Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-01@00:46:04 GMT

تاخیر در اجرای عملیات ساخت پلاسکو

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۵۲۵۴۹

تاخیر در اجرای عملیات ساخت پلاسکو

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، سی‌ام دی ماه امسال دومین سالگرد آتش‌سوزی و فاجعه فروریختن ساختمان ۱۵ طبقه پلاسکو به عنوان یکی از قدیمی‌ترین ساختمان‌های بلند تجاری تهران فرا می‌رسد اما همچنان به نظر می‌رسد که برخی از وعده‌های داده شده به این کسبه آسیب دیده پیرامون ساختمان پلاسکو عملیاتی نشده است و تنها سازندگان پلاسکو مشاهده می‌شوند که در گود این ساختمان در حال گودبرداری و آماده‌سازی محل تخریب شده این ساختمان قدیمی تجاری برای آغاز عملیات ساخت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رابطه مجتبی درودیان - رئیس اتحادیه پیراهن‌دوزان و پیراهن‌فروشان - اظهار کرد: هنوز عملیات گودبرداری ساختمان پلاسکو تکمیل نشده است و چند روز پیش از کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در این منطقه حاضر شده و از اجرای این عملیات ساختمانی بازدید کردند که با حضور شهردار منطقه و استاندار همراه بود و مسئولان حاضر وعده دادند که پیگیری را همچنان ادامه دهند.

وی با بیان اینکه به نظر می‌رسد هنوز شهرداری مجوز ساخت پلاسکو را براساس توافقات صورت گرفته صادر نکرده است، افزود: پیش از این برای ساخت پلاسکوی جدید در ۱۵ طبقه به اضافه پنج طبقه زیر زمین، توافقات لازم بین مسئولان دولتی و استانی صورت گرفته بود و همگی زیر این توافق را امضا کرده بودند اما به نظر می‌رسد که هنوز مجوزهای لازم برای ساخت آن صادر نشده است. البته اگرچه در گودبرداری و آغاز عملیات اجرایی ساخت ساختمان پلاسکو تاخیر صورت گرفته است اما نباید از حق گذشت که واقعا گودبرداری ساختمان پلاسکو با توجه به استحکام بسیار بالای پایه‌های بتنی و پی این ساختمان، زمان‌بر بوده است که البته پیمانکار می‌توانست با تعداد کارگر و تجهیزات بیشتر این زمان را کوتاه‌تر کند.

آنهایی که خواستند و مراجعه کرده‌اند وعده‌ها برایشان محقق شده است

رییس اتحادیه پیراهن‌دوزان و پیراهن‌فروشان در خصوص اینکه چرا همچنان برخی از کسبه پلاسکو نسبت به اجرا نشدن وعده‌هایی که به آن‌ها داده شده معترضند، تصریح کرد: اگرچه در سال نخست فروریختن ساختمان پلاسکو وعده‌ها آنطور که باید عملی نشد اما از اوایل امسال که پیگیری مطالبات کسبه آسیب دیده پلاسکو به استاندار تهران محول شد، پیگیری‌های بسیاری صورت گرفت و خیلی از مشکلات پلاسکویی‌ها حل شد. به عنوان مثال آن‌هایی که در ابتدا به عنوان کسبه آسیب دیده ساختمان پلاسکو ثبت‌نام کردند و داوطلب تسهیلات شدند، اکثرا وام‌هایشان را دریافت کردند که البته تغییراتی در نوع وام‌های اختصاص یافته به آن‌ها و تضامین‌شان اعمال شد و راجع به دارایی و بیمه‌هایشان بسیاری از پلاسکویی‌ها مشکلات‌شان حل شده است.

درودیان با اشاره به اینکه آن دسته از پلاسکویی‌ها که در ابتدا ثبت‌نام نکرده بودند کاری برایشان انجام نشده است و هر قدر تلاش کردیم نتوانستیم نام آنها را ثبت کنیم، ادامه داد: پلاسکویی‌هایی که ثبت‌نام کرده بودند و خودشان از طریق اتحادیه و اتاق اصناف پیگیر بودند اکثرا مشکلات‌شان حل شد و تسهیلات بانکی را دریافت کردند اما برخی شخصا خودشان ورود کرده و ممکن است مشکلاتی داشته باشند که باید به اتحادیه و اتاق اصناف مراجعه کنند.

وی گفت: حتی اگر در توان اتحادیه و اتاق اصناف نباشد که مشکلات کسبه پلاسکو را حل کند می‌توانیم آنها را بشنویم و از آنها مطلع باشیم و قطعا نهایت تلاشمان را برای حل شدن این مشکلات خواهیم کرد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: فرو ریختن ساختمان پلاسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۲۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد

رئیس شورای اسلامی شهرستان سامان با اشاره به لزوم اجرای شبکه فاضلاب روستایی حاشیه زاینده‌رود گفت: ورود فاضلاب به این رودخانه می‌تواند تهدیدی برای سلامت عمومی مصرف‌کنندگان آب از این حوزه باشد و اجرای شبکه فاضلاب این روستاها باید هرچه سریع‌تر صورت بگیرد.

غلامرضا چهلگردی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: با وجود چهارهزار جوان دارای مجوز فعالیت از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، تکمیل ساختمان فرهنگسرای شهرستان سامان ضروری و نیازمند اعتبار لازم است.

وی با اشاره به لزوم اختصاص اعتبار برای تکمیل ساختمان اداره ثبت احوال شهرستان سامان، گفت: ساخت ساختمان اداری ثبت احوال حدود پنج سال پیش شروع شده و سه سال است که کاملاً تعطیل شده است، همچنین تکمیل ساختمان بخشداری زاینده رود، احداث بیمارستان محلی شهرستان سامان و ساماندهی مسیل اصلی شهر سامان و ایمن‌سازی آن نیازمند تخصیص اعتبار مناسب است‌.

رئیس شورای شهرستان سامان ادامه داد: جاده سامان به تیران به عنوان یکی از محورهای اصلی ورودی استان و تکمیل جاده سامان به قراقوش با توجه شرایط خاص این جاده، باید در اولویت کاری قرار داده شود.

چهلگردی با اشاره به لزوم اجرای شبکه فاضلاب روستایی حاشیه زاینده‌رود، افزود: ورود فاضلاب به این رودخانه می‌تواند تهدیدی برای سلامت عمومی مصرف‌کنندگان آب از این حوزه باشد و اجرای شبکه فاضلاب این روستاها باید هرچه سریع‌تر صورت بگیرد.

کد خبر 749212

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در دولت سیزدهم
  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • وعده رییس اتحادیه بارفروشان برای قیمت پیاز/یک کیلو پیاز چند؟
  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • سردار حاجی‌زاده: اجرای عملیات «وعده صادق» خواست مردم بود
  • آغاز ساخت ستاد فرماندهی آتش نشانی ۱۲۵ در بندرعباس
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات