Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمدرضا عارف در دیدار با اعضای تشکل مجمع فرهنگیان ایران اسلامی،با بیان اینکه به مجمع فرهنگیان نگاهی راهبردی وجود دارد و در عرصه آموزش و پرورش باید میدان دار باشد،بر ضرورت اصلاح جایگاه معلم در نظام آموزشی کشور تاکید کرد و گفت:متاسفانه نسبت به ارتقاء منزلت و  معیشت معلمان غفلت‌های صورت گرفته و جایگاه معلمان عزیز در جامعه ما آنگونه که در شان و مقام آنهاست قرار ندارد و هم دولت و هم مجلس شورای اسلامی باید در خصوص اصلاح این روند اقدامات لازم را انجام دهند و به عنوان خدمت‌گذار معلمان عزیز در کمیسیون آموزش و تحقیقات در این راستا به اتفاق همکارانم تلاش خواهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عملکرد فراکسیون امید، این فراکسیون را یکی از تاثیرگذارترین فراکسیون‌های مجلس دانست و با انتقاد از تشکلهای اصلاح طلب در عدم ارائه پیشنهاد و مشورت‌های کاربردی به فراکسیون امید ،گفت:انتظار از تشکلهای اصلاح طلب این است که  با فراکسیون امید ارتباط و همکاری های لازم را داشته باشند البته باید عملکرد فراکسیون امید با روش مطلوب‌تری به اطلاع افکار عمومی برسد و تصور می شود برخی نقدها به فراکسیون به دلیل بی اطلاعی از فعالیت های اصلاح طلبان مجلس باشد.

رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با یاددآوری شرایطی که فراکسیون متبوعش شکل گرفت،تصریح کرد:در زمان انتخابات مجلس دهم به دلیل رد صلاحیت‌های صورت گرفته کسانی را در برخی استانها مورد حمایت قرار دادیم که بعدا مهمترین وظیفه شان را  در مجلس رودررویی با فراکسیون امید تعریف کردند.

وی با اشاره به حمایت فراکسیون امید از دولت و با بیان اینکه برخی یادشان رفته که چگونه بر سرکار آمدند،گفت: وزرایی که مدعی اصلاح طلبی هستند ، هماهنگی مناسبی با فراکسیون امید ندارند و متاسفانه باید بگویم برخی دوستان اصلاح طلب که عهده دار سمتی می شوند با رفتاری که تلقی عافیت طلبی و ماندگاری در قدرت به هر قیمتی می شود عملکرد آنها بعضا به هیچ وجه با گفتمان اصلاح طلبی همخوانی ندارد.

عارف با اشاره به فرازو نشیب‌های گفتمان اصلاح طلبی از بعد از دوم خرداد ۷۶،یادآور شد:بارها گفته ام که باید عملکرد جریان اصلاح طلب در دهه های ۸۰ و ۹۰ نقد جدی شود و قداست افراد هم نباید مانع از نقد شود،باید به این سوال پاسخ داد که چرا دوم خرداد ۷۶ به تیر ۸۴ تبدیل شد؟سهم افراد و جریانات در روی کار آمدن آقای احمدی نژاد چه بود؟

وی با یاددآوری تاثیر گذاری جریان خط امام از خرداد ۴۲ در تحولاتی که منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد،تاکید کرد:خط امامی ها که بعدها به جریان اصلاح طلب نام گرفتند جریان اصیل انقلاب هستند و نباید خودشان را از متن تحولات جامعه کنار بکشند.امروز حفظ نظام در گرو تاثیر گذاری گفتمان اصلاح طلبی است.

رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان در همین ارتباط خاطرنشان کرد:برخی رسانه های خارجی که می خواهند نظام را ناکارآمد جلوه دهند به دنبال القاء ناکارآمدی اصلاح طلبان هستند که باید همه دوست داران نظام اسلامی بخصوص رقبای جریان اصلاح طلب هوشیار باشند که از حملات رسانه های خارجی به اصلاح طلبان خشنود نشوند چرا که هدف آنها اصل نظام است.

