان را شکرآب نکنید. بدون نیش و کنایه زدن با همسرتان صحبت کنید و از ناراحتی‌هایتان بگویید و از او بخواهید که حدود دخالت خانواده‌اش را با احترام در زندگی‌اش مشخص کند.


خبرچینی ممنوع!
از شما خواستیم که ناراحتی‌تان را با همسرتان در میان بگذارید، ولی این در شرایطی است که همسرتان فرد خبرچینی نباشد. این باعث لطمه خوردن ارتباط میان شما و مادر شوهرتان می‌شود. در این مواقع ناراحتی‌هایتان را نزد یک مشاور مطرح کنید و از او راه حل بخواهید.


هدیه را فراموش نکنید
برای مادرشوهرتان هدیه‌های مختلف بخرید و به مناسب‌های مختلف از او یاد کنید. سعی کنید با جملات صمیمی به او تبریک بگویید و از خشک و رسمی بودن بپرهیزید. لازم نیست برای هدیه خودتان را زیاد به خرج بیندازید، فقط دقت کنید هدیه‌ای که می‌خرید کیفیت بالایی داشته باشد.


در جنگ روانی وارد نشوید
گاهی مادرشوهر‌ها بنا به تجربیات تلخ خود، سر ناسازگاری می‌گذارند. اما آن‌ها از قصد این کار‌ها را نمی‌کنند. در این شرایط قبل از اقدام به هر عملی از خود بپرسید: «آیا او قصد اذیت کردن مرا دارد؟ آیا من با رفتارم کاری می‌کنم که او بتواند مرا آزار دهد؟ آیا رفتارم مطابق میل اوست؟» اگر پاسخ شما به این سوالات منفی است یعنی اوضاع خوب است، ولی اگر مثبت است، حتما به یک روانشناس مراجعه کنید.


هرگز به مادرشوهرتان بی‌احترامی نکنید
در هیچ شرایطی به مادرشوهرتان بی احترامی نکنید. همیشه اصل بزرگتر و کوچکتر را در رابطه تان حفظ کنید. از همسرتان و فرزندانتان نیز بخواهید که هرگز این کار را نکنند. تفاوت‌های فرهنگی میان خانواده خودتان و همسرتان را بشناسید و روی خطوط قرمز پافشاری نکنید.


حساسیت‌های مادرشوهرتان را درک کنید
خودتان را جای مادرشوهرتان بگذارید و احساسات او را درک کنید. به هر حال برای هر مادری شاید سخت باشد که فرد جدیدی وارد زندگی پسرش شود. هرگز نزد مادرشوهرتان از خواهرشوهر و شوهرتان بد نگویید. هیچ مادری دوست ندارد از بدی‌های دخترش بشنود. همانطور که شما فرزندتان را دوست دارید، مادرشوهرتان نیز حق دارد، به پسرش محبت کند.

گارد نگیرید
توصیه‌های مادرشوهرتان را با دید بدبینانه نبینید و در مقابل آن گارد نگیرید. وقتی به خانه شما می‌آید، نزد او بنشینید و با او گرم بگیرید. اگر خواست در پخت غذا به شما کمک کند، مانعش نشوید. حسادت زنانه مادرشوهرتان را تحریک نکنید و سعی کنید در مقابل او کمتر شوهرتان را بغل بگیرید و ببوسید. از مقابل بعضی حرف‌های او بگذرید و آن‌ها را به خاطر نسپارید. گاهی اجازه دهید شوهرتان به تنهایی به خانه مادرش برود. اگر مادرشوهرتان شما را با عروس دیگرش مقایسه کرد آنقدر اعتماد به نفس داشته باشید که رنجیده خاطر نشوید. در پایان اگر مشکلات شما همچنان به قوت خود باقی ماند، حتما با یک مشاور مشورت کنید.

منبع: فردا

کلیدواژه: مادر شوهر عروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۷۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت را دارم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین لطیفی کارگردان، نویسنده و تهیه کننده شناخته شده با تأکید بر اینکه فیلم‌سازی در ارتباط با بحث جوانی جمعیت و فرزندآوری باید با پرهیز از هرگونه شعارزدگی باشد گفت: مسئله زیرساخت است که با تشکیل کمیته‌های ویژه در این زمینه توسط هیأت دولت صورت می‌گیرد.

وی در ادامه افزود: اگر قرار باشد که وزارت مسکن، آموزش و پرورش، وزارت راه و شهرسازی، وزارت صنایع و در نهایت وزارت فرهنگ وارد این عرصه بشود، قطعاً باید زیرساخت درست داشته باشیم. بنابراین اگر من فیلم‌ساز قرار است تبلیغ جوانی جمعیت کنم باید زیرساخت درست باشد.

لطیفی با تأکید بر اینکه فرهنگ جوانی جمعیت برایش با ارزش و مهم است و خودش هم از مفاهیم فرزندآوری و ازدواج لذت می‌برد، گفت: مفاهیم لذت بخش فرزندآوری، زندگی مشترک و عشق ورزیدن در کنار هم، از همه جدا نبودن و آرامش در عرصه خانواده همه مفاهیمی است که می‌تواند در قالب‌های هنری بگنجد و زیبا باشد. اینکه در فیلم‌ها نشان دهیم که چند بچه در یک منزل هستند و بازی می‌کنند، کار زیبایی است منتها باید برایش قصه خوب نوشت.

وی با اشاره به اینکه خودش سه فرزند دارد، گفت: بحث فرزندآوری را باید عمیق‌تر نگاه کنیم، در تمامی وزارتخانه‌ها کارگروه تشکیل شود و همت عالی برای چنین فرهنگ‌سازی صورت بگیرد. لطیفی در پاسخ به این سوال که اگر مشکل قصه نباشد تمایل به ساخت فیلم در عرصه خانواده و جوانی جمعیت دارد یا خیر، گفت: بله حتماً من دوست دارم فرزندآوری را ترویج کنم. فرزندپروری دهه بیست، سی، چهل و پنجاه که در خانه‌های هشتی‌دار بچه‌ها با هم بزرگ می‌شدند، اینها الگوهای خوبی برای لذت‌بخشی خانواده و فرزندپروری هستند.‌

فرزندآوری باید یک ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد

هوشنگ توکلی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون گفت: من معتقدم که تصمیم‌گیری و دیدگاه نسبت به جوانی جمعیت و ازدیاد آن باید از جامعه به بالا تزریق شود، وقتی خواسته‌ای در جامعه تعریف می‌شود و جا می‌افتد، به سمت مدیران اجرایی هم می‌رود و همین نشان می‌دهد که چنین علاقه‌ای الان در جامعه وجود دارد.

وی در ادامه اظهار داشت: زمانی که چنین دیدگاهی به مدیران جامعه تزریق شود قطعاً جزو اولویت‌هایشان قرار می‌گیرد و توجه می‌کنند که چه چیزهایی نیاز این جوانان است و تعادل بین نیازها، خواسته‌ها، توقعات و قدرت اجرایی خود را برقرار می‌کنند، هر تصمیمی در اینجا گرفته شود می‌تواند به نفع جامعه باشد.

توکلی با اشاره به شعار جوان‌گرایی جامعه گفت: همین شعار نشان می‌دهد که ما جوانان را می‌خواهیم تشویق به ازدواج و سپس فرزندآوری کنیم، این را هم باید در نظر بگیریم که در طول سالیان گذشته کشور ما دچار تحریم‌های زیادی بوده و همه روی جامعه اثر منفی گذاشته است. حال باید سرمایه گذاری‌هایی داشته باشیم که بتواند این ضعف‌ها را جبران کند و جزو اولویت‌های جامعه قرار بگیرد، قطعاً قوه مجریه ما در این زمینه نیت خوبی دارد و باید بررسی کند که بر اساس آنچه سیاست‌هایی را در نظر بگیرد.

توکلی با اشاره به اینکه آشوب‌هایی که در سراسر دنیا دیده می‌شود نیروهای جوان جامعه را نسبت به آینده نگران می‌کند، گفت: الان هم که دانش بشری رشد کرده، کهن‌سالان بیشتر عمر می‌کنند و شرایط طوری شده کشوری مثل انگلیس یک قتل عام علیه سالمندانش در بیمارستان راه انداخته به دلیل اینکه توان پرداخت خرج سالمندان را ندارد، حال در این شرایط و در جامعه خودمان باید وضعیت را بسنجیم تا نیروی کار و انسانی جوانمان از دست نرود و برای آینده هم برنامه‌ریزی درست داشته باشیم.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6095518

دیگر خبرها

  • آزادی زندانی جرائم غیر عمد در چهارمحال و بختیاری
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت را دارم
  • روایت شهید فاطمیون + فیلم
  • ۷۵۰ شهید دفاع مقدس تک فرزند خانواده بودند
  • دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران افتتاح شد
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • سلاجقه: حدود ۶۰ میلیون متر مکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد
  • دام سیاه مرد رمال برای ۵ زن | می‌خواستم شوهر خوبی نصیبم شود اما این مرد...
  • ماجرای قتل غزاله و اعدام آرمان؛ رابطه‌ای بی فرجام
  • تارتار: مساوی دیگر به درد ما نمی‌خورد