Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون ارتباطات و بین الملل جامعه المصطفی گفت: حوزه علمیه در فضای بین المللی توانسته است بیش از ۳۰۰ هزار دانش پژوه و طلبه و خانواده‌های آنان را با زبان فارسی آشنا کند، جامعه المصطفی بیش از ۱۷۰۰ کتاب به ۲۵ زبان زنده دنیا منتشر کرده است. ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۴ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت الاسلام محسن قنبری شامگاه شنبه در نشست گزارش دستاوردهای چهل ساله حوزه‌های علمیه که در مجمتع دارالولایه برگزار شد، اظهار داشت:گفتمان انقلاب و حوزوی در فضای بین المللی عقلانی است،تقریب از عناصر این گفتمان است و برای اثبات خود به نفی دیگران نپرداختیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تقریب در فضای بین ادیانی و مذاهبی هم شعار حوزه علمیه در فضای بین الملل است و هم مورد عمل در عرصه بین الملل است.

معاون ارتباطات و بین الملل جامعه المصطفی گفت: دانشگاه مجازی المصطفی و نهادهای دیگر که حوزوی بودن را افتخار می‌دانند در شبکه‌های مجازی مشغول به فعالیت هستند، دشمن از این ابزار استفاده می‌کند و ما نیز از همین طریق به تبلیغ می‌پردازیم.

فراخوان جامعه المصطفی برای بازخوانی آثار علمی و فرهنگی انقلاب اسلامیقم| حضورطلاب در نهادهای علمی و دانشگاهی از برکات انقلاب اسلامی است

قنبری ادامه داد: رسالت ما عرضه داشته‌های خودمان است و در این راستا با کسی دشمنی نداریم، اگر کلام نورانی اهل بیت (ع) به گوش جهانیان برسد مورد اقبال قرار خواهد گرفت و ما این مساله را وظیفه خود می دانیم.

وی با تاکید بر اینکه گفتمان اعتدال را در فضای بین الملل دنبال کرده و افتخار می‌کنیم،بیان کرد: سرفصل و رشته و طلاب و اساتید ما نه تکفیری و نه افراطی و تفریطی هستند و در جایگاه وسطی قرار دادیم که قرآن ما را به آن دعوت می‌کند.

قنبری ادامه داد: جامعه المصطفی یکی از نهادهایی است که فعالیت‌های گسترده ای در فضای برون مرزی دارد و آنچه حوزه‌های علمیه دارند جامعه المصطفی، بازگوی علمی می‌کند.

معاون ارتباطات و بین الملل جامعه المصطفی گفت: رقیبان زیادی در جهان داریم و باید گفتمان‌های دیگر را شناخته و یک کنشگر فعال باشیم زیرا گفتمان انقلاب و امام و رهبری در سراسر جهان شناخته شده است که این به برکت مبلغان ما در فضای بین الملل است.

وی حضور طلاب از 130 ملیت در قم را مایه افتخار دانست و تصریح کرد: بیش از 50 هزار طلبه در ایران و خارج از کشور گفتمان اعتدالی و تقریبی را پیگیری می‌کنند.

قنبری گفت: حوزه علمیه در فضای بین المللی توانسته است بیش از 300 هزار دانش پژوه و طلبه و خانواده‌های آنان را با زبان فارسی آشنا کند، جامعه المصطفی بیش از 1700 کتاب به 25 زبان زنده دنیا منتشر کرده است.

معاون ارتباطات و بین الملل جامعه المصطفی خاطرنشان کرد: تشکل عظیمی از طلاب حوزه‌های علمیه از ملیت‌های مختلف در فضای بین الملل حضور داشته و بیش از 3 هزار طلبه زبان دان ایرانی داریم.

انتهای پیام/ن

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۳۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • فرزندان با استعداد خود را به حوزه های علمیه بفرستید
  • آینده شغلی طلبه تداوم کار انبیاء است
  • حوزه علمیه خواهران سمنان طلبه می‌پذیرد
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی از طرح نور فراجا
  • 6 خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است