Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان گفت: سپاه تاکنون بالغ بر ۶ هزار پروژه محرومیت‌زدایی و مردم‌یاری را در کردستان انجام داده است. ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۱ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سردار محمد حسین رجبی عصر امروز در مراسم تودیع و معارفه مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بیت‌المقدس استان کردستان که با حضور مسئولان کشوری و استانی در این شهر برگزار شد، اظهار داشت: سپاه کارنامه درخشانی در انقلاب اسلامی دارد و به‌دلیل اقتدار و دفاع جانانه و قاطع از کشور همواره آماج حمله دشمنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه «معنویت، ولایتمداری، اعتقاد، ایمان و باور» از مهمترین دلایل اقتدار سپاه است، گفت: افتخار سپاه به باورها و معنویت است و با همین روحیه انقلابی و جهادی برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی پیش می‌رود.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان تصریح کرد: سبزپوشان سپاه اسلام با برخورداری از این ویژگی‌های بارز در راه صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی مجاهدت می‌کنند و با همین روحیه جهادی، بصیرت، اخلاص و ولایتمداری در دفاع از نظام و امنیت و آسایش مردم از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد.

سنگرنشینان جبهه مقاومت هرگز اجازه دست‌درازی دشمن به کشور را نخواهند داد پیشمرگان مسلمان کُرد ‌در برابر دشمنان نظام همچون کوهی استوار ایستادند سنندج|ماموستا خدایی: برنامه‌ها و نقشه‌های دشمنان نظام با "اتحاد و یکدلی" خنثی می‌‌شود

وی با بیان اینکه امنیت پایدار در استان کردستان حاکم است، به فرمان راهبردی مقام معظم رهبری برای تحقق این امر مهم اشاره کرد و افزود: همه باید بسیج باشیم و در این راه تلاشی از جنس مجاهدت به کار بست.

سردار رجبی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اقدامات انجام شده توسط سپاه در سطح استان و موفقیت در بسیاری از پروژه‌های اجرایی و طرح کرامت2 یادآور شد: سپاه تاکنون بالغ بر 6 هزار پروژه محرومیت‌زدایی و مردم‌یاری را در کردستان انجام داده است.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان در پایان از زحمات بسیار ارزشمند حجت‌الاسلام علیرضا باباشاهی مسئول سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه بیت‌المقدس استان کردستان قدردانی و برای حجت‌الاسلام احمد جلیلی مسئول جدید حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه بیت‌المقدس آرزوی موفقیت کرد.

انتهای پیام/

R7848/P/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۱۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • تجلیل از برگزیدگان عقیدتی در سپاه بیت المقدس کردستان
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • برگزاری نشست‌ های بصیرتی جهاد تبیین همزمان با هفته عقیدتی در فومن
  • انجام ۶ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • هر میدانی که سپاه با پشتیبانی مردم به آن وارد شد منجر به پیروزی شد
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده