Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز-ایرنا- معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با هدف تهیه پوست مورد نیاز برای درمان بیماران مبتلا به سوختگی و زخم های دیابتی، باید در مراکز تحقیقاتی، پروژه های مربوط به کشت سلولی و سلول های اصلی سازنده روپوست (کراتینوسیت ها) با شتاب بیشتری انجام شود.

به گزارش ایرنا رضا ملک زاده، شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات زخم و سوختگی شیراز بیان داشت: حمایت بیشتر از تحقیقات علمی در زمینه کشت سلولی، کراتینوسیت و پیوند پوست، به حل مشکلات بیماران مبتلا به زخم دیابت و سوختگی کمک بسیار موثری می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: زخم های مزمن در افراد دیابتی به دلایل مختلف، از جمله اختلال در روند تولید و ترشح فاکتورهای موثر در فرآیند التیام زخم، بسیار مورد توجه قرار گرفته و این مرکز بهداشتی درمانی نیز می تواند در این زمینه از پژوهش های علمی و محصولات دانش بنیان بهره گیرد.
ملک زاده ادامه داد: جایگاه کشورمان در تولید علم جزو 20 کشور برتر جهان است، باید با توجه به این جایگاه و رتبه علمی، به استفاده از دانش روز برای بهبود زخم های دیابتی و سوختگی، اهتمام بیشتری داشته باشیم.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین به استفاده گسترده از محصولات دانش بنیان که مبتنی بر تحقیقات علمی است برای ارتقای سطح سلامت مردم تاکید کرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این بازدید، با اشاره به توانمندی های مرکز تحقیقات زخم و سوختگی شیراز و ارتباط مستقیم آن با خدمات رسانی بالینی و حضور افراد علاقه مند در این حوزه، خواستار حمایت مستقیم معاون تحقیقات و فناوی وزیر بهداشت برای ایجاد شرایط مناسب کشت سلولی در مقیاس وسیع تر شد.
عبدالخالق کشاورز افزود: تحقق این امر، شرایط را برای درمان بیماران دچار سوختگی با درصدهای بالاتر و همچنین بیماران مبتلا به زخم های مزمن دیابتی، مهیا می سازد.
6113 /6118

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي معاون وزير بهداشت مركز تحقيقات سوختگي بازديد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۲۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم اسلامی پزشک و ی تخصصی ژنتیک، فلوشیپ پزشکی بازساختی اظهار کرد: واکسن سرطان، میزان بقا را دو برابر می‌کند و امید جدیدی را برانگیخته می‌کند.

این واکسن سفارشی، امیدی برای درمان دارد و در مرحله نهایی آزمایشات در UCLH قرار دارد.

بیماران بریتانیایی در حال آزمایش واکسن بالقوه درمانی شخصی‌شده mRNA برای ملانوم هستند که نور امیدی را برای بیماران سرطان پوست ارائه می‌کند.

اینواکسن سفارشی ساخته شده توسط Moderna و MSD می‌تواند برای هر بیمار در عرض چند هفته ایجاد شود. به گفته Metro، آزمایشات اولیه کاهش قابل توجهی در عود ملانوم نشان داد.

این واکسن با دستور دادن به سیستم ایمنی بدن برای هدف قرار دادن و از بین بردن سلول‌های سرطانی عمل می‌کند.
این درمان نوآورانه در حال حاضر تحت آزمایشات مرحله نهایی به رهبری UCLH قرار دارد و بالقوه می‌تواند در برابر سرطان‌های ریه، مثانه و کلیه نیز موثر باشد.

Heather Shaw، سرپرست این کارآزمایی، نسبت به توانایی این دارو در درمان ملانوما ابراز خوش بینی کرد و در حال بررسی کاربرد آن در سایر سرطان‌ها است.

او گفت: اینیکی از هیجان‌انگیزترین چیز‌هایی است که در مدت زمان طولانی دیده‌ایم. اینیک ابزار واقعاً دقیق است. چیز‌ها بسیار فنی هستند و به خوبی برایبیمار ایجاد می‌شوند، بیماران واقعاً در مورد آنها هیجان زده هستند.
Steve Young، مردی ۵۲ ساله از استیونیج، که یکی از اولین شرکت کنندگان در UCLH است. برای تقریباً ده سال، Steve Young برآمدگی روی سر خود داشت که هیچ فکری برای آن نمی‌کرد. با این حال، معلوم شد که ملانوما است، تشخیصی که شوک بزرگی به همراه داشت.
پدرم در ۵۷ سالگی بر اثر آمفیزم درگذشت، و من در واقع فکر کردم: "من از پدرم کوچکتر خواهم مرد. "

او افزود: این واقعاً علاقه من را برانگیخت. به محض اینکه آنها به این فناوری mRNA که برای مبارزه با سرطان استفاده می‌شود اشاره کردند، من به نظرم جذاب می‌رسید و هنوز هم همان احساس را دارم. من واقعاً بسیار هیجان زده هستم. این بهترین شانس من برای جلوگیری از مسیر سرطان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد