Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، عزیزاله شهبازی امروز در نشست صمیمی با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه با اشاره به اینکه از ابتدای حضور در البرز به‌عنوان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی درصدد حضور در جلسات مختلف انجمن‌های هنری، فرهنگی و... بوده‌ام، افزود: با توجه به این امر، خواستار برنامه نشست‌های مختلف این حوزه از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهبازی با اشاره به اهداف برپایی این نشست، گفت: قصد داریم با چنین نشستی از راهنمایی‌ها، ارشاد و توصیه‌های فعالان عرصه فرهنگ، ارشاد، هنر و رسانه بهره ببریم.

استاندار البرز اضافه کرد: بیشتر مشکلات و کمبودهایی که نمایندگان فرهنگ و هنر، مطرح کردند در حوزه امکانات سخت‌افزاری است از این رو همت نماینده‌عالی دولت در استان بر این است که از تمام توان دولت در البرز در راستای ارتقا بسترهای فرهنگ، هنر و رسانه استفاده شود.

وی گفت: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی نیز ابتدا در حوزه اجتماعی و فرهنگی باید زیرساخت‌های لازم را فراهم کند و سپس خود را در بخش‌های سیاسی و امنیتی مسئول بداند.

شهبازی افزود: اکنون نیز مدیرکل اجتماعی استان موظف به پیگیری و رسیدگی به مشکلات و موانع هنرمند است.

وی عنوان کرد: تمامی استاندارانی که به گفته سخنرانان، وعده داده ولی در عمل اقدامی نکرده‌اند، هدفشان خدمت در این عرصه بوده اما محدودیت‌های فراوانی سر راه قرار داشته که آنها را از نیل به هدف اصلی باز داشته است.

استاندار البرز گفت: در حوزه‌های فرهنگ، اجتماعی و هنری، چندین دستگاه متولی هستند و از سوی دیگر نیز بازوی فرهنگی استاندار، مدیرکل ارشاد است که باید گردش کار این حوزه را اعلام کند.

وی افزود: طی چند ماه اخیر با توجه به بررسی‌های صورت گرفته مانعی سر راه هنرمندان و اصحاب رسانه ندیدم چراکه رویکرد حاکم برای حمایت از این قشر فرهیخته است.

شهبازی با اشاره به بودجه البرز در سال 98 اضافه کرد: برای اولین بار در تاریخ استان البرز در بودجه 98 متوسط اعتبارات البرز  10 درصد افزایش یافته در صورتی که متوسط کشوری 8 درصد است.

وی گفت: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی باید گردش کار دقیقی از روند اقدامات فرهنگ، هنر و رسانه ارائه دهد چراکه با توجه به افزایش اختیارات استانداران در بودجه، می‌توان با توجیه مناسب، بودجه لازم را اختصاص و افزایش داد.

استاندار البرز افزود: باید از خدمات شهرداری‌ها نیز به‌عنوان نهادهایی که تعریف آنها  فرهنگی، اجتماعی و عمرانی است، بهره‌برداری لازم صورت گیرد.

وی گفت: ظرف روزهای آینده تفاهم‌نامه‌ای در استای همکاری و حمایت از انجمن‌های فرهنگی و هنری با شهرداری‌های کرج و فردیس منعقد می‌شود.

شهبازی افزود: کارگروه ویژه‌ای نیز با هدف پیگیری مصوبات حوزه‌های فرهنگ، هنر و رسانه تشکیل می‌شود.

وی عنوان کرد: علاقه‌مند به حضور در نشست‌های انجمن‌های حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی هستیم و تا جای ممکن این اقدام را عملی خواهم کرد ولی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار که ظرف چند روز آینده منصوب می‌شود، این ماموریت را به جد انجام خواهد داد.

استاندار البرز گفت: امید است این نشست‌ها استمرار پیدا کند و همچنین به‌طور پیگیری مصوبات این نشست و وعده‌هایی که داده می‌شود خواهیم بود.

وی افزود: با توجه به سابقه قوی تعزیه در استان درصدد هستیم که البرز را به‌عنوان مرکز تعزیه کشور معرفی کنیم.

شهبازی با اشاره به رویکرد دولت و نظام در راستای نشاط مردم، خاطرنشان کرد: در چارچوب های تعیین شده و بر مبنای قانون باید از ظرفیت هنرمند برای ایجاد بسترهای شادی مردم استفاده کنیم.

وی به ظرفیت ارزشمند کانون مساجد استان اشاره کرد و گفت: مسجد، کانون و رمز ماندگاری انقلاب اسلامی است از این رو باید از این بستر مناسب در راستای تحقق برنامه های فرهنگی و هنری بهره برداری کرد.

استاندار البرز با بیان اینکه اهالی فرهنگ را دوست داشته و برای آنها احترام ویژه‌ای قائل هستیم، افزود: با اهتمام ویژه‌ای برای حضور در محافل آنها برنامه‌ریزی خواهم داشت.

وی با قدردانی از همراهی و تعامل اصحاب رسانه برای تنویر افکار عمومی و انتشار دستاوردهای نظام گفت: پیام رسانه‌ها همواره همدلی، صلح، اتحاد و دوستی است که رسانه‌های البرز با همین رویکرد کنار ما هستند.

شهبازی افزود: رسانه‌ها رکن چهارم دموکراسی هستند و به شدت به مسئولیت رسانه‌ها و گردش آزاد اطلاعات عقیده راسخ دارم.

وی اضافه کرد: دولت تدبیر و امید با درک صحیحی از جایگاه رسانه‌ها، مدیران خود را موظف به همکاری، تعامل و حفظ حرمت اصحاب رسانه کرده و در مقابل از فعالان این عرصه انتظار می‌رود که در فضایی آرام و متعادل، موضوعات خود را مطرح کرده و پاسخ دریافت کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استاندار البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۱۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم اختتامیه هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه «یادمان کیومرث صابری فومنی (گل آقا)» عصر امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در شهر فومن زادگاه گل‌آقا برگزار شد.

در این مراسم که با اجرای رضا رفیع برگزار شد و این طنزپرداز برنامه را با ذکر خاطراتی از روز‌های پایانی حیات مرحوم صابری فومنی آغاز کرد، تعداد زیادی از چهره‌های هنری و مدیران فرهنگی استانی و ملی همچون رسول نجفیان، احمد عربانی، امید مهدی‌نژاد، فرشاد مهدی‌پور، مهدی رمضانی، مهدی عرفاتی، محمدرضا خوشرو اسدالله عباسی و... حضور داشتند.

فرامرز مرجانی فرماندار فومن به عنوان نخستین سخنران پشت تریبون ایستاد و در جایگاه میزبان این رویداد در سخنانی کوتاه به حاضران در جلسه خوش‌آمد گفت و سپس پیام تصویری محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای این رویداد به نمایش درآمد.

اسماعیلی در بخش‌هایی از سخنانش با اشاره به ارزش جایگاه طنز در جامعه ما گفت: طنز بیان واقعیت‌های تلخ جامعه به صورتی است که مخاطب را درگیر کند. طنزپرداز با خنده نشاندن روی لب آسیب را مطرح می‌کند. جامعه ما دچار مشکلات اقتصادی است و این جامعه را عبوس نشان می‌دهد و طنز می‌تواند اخم‌ها را از چهره جامعه باز می‌کند.

وی با اعلام این مسئله که طنز در ایران پس از گل‌آقا جایگاه خود را از دست داده دست، با انتقاد از مدیران رسانه‌ای وزارت ارشاد گفت: از تلاش دوستان معاونت رسانه‌ای در حوزه طنز راضی نیستم. باید از روزنامه نگاران این حوزه حمایت کنیم و تلاش کنیم به حوزه طنز به صورت جدی‌تر بپردازیم. این مسئله را به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنم و امیدوارم بتوانم گزارش‌های فصلی در راستای پیشرفت این حوزه در کشور داشته باشیم.

اسماعیلی در انتهای سخنانش گفت: ما در وزارت فرهنگ اماده پشتیبانی کامل از طنزپردازان و نویسندگان این حوزه است و از متخصصان این حوزه درخواست دارم که ما را برای ارتقای وضعیت فعلی یاری کنند.

در ادامه مراسم عباس حسین نژاد دبیر دو دوره اخیر جشنواره «طنزپهل»  پشت تریبون قرار گرفت و با ارائه آماری در مورد این رویداد گفت: امسال تعداد آثار رسیده از سال گذشته بسیار بیشتر بود و امسال ۱۱۲۹ اثر به جشنواره رسید و امروز از ۲۰ نفر این دوستان تقدیر می‌شود. سال گذشته ما برگزیده ای از استان گیلان داشتیم ولی امسال این اتفاق نیافتاد و گیلانی ها از نظر ارسال آثار در کل کشور در رتبه ششم قرار گرفت و تهرانی‌ها بیشترین آثار را ارسال کردند. امسال ۱۲۱ رسانه نیز در این رویداد شرکت کردند و در مجموع ۴۴۸ اثر از رسانه‌های رسمی و ۶۸۱ اثر از رسانه‌های شخصی به ما رسید. 

وی با اشاره به سخنان وزیر ارشاد و درخواست برای توجه بیشتر به طنز گفت: دفتر طنز حوزه هنری توافقاتی با معاونت مطبوعاتی داشت تا آموزش طنز نیز به آموزش‌های حوزه رسانه در کشور اضافه شود و امسال شاهد اجرای این طرح خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صابری فومنی طنز را با رعایت مرزهای اخلاقی وارد جریان رسانه‌ای کرد
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • سرلشکر باقری مصوبات کارگروه پدافند غیرعامل را ابلاغ کرد
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • شرکت‌های تعاونی استان سمنان به حوزه کشت کم آب‌بر ورود می‌کنند
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان