Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@22:27:20 GMT

سکونت‌گاه غیر رسمی در شهر گناوه وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۵۴۲۳۶

سکونت‌گاه غیر رسمی در شهر گناوه وجود ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی پاکنژاد شنبه‌شب در نشست بازآفرینی محلات هدف در فرمانداری گناوه اظهار داشت: در بحث بافت فرسوده سه محله عبدالامام، امامزاده و سرخور در شهر گناوه برای  بازآفرینی محلات هدف در نظر گرفته شده است.

وی افزود: سکونتگاه غیر رسمی در سطح شهر گناوه وجود ندارد ولی متاسفانه در شهرستان این اتفاق در حال افتادن است و نگاه ما بر سامان‌دهی این سکونت‌گاه‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازآفرینی محلات هدف

فرماندار گناوه گفت: در زمینه بافت‌های فرسوده اتفاق‌های خوبی در سطح شهرستان گناوه افتاده است که می‌تواند جزو برنامه‌های سال ۹۷ باشد و برنامه هایی نیز برای سال های ۹۸ و ۹۹ داریم که در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان تصویب خواهد شد تا ۳۰ درصد اعتبارات دستگاه‌های خدمات رسان برای این امر اختصاص یابد.

پاکنژاد با اشاره به گزارش دستگاه‌های مختلف در این جلسه گفت: امید است که بتوان بر اساس این گزارشات بازآفرینی محلات هدف را انجام دهیم.

وی افزود: حدود ۷۲ هزار و ۲۹۰ متر مربع در سطح شهر گناوه آسفالت و زیرسازی معابر و کوچه‌ها انجام شده و ۱۵۰ هزار متر مربع آماده آسفالت است که امیدواریم در این محلات صورت گیرد.

گازرسانی به محلات شهر گناوه

پاکنژاد گفت: در زمینه صدور پروانه های ساختمانی که نیاز به بازسازی، نوسازی و بهسازی داشتند در شهر گناوه ۱۷ پروانه صادر و بقیه پروانه ها در دست اقدام است.

وی پیرامون گازرسانی به محلات شهر گناوه گفت: در کل شهرستان گازرسانی صورت گرفته و در شهر گناوه محله امامزاده و عبدالامام کامل گازکشی شده و محله سرخور به دلیل پاره ای مشکلات زیست محیطی هنوز کامل نشده ولی در دستور کار اداره گاز است که تا پایان سال ۹۷ یا اوایل ۹۸ گازرسانی این محله تکمیل شود.

وی گفت: با توجه به اینکه شهرستان گناوه از شهرهای مهم در زمینه سفرهای نوروزی است و حجم زیادی مسافران و گردشگران به این شهر سفر می کنند لذا ادامه گازرسانی به محله  سرخور برای اوایل سال ۹۸ انجام می گیرد.

شناسایی مکان‌های تاریخی و میراث فرهنگی

فرماندار گناوه با تاکید بر اینکه اداره اوقاف می تواند در  زمینه تامین زمین برای بازآفرینی بافت های فرسوده همکاری کند و این امر در دستور کار باشد گفت: بهزیستی نمی‌تواند ایستگاه ثابت داشته باشد ولی اورژانس اجتماعی به صورت مرتب در محلات هدف حضور پیدا می‌کند و آموزش‌هایی از طریق NGO هایی که در سطح شهرستان است بخصوص در محلات هدف داده می شود.

وی گفت: یکی از موارد محلات هدف شناسایی مکان‌های تاریخی و میراث فرهنگی است که باید این مکان‌های تاریخی در بافت‌های فرسوده شناسایی و بازدید شوند و اعتباراتی برای مکان های تاریخی و فرهنگی که در سطح شهر قرار دارد داشته باشیم.

پاکنژاد تصریح کرد: جلسات بازآفرینی محلات هدف بعدی تا پایان سال به طور مرتب هر هفته برگزار و بازدیدهای هم صورت گیرد و همچنین شهرداری و معاونت عمرانی فرمانداری هر هفته جلسات بازآفرینی محلات هدف را برگزار و نتیجه جلسات گزارش داده شود تا بتوان تصمیمات لازم اتخاذ کرد.

وی گفت: با توجه به در نظر گرفتن اعتبارات برای شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر در زمینه بازآفرینی بافت های فرسوده توسط استان، لازم است شهرداری برای بازسازی بافت‌های فرسوده شهر برنامه ریزی داشته باشد تا بتوان حداکثر اعتبارات را در این زمینه وارد این شهرستان کرد.

فرماندار گناوه اظهار داشت: در بازآفرینی و بازسازی محلات هدف، رعایت مبلمان شهری حتما مورد نظر قرار گیرد و رعایت مبلمان شهری داشته باشیم و همچنین هماهنگی لازم در زمینه حفاری ها نیز وجود داشته باشد.

تشویق برای بازسازی بافت فرسوده

وی افزود: شهرداری و شورای اسلامی شهر  یکسری موارد تشویقی را برای بازسازی بافت های فرسوده در نظر بگیرند و ما هم در کمیته انطباق بررسی خواهیم کرد تا سعی در تعیین تشویق هایی برای بازسازی بافت های فرسوده در سطح شهر و شهرستان  داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه بانک مسکن در پرداخت وام ها تسریع داشته باشد افزود: امیدواریم تامین قیر برای بازسازی بافت های فرسوده هم با پیگیری ها تامین شود.

وی گفت:  اداره راه و شهرسازی با همکاری اداره کل استان تامین زمین برای ایجاد مرکزی بخصوص  کتابخانه، زمین ورزشی و مرکز بهداشت  و غیره از طریق خیرین یا اوقاف یا مراکزی که زمین در اختیار دارند را در دستور کار قرار دهد.

کد خبر 4504889

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر گناوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۴۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد

محمدهادی محمدی معاون شهردار و رئیس سازمان اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری مشهد گفت: براساس بند "د" تبصره "۵" بودجه ۱۴۰۲ کل کشور، به شهرداری‌ها مجوز داده شد تا اوراق مشارکت برای احداث خطوط ریلی، خرید اتوبوس و بازسازی بافت فرسوده پیرامون حرم مطهر رضوی (ع) و احیا و بازسازی بافت فرسوده شهری منتشر کنند

او افزود: خوشبختانه توانستیم از ۳۰ هزار میلیارد تومان اوراق ۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان یا به عبارتی بالغ بر ۲۱ درصد اوراق را به مشهد اختصاص دهیم.

معاون شهردار و رئیس سازمان اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری مشهد ادامه داد: از این میزان اوراق، هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان شامل هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به خطوط ریلی و ۳۰۰ میلیارد تومان به خرید اتوبوس اختصاص یافته است که ۵۰ درصد آن را دولت پرداخت می‌کند.

محمدی مقدم بیان کرد: همچنین چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان از اوراق به نوسازی بافت‌های فرسوده تعلق گرفت که شامل دو هزار میلیارد تومان برای بازسازی بافت پیرامون حرم رضوی (ع)، هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برای بازسازی بافت‌های فرسوده عامل، آبکوه و میدان شهدا و ۱۵۰ میلیارد تومان برای خط سه قطار شهری منتشر می‌شود.

او تصریح کرد: این میزان اوراق برای اولین بار در مشهد منتشر شد و رکورد خوبی محسوب می‌شود، زیرا سال گذشته سه هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان و سال ما قبل آن در حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان انتشار داده شد.

معاون شهردار و رئیس سازمان اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری مشهد تاکید کرد: در سال ۱۴۰۲ سه هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان از اوراق جذب شده که در ساخت و احداث خطوط ریلی قطار شهری و نیز ساماندهی بافت‌های فرسوده، وکیل آباد، عامل و ثامن هزینه شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • (تصاویر) زندگی در بافت فرسوده کرمانشاه
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران