Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس صندوق احیاء آثار تاریخی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: توان بخش دولتی برای احیاء، مرمت و رونق بخشی به ۷۰۰ هزار اثر تاریخی ثبت شده کشور به هیچ وجه کافی نیست و مشارکت بخش خصوصی در این زمینه راهگشاست. ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۲ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دامغان، پرهام جانفشان در مراسم بزرگداشت "روز تاریخانه " کهن ترین مسجد ایران که برای سومین سال پیاپی به همت شورای اسلامی شهر، اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان دامغان و جمعی از فعالان و مجموعه های فرهنگی اجتماعی این شهرستان در صحن این بنای یک هزار و دویست ساله برگزار شد، اظهار داشت: خطه هفت هزار ساله دامغان یا دیار تاریخی صددروازه با وجود ظرفیت های متعدد، متنوع و چشم نواز باستانی و طبیعی می تواند در توسعه صنعت گردشگری کشور نیز تاریخ ساز باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس صندوق احیاء آثار تاریخی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه صنعت گردشگری موتور توسعه شهرهای تاریخی و دارای جاذبه های طبیعی است، افزود: دامغان در گذشته تاریخی خود به عنوان مرکز عبور جاده ابریشم پیوند زننده شرق و غرب عالم بوده است.

وی خاطر نشان کرد: شهرستان دامغان در حال حاضر نیز با دارا بودن موقعیت ژئوپولتیک و قرار گرفتن در مرکز کریدور شمال جنوب کشور، تنوع آب و هوایی، داشتن دامنه های البرز در شمال و کویر حاج علیقلی در جنوب، ظرفیت کم نظیری در عبور مسافران و زمینه مساعد جغرافیایی برای جذب گردشگران دارد.

سمنان| حفظ و احیاء " تاریخانه " کهن ترین مسجد ایران مستلزم نگاه و توجه ملی استسومین آئین ملی روز مسجد تاریخانه دامغان برگزار شدافزایش سرقت و چپاول آثار باستانی سوریه در مناطق تحت اشغال آمریکا و فرانسه

جانفشان با اعلام آمادگی صندوق احیاء آثار تاریخی سازمان میراث فرهنگی برای کمک به بخش دولتی و خصوصی شهرستان دامغان در راستای رونق صنعت گردشگری این دیار کهن، گفت: شهرستان دامغان می تواند با وجود ظرفیت های کم نظیر در تنوع و تعداد آثار باستانی، احیاء و مرمت این آثار و خانه های تاریخی و بومگردی، همچون شهرهای کاشان و یزد موجی از رونق گردشگری را ایجاد کند.

رئیس صندوق احیاء آثار تاریخی سازمان میراث فرهنگی کشور با بیان اینکه میراث غنی فرهنگی، صنایع دستی باکیفیت و متنوع و جاذبه های طبیعی فراوان شهرستان دامغان نیازمند معرفی بیشتر و بهتر است، تصریح کرد: مسجد تاریخانه به عنوان نخستین مسجد ایران پابرجا مانده از صدر اسلام و خصوصیات منحصر بفرد خود همه شاخصه های لازم برای تبدیل شدن به قطب گردشگری را دارد.

وی صندوق احیاء آثار تاریخی سازمان میراث فرهنگی را واسطه بخش خصوصی و دولتی و هدایت کننده سرمایه های بخش خصوصی در راستای رونق ابنیه تاریخی و میراث فرهنگی، معرفی و اضافه کرد: توان دولت برای احیاء، مرمت و رونق بخشی به 23 هزار اثر باستانی از جمله 700 هزار اثر تاریخی ثبت شده کشور به هیچ وجه کافی نیست و مشارکت بخش خصوصی در این زمینه راهگشاست.

انتهای پیام/ن

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۲۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی

به گزارش گروه فو جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش روز ملی خلیج‌فارس و افتتاح دو نمایشگاه با حضور فرماندار بندر ماهشهر، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خوزستان، رئیس اداره میراث فرهنگی بندر ماهشهر، مشاور وزیر میراث فرهنگی و مدیرکل دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی، نماینده اداره کل پایگاه‌های وزارت میراث فرهنگی و سایر مسئولین شهرستانی و استانی در بندر ماهشهر افتتاح شد.

فریدون بندری فرماندار بندر ماهشهر اظهار کرد: در آستانه روز ملی خلیج‌فارس برنامه‌های متنوعی در سطح شهرستان بندر ماهشهر اجرا شد. بندر ماهشهر ظرفیت بسیار زیادی ابعاد مختلف ارائه تاریخ و فرهنگ غنی خود در کرانه خلیج‌فارس دارد.

فرماندار بندر ماهشهر گفت: افتتاحیه دو نمایشگاه را در روز ملی خلیج‌فارس داشته‌ایم. در گستره خلیج‌فارس تنوع فرهنگی بسیاری وجود دارد، این تنوع فرهنگی در قالب نمایشگاه نقشه‌های تاریخی خلیج‌فارس از دوران باستان تا آخرین تغییر و تحولات خلیج‌فارس و نمایشگاه عروسک‌های زیبای اقوام ایران که برآیندی از فرهنگ‌های متنوع و منحصربه‌فرد است، در معرض دید عموم قرار گرفته است.

سارا عبادی رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بندر ماهشهر بیان داشت: از حمایت و همکاری فرمانداری بندر ماهشهر، منطقه سوم دریایی سپاه پاسداران، شرکت عملیات غیر صنعتی، پتروشیمی بندر امام، موسسه فرهنگی هنری آوای نصر ایرانیان، کانون فرهنگی هنری دایا، موسسه آموزشی گردشگری فراز علم و دانش پارس، پژوهشگاه میراث فرهنگی، دریابانی و شیلات کمال تشکر را داریم.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بندر ماهشهر افزود: نمایشگاه نقشه‌های تاریخی و کهن خلیج‌فارس با این وسعت و اهمیت نقشه‌ها و نمایشگاه عروسک‌های بومی اقوام ایران برای اولین بار است که در استان خوزستان در بندر ماهشهر برگزار می‌شود.

علیرضا ایزدی مشاور وزیر میراث فرهنگی و مدیرکل دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی بیان داشت: باعث خوشحالی است که روز بزرگداشت خلیج‌فارس در بندر ماهشهر حضور داشته‌ایم. همدلی و همراهی مسئولین و مردم باعث اتفاقات خوب در این شهر شده و افتتاح دو نمایشگاه بسیار ارزشمند قابل تأمل است.

غلامعباس اویسی مدیر موسسه فرهنگی هنری آوای نصر ایرانیان برگزارکننده دو نمایشگاه نقشه‌های تاریخی و کهن خلیج‌فارس و نمایشگاه عروسک‌های بومی اقوام ایران‌زمین بیان داشت: خلیج‌فارس جان ما هست و با توجه به هجمه‌های رسانه‌ای که در این سال‌ها بر نام خلیج‌فارس بود تصمیم گرفتیم برای آشنایی نسل جدید یا z برنامه‌های در کناره خلیج‌فارس در بندر ماهشهر برگزار کنیم که خوشبختانه مورد استقبال فراوان نسل نوجوان و جوانان شهر قرار گرفت

همایش بزرگداشت روز ملی خلیج‌فارس از منظر پژوهش‌های مردم‌شناسی نیز در بندر ماهشهر با حضور اساتید پژوهشکده مردم‌شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور، ژیلا مشیری، زهرا زارع، مریم کیان، گیتی دشتکی و نازنین نوری نژاد برگزار شد.

دو نمایشگاه نقشه‌های تاریخی و کهن خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایران، از تاریخ ۱۰ الی ۱۳ اردیبهشت از ساعت ۱۷ الی ۲۲ در فرهنگسرای فردوسی بندر ماهشهر دایر بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود