Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین گفت: قزوین از لحاظ تعداد سکونتگاه‌های غیررسمی جزء استان‌های خوب کشور است اما همین تعداد کم هم باید به‌سرعت ساماندهی شود.

به گزارش ایسنا، منوچهر حبیبی در جلسه مشترک کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی استان و کارگروه تخصصی ارتقاء اجتماعی، فرهنگی و سلامت ستاد بازآفرینی شهری تأکید کرد: وظیفه پیگیری و هماهنگی بین دستگاه‌ها در خصوص ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی در هر شهرستان بر عهده فرمانداری‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته وی، با توجه به اعتبارات لازم برای هر شهرستان، فرمانداری ضمن ورود به این مسئله سهم هر دستگاه را نیز باید تعیین کنند.

حبیبی بابیان اینکه فرمانداری قزوین همچنین باید کار ساماندهی مناطق لالوها، باغ نشاط و کوی بهار را پیگیری کنند، یادآور شد: قزوین از لحاظ تعداد سکونتگاه‌های غیررسمی جزو استان‌های خوب کشور است اما همین تعداد کم هم باید به‌سرعت ساماندهی شود.

وی اضافه کرد: همه امکانات برای توانمندسازی و ساماندهی مناطق کم برخوردار و حاشیه‌نشین وجود داشته و ضروری است تنها با ایجاد یک مدیریت متمرکز، موضوعات لازم را مورد پیگیری قرار داد.

این مسئول در ادامه به پیامدهای اجتماعی در سکونتگاه‌های غیررسمی اشاره و تأکید کرد: عدم مدیریت، وجود ناهمگونی فرهنگی، ترددهای مشکوک، بزهکاری و حتی کم‌سوادی ازجمله موارد رشد یافته موجود در چنین محیط‌هایی است.

سرپرست معاونت سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری قزوین تصریح کرد: خوشبختانه قزوین از نظر سکونتگاه‌های غیررسمی، به‌استثنای اکبرآباد و زورآباد اقبالیه، از رتبه خوبی در کشور برخوردار بوده و وزارت راه و شهرسازی نیز در این زمینه از استان به نیکی یاد می‌کند.

حبیبی در بخش دیگری از سخنان خود به تک‌محوری عمل کردن برخی اقدام‌ها در این مناطق اشاره کرد و گفت: رویکرد کلی مدیریت شهری در دوره‌های مختلف از جنس کالبدی و سخت‌افزاری بوده و انتظارات و مطالبات مردم هم بیش‌تر در این حوزه بوده ولی اکنون ضرورت دارد تا رویکرد کالبدی، اجتماعی و فرهنگی تغییر پیدا کند.

وی همچنین به موضوع اقتصاد و اهمیت آن در توانمندسازی این‌گونه مناطق اشاره کرد و گفت: موضوعی که باید در این نواحی موردتوجه قرار گیرد ایجاد هر چه بیشتر اشتغال‌زایی و ارتقای سطح اقتصادی خانوارهای ساکن در آن است.

حبیبی با تأکید بر مشارکت مردم این مناطق در برخی امور، تصریح کرد: مشارکت و همراهی مردم در این رابطه بسیار مهم است و اگر مردم خود را دخیل ندانند کارها به نتیجه نخواهد رسید.

سرپرست معاونت سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری در پایان با اشاره به ظرفیت سازمان عمران و بهسازی شهرداری و ستاد بازآفرینی شهری، ابراز کرد: تعیین و تکلیف زمین‌های بلااستفاده در اولویت قرار داشته و همه دستگاه‌ها باید با هم‌افزایی و تعامل بیشتر به توانمندسازی این مناطق اقدام کنند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سكونتگاه هاي غيررسمي منطقه قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۸۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟

نرجس خاتون اسعدی خلیلی، گفت: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی چون ارتقای سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.

وی با بیان اینکه این سازمان پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، نسبت به تحت پوشش قرار دادن تمام خانواده‌های نیازمند دارای فرزند دو قلو و بیشتر پشت نوبت دریافت خدمات اقدام کرد، ادامه داد: در حال حاضر ۴۱ هزار و ۵۰۰ خانوار دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره حمایت‌هایی که از سوی سازمان بهزیستی به این خانواده‌ها ارائه می‌شود؟ تصریح کرد: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری، در حال حاضر حدود ۴۱ هزار خانواده‌ دارای فرزند دوقلو در دهک درآمدی ۱ تا ۵ تحت پوشش سازمان هستند.

وی ادامه داد: همچنین خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و بالاتر در دهک درآمدی ۱ تا ۷ نیز تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفته‌ و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.

اسعدی خلیلی خاطرنشان کرد:  این خانوارها از مستمری ماهیانه برخوردار بوده و همچنین خدمات غیر مستمر به خانواده های دارای فرزند چند قلو نیز ارائه می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به خدمات غیرمستمر به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو تصریح کرد: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نسبت به ثبت اطلاعات کودکان واجد شرایط دریافت شیرخشک در سامانه سلامت وزارت بهداشت (جهت دریافت شیرخشک رایگان) اقدام می‌کند.همچنین این خانواده‌ها از کمک هزینه ودیعه مسکن، وام اشتغال و خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • ضرورت تسریع در ساماندهی میدان «شهید حسن‌پور» قزوین
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • آزمایشگاه‌های تشخیص طبی دارای کمترین شکایت هستند
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