Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ جریان رسانه‌ای ایران همواره محل رقابت و جدل جریان‌های سیاسی بوده است. از روزنامه‌های پر تعداد دوم خردادی در عصر اصلاحات گرفته تا سایت‌های پر بیننده اصولگرا در عصر احمدی‌نژاد و کانال‌ها و پیج‌های پر فالوئر منتقد و مخالف در عصر شبکه‌های اجتماعی!

در میان رسانه‌های داخل کشور، بعضی از سایت‌های اینترنتی و روزنامه‌های چاپی به خاطر دسترسی و انتشار اخبار و تحلیل‌های دست اول مشهور و مقبول مخاطبان شدند، اما برخی از رسانه‌ها، بدون پشتوانه فکری و تنها به خاطر توان مالی سرمایه‌گذاران رشد کردند و طبیعتا با قطع شدن برخی منابع مالی، روند فعالیت این رسانه‌ها نیز متوقف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آسیب صراط پس از انتخابات

سایت صراط نیوز یکی از سایت‌هایی بوده که در دو سه سال گذشته با ریزش چشمگیر مخاطب مواجه بوده است. این سایت در سال ۹۲ در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، یکی از رسانه‌های اصلی حامی محمدباقر قالیباف محسوب می‌شد. علی غفاریان مدیر مسئول این پایگاه خبری معتقد است این سایت هرگز به هیچ یک از گرایش‌های اصلی اصولگرا  وابستگی نداشته است.

سال ۹۴ این سایت یکی از ۲۰۰ سایت پر بیننده ایران بود. این رتبه، اما حالا آسیب فراوان خورده و رتبه ۶۷۶ در میان سایت‌های پربیننده ایرانی در  مقابل نام صراط نیوز خودنمایی می‌کند.

بعد از انتخابات ۹۲، حسین رستمی مدیر مسئول سایت عماریون یکی از فعالان سیاسی اصولگرا در پستی در فیس بوک خود نوشت: «یکی از دلایل شکست اصولگرایان در انتخابات و به تبع آن عقب‌نشینی به ظاهر تاکتیکی در مقابل غرب نفوذ منافقین در صف نامزد‌های اصولگرا بود؛ به خصوص نفوذ در میان حامیان محمد باقر قالیباف و سعید جلیلی. یکی از این منافقین که در رسانه‌ها بسیار فعال می‌باشد آقای علی.غ مدیر مسئول و صاحب امتیاز سایت صراط نیوز است؛ جالب است که نامبرده با کاسبی چند وجهی خود همه جناح‌های اصولگرایی را... دوشیده و می‌دوشد و امروزه نیز به دوشیدن تیم رسانه‌ای حسن روحانی مشغول است.

به هر حال اختلافات غفاریان و سایر اصولگرایان باعث شد این پایگاه خبری به مرور با کاهش بیننده مواجه شود و حالا دیگر از رسانه‌های موثر جریان اصولگرا به شمار نمی‌رود.

رجا نیوز، دچار بی هویتی

رجا نیوز رسانه حامیان احمدی نژاد بود که توسط تندروترین قشر دانشجویان و حوزویان نزدیک به جریان مصباح یزدی مدیریت می‌شد. این سایت به خاطر گزارش‌های جنجالی علیه دولت روحانی، تا یکی دو سال پیش هم از رسانه‌های موثر جریان اصوگرا بود و زمانی رتبه زیر ۱۰۰ را هم تجربه کرده بود، اما به نظر می‌رسد این رسانه نیز در عصر تلگرام و اینستاگرام، توانایی رقابت با رسانه‌های موثر و بزرگتر را نداشت و عرصه را به آن‌ها واگذار کرد.

رجا نیوز یکی از معدود سایت‌های اصولگرا بود که حتی در زمان کوچ رسانه‌های بزرگ از تلگرام، همچنان عرصه را حفظ کرد و به فعالیت در این شبکه مجازی ادامه داد، اما این هم برای حفظ جایگاه رجا نیوز کافی نبود تا امروز با رتبه‌ای حدود ۶۰۰، وضعیت نامناسبی در بین رسانه‌های رسمی کشور داشته باشد.

وفات  مهدوی کنی و دانایی که تعطیل شد!

شبکه خبری راه دانا که رسانه نزدیک به دانشگاه امام صادق و خاندان مهدوی کنی به شمار می‌رفت، به مرور و بعد از وفات مهدوی کنی نفسش به شماره افتاد و دیگر مثل سابق اثرگذار نیست. این رسانه که روزگاری حتی رتبه قابل ستایش ۶۰ را در اختیار داشت حالا به رقم ۴۵۰ رسیده است.

جهان بی اعتبار زاکانی

جهان نیوز وابسته به علیرضا زاکانی نیز یکی از رسانه‌هایی است که با افت شدید مخاطب مواجه شده است. به نظر می‌رسد علیرضا زاکانی، بعد از دوران نمایندگی، نتوانسته منابع مالی و خبری مناسبی برای جهان نیوز مهیا کند. جهان نیوز مدتی فیلتر بود و همین مسئله نیز روی اعتبار آن تاثیر منفی زیادی داشته است.

انتخابات مجلس یازدهم

وضعیت رسانه‌های اصولگرا نشان می‌دهد، رسانه‌های تندروی این جریان، با کاهش مخاطب و بودجه مواجه شده‌اند و کم کم از اثرگذاری در صفحه اول سیاست ایران کنار می‌روند.

رجا نیوز، جهان نیوز و سایت‌هایی مثل خبرگزاری دانشجو (SNN) از جمله این سایت‌ها هستند که عموما در دولت احمدی‌نژاد با هدف تخریب جریان اصلاح‌طلب وارد عرصه شده بودند و بعد از روی کار آمدن دولت روحانی، به خاطر مسائل قضایی، از انتشار اخبار غیر موثق اجتناب کردند و با کاهش مخاطب رو به رو شدند.

در این میان به نظر می‌رسد قالیباف همچنان به سرمایه‌گذاری روی تیم رسانه‌های خود معتقد است و اگرچه یکسال بعد از شکست او در انتخابات سال ۹۶، تعداد زیادی از رسانه‌های نزدیک به قالیباف نیز با ریزش مخاطب مواجه شدند، اما این شکست و سقوط با سایت‌های نزدیک به جریان پایداری قابل قیاس نیست.

کمربند اصلی جریان اصولگرا نیز (روزنامه کیهان و جوان و خبرگزاری فارس و تسنیم) همچنان جایگاه خاص خود را در این جریان حفظ کرده‌اند و با وجود افت رنک، جایگاه خود را به عنوان مهمترین رسانه‌های سیاسی ایران حفظ کرده‌اند.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 رجا نیوز صراط نیوز جهان نیوز کیهان دانا انتخابات مجلس یازدهم رسانه های اصولگرا اصولگرایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۴۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس دوباره به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان ورود می‌کند؟

سید احسان قاضی زاده هاشمی اظهار داشت: مجلس به اعتراض بازنشستگان نسبت به حق و حقوقشان ورود اولیه داشته است، اما اگر در مجلس یازدهم به سرانجام نرسد با تشکیل مجلس جدید قطعا به طور خاص مورد پیگیری قرار خواهد داشت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق امسال خاطرنشان کرد: مجلس به اعتراض بازنشستگان نسبت به حق و حقوقشان ورود اولیه داشته است، اما اگر در مجلس یازدهم به سرانجام نرسد با تشکیل مجلس جدید قطعا به طور خاص مورد پیگیری قرار خواهد داشت.

قاضی زاده هاشمی در حاشیه نشست ارائه ویژه نامه رسالت صندوق‌های بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال با پیگیری نمایندگان مجلس شورای اسلامی به منظور اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان، موضوع منابع همسان سازی حقوق بازنشستگان در بودجه سال جاری لحاظ و در جداول نهایی هم سهم ۴۰ درصد به صورت کامل برای اجرا در سال جاری پیشنهاد شد.

جداول بودجه به تصویب نهایی مجلس رسید و برای شورای نگهبان ارسال شده و امیدواریم تا پایان قبل اردیبهشت ماه جداول هم نهایی شود و از خردادماه اجرایی شود.

نماینده مردم سرخس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ۶۰ درصد مطالبات بازنشستگان برای اجرای همسان سازی در سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ خواهد بود که به طور جداگانه به صورت ۳۰ درصد در هر سال اجرا خواهد شد.

قاضی زاده هاشمی درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق امسال خاطرنشان کرد: مجلس به اعتراض بازنشستگان نسبت به حق و حقوقشان ورود اولیه داشته است، اما با توجه به روز‌های پایانی مجلس یازدهم؛ اگر در مجلس یازدهم این‌ها به سرانجام نرسد با تشکیل مجلس دوازدهم پس از هفتم خردادماه قطعا به طور خاص از سوی کمیسیون اجتماعی و همه همکاران مورد پیگیری قرار خواهد داشت.

وی تاکید کرد: آن چیزی که که برای آن حکم قانون داریم بحث همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری است. پیشنهاداتی دولت دارد که بسیاری از الزامات را بر عهده مجلس بگذارد، اما آن پیگیری مربوط به حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی است انشالله در ابتدای مجلس دوازدهم هم مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

این نماینده مجلس عنوان کرد: در مبنای افزایش حقوق مدنظر ما؛ اختلافی وجود دارد، اما مبنای مجلس مدنظر گرفتن تورم برای افزایش حقوق است و آن چیزی که صراحتا در قانون آمده تورم است که مجلس هم باید پیگیری کند.

دیگر خبرها

  • تذکر ویژه رهبر معظم انقلاب درباره دور دوم انتخابات چه بود؟ | رقابت میان کدام فهرست های انتخاباتی است؟
  • دور دوم انتخابات مجلس، به روایت رادیو گفت وگو
  • معاون سیاسی استاندار البرز مطرح کرد؛تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات
  • تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات
  • افشاگری ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • اهداف کوتاه مدت و بلندمدت افشاگری ها علیه قالیباف /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • زندگی لاکچری قالیباف زیر ذره بین /رضاخان حزب اللهی‌ها، تکنوکرات می‌شود؟ /۵ پرده از زندگی سیاسی رئیس مجلس
  • فیلم/ اقداماتی که حسین‌زاده بحرینی در مجلس یازدهم انجام داد
  • مسعود پزشکیان رکورددار شد /۹ نماینده پرسابقه مجلس دوازدهم را بشناسید +جدول
  • مجلس دوباره به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان ورود می‌کند؟