Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، عباس تیموری در خصوص وضعیت دامداری‌های استان  گفت: حدود ۹۰ تا ۹۵ درصد از واحد‌های دامداری و پرورش دهنده گاو شیری، گوسفند و بز فعال در استان هستند.

وی ادامه داد: تعداد دام سبک استان (گوسفند و بز) ۸۰۲ هزار و ۴۴۹ راس، تعداد دام سنگین استان (گاو و گوساله) ۱۴۰ هزار و ۸۸۵ رأس و شتر ۱۵ هزار نفر و اسب و تک سمیان هشت هزار و ۸۵ سر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر امور دام و طیور سازمان جهاد کشاورزی استان یزد عنوان کرد: ۵۱۸ واحد صنعتی پرورش دهنده گاو شیری با ظرفیت ۱۸ هزار و ۴۹۴ راس، ۵۴۱ واحد نیمه صنعتی پرورش دهنده گاو شیری با ظرفیت ۶ هزار و ۴۳۷ راس، ۴۵ واحد صنعتی پرورش دهنده گوساله پروری با ظرفیت ۵ هزار و ۳۸۰ راس و ۱۹۷ واحد نیمه صنعتی پرورش دهنده گوساله پرواری با ظرفیت چهار هزار و ۴۴۶ در استان وجود دارد.

تیموری افزود: همچنین ۱۱۲ واحد صنعتی پرورش بره پرواری با ظرفیت ۵۹ هزار و ۴۹۵، و ۴۷۰ واحد نیمه صنعتی پرورش بره پرواری با ظرفیت ۴۷ هزار و ۹۰۲ راس در استان فعالیت دارد.

وی در خصوص میزان تولیدات دامی استان گفت: تولید گوشت قرمز استان در سال گذشته ۱۸ هزار تن و میزان شیر تولیدی در استان در همین مدت ۲۸۲ هزار تن بوده است.

تیموری با بیان اینکه در حال حاضر واحد دامداری تعطیل شده در استان نداریم، ادامه داد: تامین نهاده‌ها، عدم وجود انبار‌های استاندارد ذخیره سازی محصولات و فروش محصولات تولیدی مانند شیر به دلیل مازاد بر نیاز بودن از عمده‌ترین مشکلات دامداران استان یزد هست.

وی در پاسخ به اینکه آیا دامداری‌های استان توانایی تامین گوشت مورد نیاز استان را دارند؟ گفت: در صورتی که از ظرفیت‌های ایجاد شده در واحد‌های دامداری استان استفاده شود این واحد‌ها توانایی تامین گوشت مورد نیاز استان را دارند.

مدیر امور دام و طیور سازمان جهاد کشاورزی استان در خصوص تاثیر صادرات دام بر افزایش قیمت گوشت گفت: در حال حاضر مجوز صادرات دام وجود ندارد، ولی قاچاق دام از مرز‌های کشور تا حدودی در گرانی گوشت تاثیرگذار می‌باشد.

تیموری با اشاره به تاثیر افزایش قیمت دلار بر دامداری‌های استان عنوان کرد: افزایش قیمت دام، نهاده‌های دامی مورد نیاز دام، وسایل و تجهیزات مورد نیاز واحد‌های دامپروری، محصولات تولیدی، کرایه حمل و نقل نهاده‌های دامی، افزایش دستمزد‌ها به دلیل کاهش ارزش ریال و افزایش قیمت داروها، واکسن‌ها و کالا‌های بهداشتی از جمله مواردی است که در پی افزایش قیمت دلار صنعت دامپروی استان را تحت تاثیر قرار می‌دهند. انتهای پیام/ د

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۴۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت

به گزارش خبرگزاری مهر، در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور (بر مبنای ۱۰۰=۱۳۹۵) برابر با ۱۳۷۹.۹ بوده‌است که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۴.۱ درصد کاهش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد افزایش یافته‌است. در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در ۱۲ ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۵۷.۸ درصد افزایش یافته‌است.

کاهش تورم ماهانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به ۴.۱- درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲.۰- درصد)، ۲.۱ واحد درصد کاهش یافته‌است. در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، بیشترین میزان افزایش قیمت مربوط به قلم «مرغ حذفی» (۱.۶ درصد) و بیشترین میزان کاهش قیمت مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۱.۱- درصد) است.

کاهش تورم نقطه به نقطه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد بوده‌است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۵۸.۴ درصد) ۶.۶ واحد درصد کاهش داشته‌است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در اسفند ماه ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۵۱.۸ درصد افزایش دارد. در بین قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم «کود» (۲۴.۵ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۲۹.۲ درصد) است.

کاهش تورم سالانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در داخل کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۵۷.۸ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۵۹.۵ درصد)، ۱.۷ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم «تخم مرغ خوراکی» (۲۵.۴ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۰۰.۷ درصد) است.

برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.

کد خبر 6092443

دیگر خبرها

  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند