Web Analytics Made Easy - Statcounter

دراین مطلب آمده است: محققین ثابت کرده اند که خواص خرما چندین مزیت برای بهبود سلامت بدن دارد که می توانید فقط با مصرف روزانه 3 عدد از آن ها به مدت یک هفته از این مزایا بهره مند شوید
خرما میوه های درخت نخل است و سرشار از مواد معدنی، فیبر سالم و ویتامین. میوه خرما یکی از شیرین ترین میوه هایی است که در انواع مختلف به بازار عرضه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچ کس انکار نمی کند که خرما بسیار خوشمزه است و طعم لذت بخشی دارد. با این حال اگر نگاهی به محتوای تغذیه خود بیندازید ممکن است به اندازه سایرخوراکی ها، این خوراکی سالم و مغذی را در رژیم غذایی خود نگنجانده باشید.
آیا میدانید که خرما برای بدن ما فوق العاده است و می تواند کارهای شگفت انگیزی در جهت سلامتی ما انجام دهد؟
محققین ثابت کرده اند که خرما چندین مزیت برای بهبود سلامت بدن دارد که می توانید فقط با مصرف روزانه 3 عدد از آن ها به مدت یک هفته از این مزایا بهره مند شوید

مواد مغذی موجو د در 100 گرم خرما
پتاسیم – 65 میلی گرم (20 درصد RDA یا مقدار مورد نیاز روزانه)
منیزیم– 54 میلی گرم (14 درصد RDA یا مقدار مورد نیاز روزانه)
ویتامین ب6 -0.2 میلی گرم (12 درصد RDA یا مقدار مورد نیاز روزانه)
فیبر – 6.7 میلی گرم (27 درصد RDA یا مقدار مورد نیاز روزانه)
منگنز – 0.3 میلی گرم (درصد RDA یا مقدار مورد نیاز روزانه)
مس – 0.4 میلی گرم (درصد RDA یا مقدار مورد نیاز روزانه)
از آن جایی که خرما قند زیادی دارد (66 گرم در یک سرو 100 گرمی)، پیشنهاد می شود روزهایی که خرما مصرف می کنید مصرف قند به شکل های دیگر را محدود نمایید.
بعد از اضافه کردن 3 عدد خرما در روز به رژیم غذایی چه اتفاقی در بدن رخ می دهد؟
1. خرما تقویت کننده خوبی برای انرژی است.
خرما سرشار از قند طبیعی از جمله گلوز، فروکتوز و ساکاروز است و همین امر باعث می شود بعد از خوردن خرما احساس انرژی بیشتر و چابکی داشته باشید. پس دفعه دیگر که احساس کمبود انرژی داشتید و به دنبال یک شکلات یا نوشابه انرژی زا بودید دست نگه داشته و به جای آن چند عدد خرما بخورید. فیبر موجود در خرما مدت زمان بیشتری شما را پرانرژی نگه داشته و کمک می کند در طول روز فعال بمانید.
2. خرما گوارش را بهبود می بخشد.
خرما حاوی فیبرهای محلول در مقادیر بالاست که برای سلامت سیستم گوارش ضروری هستند. فیبرهای محلول به جذب آب در دستگاه گوارش کمک کرده و باعث از بین رفتن یبوست می شوند. فیبر ها برای ارتقاء سلامت روده بزرگ و حرکات منظم روده ضروری هستند.
همچنین خطر سرطان کولون (روده بزرگ)، کولیت و هموروئید را کاهش می دهند. (بسیاری از افراد، خرما را به عنوان یک درمان خانگی موثر برای هموروئید در نظر می گیرند.)
خرما همچنین حاوی پتاسیم است که به درمان اسهال و ناراحتی معده کمک می کند. و به دلیل این خصوصیات، خرما اغلب به عنوان متعادل کننده دستگاه گوارش در درمان ها مورد استفادده قرار می گیرد. همچنین سمبلی از رنگ قهوه ای است که برای دستگاه گوارش مفیدند. (خوراکی های قهوه ای رنگ برای معده مناسب هستند.) جدا از این خواص، خرما به بهبود باکتری های مفید معده هم کمک می کند.
3. خرما به درمان و پیشگیری از کم خونی کمک می کند.
کم خونی یکی از شایع ترین مشکلات سلامتی است، به خصوص در زنان و کودکان. اگر می خواهید با کم خونی به روشی طبیعی مقابله کنید، خرما بهترین گزینه شماست. خرما غنی از آهن است که سطح هموگلوبین را در بدن بالا می برد.
چند روز به طور منظم خرما مصرف کنید و خودتان شاهد نتایج آن باشید.
4. خرما استخوان ها و سیستم ایمنی شما را تقویت می کند.
خرما حاوی سلنیوم selenium، منیزیمmanganese و منگنزmagnesium است و این مواد معدنی برای حفظ استخوان های قوی و سالم مهم هستند. نه تنها این بلکه خرما به عنوان یک خواکی غنی از سلنیوم در نظر گرفته می شود. رژیم غذایی غنی از سلنیوم در جلوگیری از سرطان بسیار مفید است.
پس بهتر نیست این خوراکی شیرین و خوشمزه را به رژیم غذایی خود اضافه کنید؟
5. خرما خطر سکته قلبی را کاهش می دهد.
خرما حاوی پتاسیم است که می تواند خطر سکته را کاهش داده و سطح کلسترول LDL (لیپوپروتئین با چگالی کم) را کاهش دهد. LDL به عنوان کلسترول بد که در دیواره رگ های خونی جمع شده و سبب مسدود شدن شریان ها می شود، در نظر گرفته می شود. اگر سطح LDL بدنتان بالاست، با خطر بالاتر حمله قلبی روبرو هستید.
6. خرما سلامت مغز را بهبود می بخشد.
مطالعات زیادی ثابت کرده اند که خرما حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین B6 است که به بهبود عملکرد مغز کمک کرده و کارایی آن را بهتر می کند. بنابراین اگر فرزند مدرسه ای در خانه دارید به طور منظم به او خرما بدهید.
7. خرما سلامت بارداری و زایمان را بهبود می بخشد.
بر اساس مطالعه ای در دانشگاه علوم، مصرف خرما تاثیر زیادی روی زنان باردار، پارامترهای درد آنها هنگام زایمان و پیامدهای پس از زایمان آنها دارد. آنها این مطالعه را روی 69 زن به مدت 13 ماه انجام دادند و نتایج آن بدین شرح است:
'مصرف خرما در چهار هفته قبل از زایمان به طور قابل توجهی اینداکشن induction یا القای زایمان و تشدید دردهای زایمانی augmentation را کاهش داده و روند زایمان را مطلوب تر می کند و عواقب بعدی زایمان را کاهش می دهد. نتایج آزمایش به صورت تصادفی کنترل شده اند.'
خلاصه ای از خواص خرما:
خرما به کاهش وزن کمک می کند.
خرما از اسهال جلوگیری می کند.
خرما سلامت قلب را بهبود بخشیده و احتمال سکته قلبی را کاهش می دهد.
خرما از هموروئید پیشگیری می کند.
خرما به پیشگیری از سرطان روده بزرگ کمک می کند.
خرما به کاهش احتمال خطر ابتلا به کولیت کمک می کند.
خرما به راحت تر شدن زایمان کمک می کند.
خرما به درمان و پیشگیری از کم خونی کمک می کند.
خرما به کاهش فشار خون کمک می کند.
خرما باعث افزایش سلامت تنفسی و گوارشی می شود.
در نهایت، خرما برای سلامت کلی بدن شما مناسب است. امیدواریم به اندازه کافی برای خرید یک جعبه از این میوه شیرین و خوشمزه متقاعد شده باشید.
8006** 6081
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها خرما رژیم غذایی سکته قلبی قلب مدرسه جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۹۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها - فاطمه کول*: یکی از مشکلات بزرگ نظام سلامت که قانونگذار را نیز تحت‌الشعاع قرار داده، تخصص گرایی و درمان محوری خدمات سلامت است در همین راستا حوزه باروری و بارداری که یک امر فیزیولوژیک است، بیش از سایر حوزه‌ها تحت تأثیر این رویکرد مدیکالیزیشن یا پزشکی سازی قرار گرفته است، به طوری که بارداری به بیماری تبدیل شده است.

تولیدمثل و بارداری نیز همچون سایر عملکردهای فیزیولوژیک بدن یک امر حیاتی و فیزیولوژیک است مانند خوردن و آشامیدن که دستگاه گوارش کار هضم و جذب را بطور طبیعی در بدن انجام می‌دهد ولی گاهی ممکن است فردی دچار سو هاضمه شود و آنگاه است که به متخصص گوارش نیاز دارد و هیچ فرد سالمی در پی جراحی آپاندیس یا معده و روده خود نیست، ولی متأسفانه در بحث بارداری و زایمان سیاست گذاری‌های وزارت بهداشت که معمولاً توسط متخصصان جراحی زنان که ماهیتش درمان بیماری‌های زنان و جراحی است، انجام می‌شود که اوج آن را می‌شود با مداخله بسیار تهاجمی و خطرناک در فرآیند فیزیولوژیک زایمان یعنی تولد ٥٦ درصد نوزادان کشور در اتاق عمل و از طریق جراحی سزارین مشاهده کرد.

نوزادانی که با سزارین متولد می‌شوند، معمولاً نه تنها از حق زندگی داخل‌رحمی کامل محروم می‌شوند و زودتر از موعد به‌دنیا می آیند و بیشتر نوزادان بستری در بخش‌های مراقبت ویژه نوزادی را تشکیل می‌دهند بلکه خود بخود امکان دارد در معرض بیماری‌هایی نظیر آسم و آلرژی، دیابت، اوتیسم، بیش فعالی، چاقی و حتی اسکیزوفرنی قرار بگیرند.

روند افزایشی سزارین در کشور حاصل بی‌توجهی و به حاشیه راندن حرفه مامایی است. در تمامی دنیا عامل اصلی زایمان طبیعی و مراقبت‌های دوران بارداری ماما است و جراح زنان تنها در حاملگی‌های پرخطر و بیماری‌های زنان وارد عمل می‌شود و در کشور ما نیز بیش از ۷۰ درصد زایمان‌های طبیعی را ماماها انجام می‌دهند.

بی‌توجهی به وضعیت ماماهای کشور سبب شده است تا ما در حال تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده و ایجاد عارضه برای مادران باشیم و هزینه‌های زیادی از صندوق‌های بیمه و از جیب مردم صرف درمان عوارض و بیماری‌های غیر واگیر ناشی از تولد به روش سزارین شود. به عبارتی مداخله‌های غیر ضروری در روند بارداری و زایمان و بی توجهی به بهره برداری از پتانسیل‌های مامایی کشور سبب شده تا نظام سلامت خود در حال تولید بیماری‌های غیر واگیر باشد.

از این رو سازمان بهداشت جهانی و کنفدراسیون بین‌المللی مامایی در سال ۱۸۹۰، پنجم می را به عنوان روز جهانی مامایی انتخاب کردند و این نام‌گذاری از سال ۱۹۹۲ رسمی شد. جهان هر ساله این روز را گرامی می‌دارد و آن را بهانه‌ای می‌داند برای توجه بیشتر به این حرفه و البته فرصتی برای واکاوی نقطه‌ای که در آن ایستاده به طور معمول بسیاری واژه ماما را برابر با زایمان طبیعی می‌دانند ولی حقیقت این است که مامایی ترکیبی است از علم و هنر که فراتر از زایمان، برای هر جامعه‌ای از جمله ایران مهم است.

اهمیت این حرفه را از شعارهایی که هر ساله برای این روز انتخاب می‌شود می‌توان فهمید. «ماماها، مدافع حقوق زنان»، «سرمایه‌گذاری بر روی ماماها، بهبود کیفیت شاخص‌ها» «دنبال کردن جزئیات، سرمایه‌گذاری روی ماماها»، بخشی از شعارهای این سال‌ها است که نقش پررنگ مامایی در شاخصه‌های سلامت یک جامعه و در نهایت پیشرفت آن را نشان می‌دهند.

بی‌شک همه دست‌اندکاران امر سلامت شهادت می‌دهند که ماماها نقش مؤثری در کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان دارند.

فعال اجتماعی و کادر درمان

کد خبر 6096269

دیگر خبرها

  • سم‌زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار!
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
  • رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • نقش ماما در سلامت زنان و نوزادان
  • انجام بیش از ۹۰ درصد زایمان‌ها توسط ماماها
  • ماما؛ نخستین همراه لحظه‌های شوق‌انگیز زیستن
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت