Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه دامغان با بیان اینکه مسجد تاریخانه این شهرستان با بیش از ۱۲ قرن قدمت مظهر زیبایی معماری اصیل ایرانی است و حفظ و احیاء این بنای کم نظیر مستلزم نگاه مسئولانه و توجه مسئولان ملی و استانی است. ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۳ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دامغان، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسینیان در مراسم بزرگداشت روز تاریخانه که در راستای توجه بیش از پیش به مسجد تاریخانه نخستین مسجد ایران زمین با قدمتی بالغ بر یک هزار و 200 سال برای سومین سال در صحن مملو از خلوص و معنویت این بنای ارزشمند برگزار شد، اظهار داشت: در دنیای امروز حتی کوچکترین آثار باستانی و تاریخی به عنوان سرمایه های ملی مورد مرمت، حراست و حفاظت قرار می گیرند تا علاوه بر تولید ثروت، گواه و سندی برای تمدن و فرهنگ کهن مردم آن سرزمین باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه دامغان با قدردانی از همه تلاش های مردم و مسئولان در طول سالهای گذشته برای مرمت بنا و احیاء و معرفی جایگاه والای مسجد کهن تاریخانه، خاطر نشان کرد: این اثر ارزشمند تاریخی مذهبی که از قرن دوم هجری استوار و پایدار باقی مانده، می توانست با اختصاص اعتبارات لازم در دهه های گذشته و توجه کافی سازمان میراث فرهنگی و دیگر مراجع ذیربط امروز قطب گردشگری تاریخی و اسلامی استان و کشور باشد اما متاسفانه این مهم محقق نشده است.

وی با اشاره به نشست گرد ناملایمات در طول زمان بر پیکره، طاقها، ستون ها و مناره منحصر بفرد مسجد اعظم تاریخانه دامغان، خواستار اختصاص اعتبارات لازم و توجه عملی به این بنای جاذبه کم نظیر تاریخی کشور شد و گفت: تخریب و آسیب دیدن این بنای بی مانند از منظر قدمت و معماری، تخریب میراث بزرگ ملی و دینی ما است.

سومین آئین ملی روز مسجد تاریخانه دامغان برگزار شدسمنان| «تاریخانه» مسجد چهل‌ستون ایران در شهر صد دروازه‌ دامغان+ فیلمسایه تخریب و نابودی بر سر آثار تاریخی کردستان+تصاویر

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان دامغان با کم نظیر خواندن آثار تاریخی و جاذبه های گردشگری طبیعی شهرستان دامغان از نظر تعداد و تنوع، بر مساعد بودن زمینه سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنعت گردشگری این دیار کهن تأکید کرد و گفت: به عنوان امام جمعه حمایت کامل خود را از سرمایه گذارانی که با تولید، اشتغال و ثروت آفرینی زمینه های رشد و توسعه شهرستان دامغان و خدمت به مردم را فراهم می آورند، اعلام می کنم.

امام جمعه دامغان صنایع دستی متنوع و شاخص این شهرستان با قدمتی چند صدساله را از دیگر توانمندی های دیار صددروازه در این بخش برشمرد و اظهار داشت: رونق تولید و عرضه صنایع دستی با حمایت و راهبری مسئولان امر، ارتباط مستقیمی با رونق گردشگری و استفاده مطلوب از ظرفیت عبور سالانه 20 میلیون مسافر از این شهرستان دارد و می تواند نقش مهمی در کاهش بیکاری ایفا نماید.

انتهای پیام/ن

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۱۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاروان حجاج استان سمنان در مسجد شجره

دریافت 17 MB

به گزارش خبرنگار مهر، تصاویر اختصاصی خبرگزاری مهر استان سمنان از حجاج عمره مفرده را از مسجد شجره مشاهده می‌کنید. به گفته مسئولان حج و زیارت حال تمام زائران استان خوب است و در سلامت کامل به سر می‌برند.

کد خبر 6095797

دیگر خبرها

  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • پانزدهمین جشنواره گل غلتان نوزادان امیریه دامغان برگزار می‌شود
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • یک کشته و ۹ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  • کاروان حجاج استان سمنان در مسجد شجره
  • دفاع از کشور مستلزم حضور همه جانبه در میدان است
  • لازمه پیشرفت کشور سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش و پرورش است
  • مسجد کبود تبریز؛ معماری زیبا و تاریخی ایران