وی با اظهار گلایه از برخی اظهانظرها در داخل خانواده اصلاحات که بعد از تشکیل فراکسیون امید نقدهای غیرمنصفانه به این فراکسیون مطرح کردند،تاکید کرد:در زمان انتخابات شوراها که متاسفانه لیست های جعلی فراوانی در مقابل لیست اصلی اصلاح طلبان منتشر شد اما تمامی اعضای لیست امید در تهران رای  آوردند.آیا این رای آوری تصادفی است؟ممکن است ضابطه ای که منجر به تشکیل لیست امید شوراها شد دارای اشکالاتی بوده که مطمئنا در انتخابات آینده اصلاح خواهد شد اما هیچکس نمی تواند مدعی شود هریک از اعضای این لیست نماینده یک فرد بودند.

عارف ادامه داد: لیست امید در زمان انتخابات شوراها بر اساس صرفا ضابطه و بدون اعمال سلایق افراد خاص بسته شد.البته ضابطه و مقررات ملاک عمل نیاز به بازنگری و اصلاح دارد که باید چنین شود.

رئیس مجمع امید با اشاره به تاثیرگذاری تصمیمات شوراهای اسلامی شهر و روستا در بازه زمانی کوتاه مدت ،گفت:متاسفانه شورای اسلامی شهر تهران در یکسال و نیم گذشته بیشتر درگیر تغییرات در مدیریت شهری بوده است به همین دلیل دچار عقب ماندگی هایی درخصوص برنامه های اعلام شده در زمان انتخابات به مردم هستیم.دوستان شورای شهر باید در مدت باقی مانده این عقب ماندگی را جبران کنند.

وی با مخاطب قرار دادن دکتر حناچی ،شهر دار جدید تهران،گفت:تغییرات مکرر در بدنه مدیریت شهری عملا روند خدمت گذاری به مردم را با مخاطراتی رو به رو می کند. انتظارم از آقای دکتر حناچی این است که به این مهم توجه داشته باشند که شهرداری تهران دیگر طاقت تغییرات مکرر مدیریتی را ندارد و امیدوارم در دوره مدیرت ایشان شاهد کمترین تغییرات مدیریتی باشیم و کارها با مشورت و تعامل با خبرگان و صاحب نظران پیش رود.

رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان با بیان اینکه باید در مقابل مردم مسئولیت پذیر باشیم،گفت:در درون حانواده اصلاحات باید وحدت ، هماهنگی و انسجام را سرلوحه فعالیت های خود قرار دهیم و برای رسیدن به وحدت هیچ راهی جز گذشت نداریم.اگر از داخل شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان چند صدا بیرون بیاید،مطمئنا شکست خواهیم خورد.

عارف در پایان با توصیه به همه دلسوزان نظام به وحدت و همدلی در شرایط فعلی کشور،تاکید کرد:اقشار مختلف مردم اعم از کارگران،معلمان،دانشجویان مطالبات به حقی دارند که باید مسئولان پاسخ  قانع کننده به آنان بدهند.برخوردهای امنیتی و قضایی با مطالبات قانونی اقشار مختلف مردم چاره کار نیست و مسئولان ذی ربط باید در خصوص برخی اخبار نگران کننده از نحوه برخورد با فعالان صنفی شفاف سازی کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: عارف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۸۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است

به گزارش خبرآنلاین عباس عبدی در اعتماد نوشت:

ماجرا این است که آقای مهدی نصیری اعلام کرده که برای یک سفر خانوادگی مدتی را عازم کانادا شده‌ است. وی در چند سال اخیر مواضع به نسبت رادیکالی علیه ساختار موجود داشت و آشکارا هم بیان و تبلیغ می‌کرد. اتفاقا مواضعی که داشت بخش اصلی اصلاح‌طلبان با آن همراهی نمی‌کردند، هر چند از این نظر که وی منسوب به جناح اصولگرا بود و این حرف‌ها را می‌زد، غیرمنتظره نیست که برخی اصلاح‌طلبان هم مثل اغلب مردم استقبال می‌کردند، چون این مواضع از سوی خود اصولگرایان یا منشعبین آنان زده می‌شد، ولی آقای نصیری هیچ نسبتی با اصلاح‌طلبی به عنوان یک مجموعه‌ای با پیشینه‌ای فکری و سیاسی نداشت و هنوز هم به لحاظ مبانی فکری به مجموعه اصولگرایان نزدیک‌تر است. البته این فقدان نسبت را نه به عنوان نقطه قوت ایشان می‌گویم و نه به عنوان نقطه ضعف، بلکه یک واقعیت است. ایشان تا زمانی که ایران بودند مواضع رادیکال خود را اظهار می‌کردند، مواضعی که اگر یک نفر از اصلاح‌طلبان اندکی از آن مواضع را می‌گرفت، در چشم به‌هم زدنی بازداشت و بازجویی می‌شد و جایش در زندان بود.

اتفاقا بهترین دلیلی که وی منسوب به اصلاح‌طلبان نیست، همین مصونیت سیاسی و قضایی ناگفته و نانوشته‌ای است که در عمل، مجموعه اصولگرایان از آن بهره‌مندند.

البته آقای نصیری ارتباطات گوناگونی داشت، با اصلاح‌طلبان هم نشست و برخاست داشت، همچنان که با دیگران داشت ولی هیچ‌گاه به عنوان یک فعال اصلاح‌طلب نه خودش را معرفی می‌کرد و نه کسی به چنین صفتی او را می‌شناخت. شاید هم سعی می‌شد که با چند تن دیگر از دوستان خودشان، جریانی به جز اصلاح‌طلبان و اصولگرایان راه بیندازند که نمی‌دانم چرا نشد یا شاید هم از ابتدا در پی آن نبودند.

حالا و پس از طرح رویکردی سیاسی از جانب او، یک روزنامه وابسته به جناح نواصولگرایان نوشته است که «مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده است و حالا اصلاح‌طلبان که سال‌هاست با باطنی غیر از شخصیت متظاهرشده خود با مردم و نظام روبه‌رو شده‌اند، از اینکه یک تازه‌وارد قواعد بازی را رعایت نکرده (یا هنوز نیاموخته) و باطن آنان را آشکار کرده است، به‌شدت دلخور و هراسان شده‌اند و در اقدامی سیستماتیک هر روز یکی از آنان، تکذیب و رد و تکفیر نصیری را برعهده می‌گیرد. غافل از آنکه وقتی چندین سال است تریبونی برای اظهارات او شده‌اند، حالا که یک‌باره نصیری به صحرای سلطنت و براندازی و ضدانقلابی‌گری محض زده است، دیگر کسی از اصلاح‌طلبان نمی‌پذیرد که نصیری را از خود ندانند.»

ابتدا بهتر بود که پیش‌تر با دوستان خود هماهنگ می‌کردند، زیرا اغلب کسانی که موضع مطلوب رسمی گرفته‌اند به درخواست دوستان همان روزنامه بود. مگر آنان که نقدی بی‌طرفانه داشتند. علت نیز روشن است.

من در گفت‌وگویی با خبرآنلاین در همین مورد گفتم که چرا جناح حاکم در این موضوع سکوت کرده است؟ در درجه اول چون حرف‌های خودشان در نقد آقای نصیری را موثر نمی‌دانند. به علاوه نمی‌خواهند شرمندگی حضور وی در جناح متبوع را یادآور شوند و مسوولیت افکار و رفتار متضاد خود را بپذیرند، افکار و رفتاری که موجب این‌گونه ریزش‌ها شده است. اگر آقای نصیری جایی در میان اصلاح‌طلبان برای خودش می‌یافت احتمالا به آن سوی آب نگاه نمی‌کرد.

گرچه این نحوه نوشتن ناشی از بی‌صداقتی و دورویی است، ولی بی‌عقلی نیز در آن موج می‌زند. چرا؟ فرض کنیم که ادعای نویسنده درست باشد. آیا یک لحظه پیش خود فکر نکرده که اگر اصلاح‌طلبان هم سلطنت‌طلب شده باشند، حتما افراد با گرایش‌های فراتر از اصلاح‌طلبی هم شده‌اند، پس چه کسی برای سیاست رسمی می‌ماند؟ شما که حداکثر ۱۵درصد (با ارفاق) بیشتر نیستید، آن‌هم ۱۵درصد که به لحاظ متغیرهای اصلی جامعه جزو بخش‌های ضعیف‌تر و کم‌اثرتر است.

اگر اندکی، فقط اندکی درایت بود، حتی باید آقای نصیری را هم به نحوی توجیه و اصرار می‌کردید که وی هم طرفدار سلطنت نیست، حالا یک حرفی زده، وقتی دید که نظراتش درست نیست برمی‌گردد و... ولی به جای اینها یک مجموعه اصلی انقلاب که بسیار فراتر از کل اصولگرایان هستند را نیز باطن‌شناسی می‌کنید و نصیری را باطن آنها می‌دانید. آی‌کیو، در اندازه گنجشک هم نیست.

21302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903293

دیگر خبرها

  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری، برای نخستین‌بار + عکس
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران