Web Analytics Made Easy - Statcounter

در روزهایی که آرامش تیم ملی فوتبال کشورمان پیش از آغاز مسابقات جام ملت های آسیا ۲۰۱۹  بیشتر از هر مسئله ای اهمیت دارد، بسیاری از شبکه های معاند  و وابسته به کشور های استعمارگر در تلاشند تا به هر صورت ممکن آرامش شاگردان کارلوس کی روش را بر هم زده و از هر فرصتی برای شایعه پراکنی استفاده می کنند.

اینبار اما فردی با نام مهرداد مسعودی عهده دار ضربه زدن به هموطنانش شد و با صحبت های جنجالی اش با بنگاه خبری بریتانیایی در تلاش بود تا به هر صورت ممکن برای دومین بار آرامش کارلوس کی روش را بر هم زده و راهی برای جلوگیری از موفقیت های یوز های ایران بیابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاری که بارها و بارها از سوی این رسانه تکرار شده و برای مثال شایعه دست های مشت کرده  و خوشحالی تیم ملی فوتبال کشورمان را به راه انداخت تا 2 جبهه از فوتبال ایران را از یکدیگر دور کرده و سبب آن شود تا این شایعات برانکو ایووانکویچ کروات را از کی روش دور ساخته و همکاری و ارتباط این 2 مربی به فضای تاریکی فرو رود.

مسعودی این بار اما در تلاش است تا کی روش را از مسئولان فدراسیون فوتبال کشورمان دور ساخته و با شایعات خود به دنبال دلسردی کی روش شود.

این روز ها مهرداد مسعودی فضای دیگری را برای حمله به تیم ملی فوتبال کشورمان پیدا کرده است. مسعودی علاوه بر شایعه سازی در شبکه هایی همچون بی بی سی فارسی به دنبال آن است تا از سایر کانال های ارتباطی و لابی های خود اینبار شبکه های هرمی قطری را به عنوان فضایی برای حمله به کی روش استفاده کند و با دعوت دشمن های کی روش به ویژه برنامه های جام جهانی ۲۰۲۲ به دنبال است تا موفقیت های اخیر این سرمربی همراه با تیم ملی فوتبال کشورمان را زیر سوال برده و از سویی دیگر در تحرکات خبری علیه ایران دخیل باشد یا به نوعی خوش خدمتی خود را نشان دهد.

این فعالیت های مسعودی در نهایت سبب شد که کی روش به بی بی سی واکنش نشان دهد و بگوید: مصاحبه شما با مهرداد مسعودی برای ما در آستانه جام ملت های آسیا حاشیه هایی درست کرده است و همین موضوع نا آرامی هایی را در تیم ملی فوتبال ایران به وجود آورده است. بدانید شما مسئول هر گونه نا آرامی و حاشیه در تیم ملی ایران هستید.

باید دید آیا مسئولان فدراسیون فوتبال کشورمان با مسئولان فیفا مکاتباتی را برای حذف مسعودی از عرصه فوتبال انجام داد خواهند داد یا خیر. چراکه مسعودی بارها فضای سیاست را به فوتبال کشانده و طبق قوانین فیفا ورود هرگونه بحث سیاسی در عرصه فوتبال می تواند منجر به حذف و یا خط خوردن نام آن فرد از عرصه فوتبال شود و مسعودی از افرادی است که در بحث رسانه ای با فیفا همکاری دارد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کارلوس کی روش ایران رسانه تیم ملی فوتبال ایران فدراسیون فوتبال فوتبال بی بی سی مصاحبه جام ملت های آسیا تیم ملی فوتبال ایران تیم ملی ایران فیفا بریتانیا تیم ملی فوتبال ایران جام جهانی سرمربی تیم ملی فوتبال مصاحبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۳۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوریس جانسون از رای‌دادن در انتخابات محلی باز ماند

بوریس جانسون، نخست‌وزیر پیشین بریتانیا، به دلیل اینکه کارت شناسایی خود را به همراه نداشت، از رای دادن در انتخابات محلی این کشور باز ماند.

به گزارش یورونیوز، رسانه‌های بریتانیایی گزارش دادند که بوریس جانسون روز پنجشنبه برای رای دادن به یکی از حوزه‌های اخذ رای در جنوب آکسفوردشایر مراجعه کرده، اما او الزام داشتن کارت شناسایی عکس دار را رعایت نکرده و به همین دلیل مسئولان انتخابات آن حوزه به نخست وزیر پیشین بریتانیا گفته‌اند که نمی‌توانند بدون اثبات هویت به او اجازه دهند که رای خود را به صندوق بیندازد.

اسکای نیوز البته گزارش داد که بوریس جانسون که بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲ نخست وزیر بریتانیا بوده بعدا توانسته رای خود را به صندوق بیندازد و به نماینده حزب محافظه کار رای دهد.

بوریس جانسون در سال ۲۰۲۲ قانون انتخابات را ارائه کرد که بر اساس آن رای دادن تنها با داشتن کارت شناسایی عکس‌دار امکان‌پذیر است. این قانون سال گذشته در انتخابات محلی اجرا شده بود، اما این پنجشنبه نخستین باری بود که تعداد زیادی از رای‌دهندگان در سراسر انگلستان و ولز مجبور شدند برای رای دادن، کارت شناسایی عکس‌دار مانند گذرنامه یا گواهینامه رانندگی خود را به مسئولان انتخابات ارائه کنند.

بنا به آمار کمیسیون انتخابات بریتانیا، حدود ۱۴ هزار نفر به دلیل این قانون نتوانستند در انتخابات محلی پارسال رای دهند.

به گفته رسانه‌های محلی، در مجموع ۲۲ نوع کارت شناسایی برای رای دادن از جمله گذرنامه و گواهینامه رانندگی، از سوی این کمیسیون اعلام شده است.

افراد واجد شرایط، همچنین می‌توانند برای دریافت کارت «گواهی حق رای» نیز درخواست دهند و در روز انتخابات آن را به‌جای کارت شناسایی به‌همراه داشته باشند.

کمیسیون انتخابات بریتانیا می‌گوید اکثریت قریب به اتفاق مردم توانستند پیش نیاز‌های لازم برای مشارکت در انتخابات را برآورده کنند هرچند به گفته این نهاد برخی از کسانی که قصد رای دادن داشتند، به دلیل نداشتن کارت شناسایی عکس‌دار تصمیم خود برای مشارکت در انتخابات را تغییر دادند.

این نهاد دولتی همچنین اضافه کرده که شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد گروه‌هایی مانند افراد معلول و بیکار کار دشوارتری برای ارائه کارت‌های شناسایی عکس‌دار داشته‌اند.

مارک هارپر، وزیر حمل و نقل بریتانیا در واکنش با مساله الزام ارائه کارت شناسایی عکس‌دار گفت: «در کنار میلیون‌ها نفری که توانستند رای بدهند، قطعا مشکلاتی برای گروه اندکی از افراد پیش آمده است.»

دیگر خبرها

  • گزارشگر ایده‌آل رئیس فدراسیون فوتبال
  • بنگاه دروغ پراکنی انگلیس
  • حواشی فوتبال جنجالی بهانه دست کیهان داد: دیدید ورود زنان غلط بود؟
  • بریتانیا بر لبه پرتگاه اقتصادی
  • کیهان مدعی شد: دیدید ورود زنان به ورزشگاه غلط بود؟
  • کیهان: دیدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها غلط بود؟
  • نتیجه‌ای‌که قابل پیش‌بینی بود
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • سعیدی: هواداران سپاهان سنگ‌پراکنی نکردند / لشگری: باشگاه سپاهان بدعت‌گذار توهین جنسی و غیر انسانی به هواداران خانم بود / فیلم
  • بوریس جانسون از رای‌دادن در انتخابات محلی باز ماند