Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: سازمان فناوری اطلاعات ایران برای استعلام وضعیت بسته حمایتی افراد به هیچ یکی از حساب‌های بانکی مردم سرک نکشید و هیچ گونه رصد و بررسی نیز انجام نشده است.به گزارش بلاغ، دولت به منظور حمایت از اقشار ضعیف و با درآمد پایین تر از سه ملیون تومان با توجه به افزایش قیمت کالاهای اساسی بسته‌ای را به عنوان بسته حمایتی دولت در نظر گرفته است که قرار شده تا بخشی از فشار بر طبقه ضعیف و متوسط جامعه را کاهش دهد؛ بر اساس اعلام محمد شریعتمداری، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی  این بسته در حمایت از اقشار ضعیف نقش مهمی دارد و بالغ بر نیمی از مردم کشور مخاطب بسته حمایتی هستند چرا که کمتر از سه میلیون درآمد دارند و باید برای دریافت این بسته اقدامات لازم را انجام دهند؛ بسته حمایتی برای خانواده یک نفره ۱۵۰ هزار تومان، خانواده دو نفره ۲۰۰ هزار تومان، خانواده سه نفره ۲۵۰ هزار تومان، خانواده چهارنفره ۳۰۰هزار تومان و خانواده پنج نفره و بیشتر ۳۵۰ هزار تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر ناظمی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص ارائه خدمت استعلام بسته حمایتی دولت به منظور   برای اقشار با درآمد کمتر از سه میلیون تومان به خبرنگار  ایبِنا  گفت: دولت بسته حمایتی را در قالب سبد کالایی برای اقشار با درآمد کمتر از سه میلیون تومان به منظور کاهش فشار اقتصادی آماده کرده و روش‌هایی نیز برای استعلام وضعیت تعلق یا عدم تعلق بسته به شهروندان اعلام شده که کد دستوری #۴*۴* برای استعلام وضعیت سبد حمایتی دولت در دولت همراه ایجاد شد.

رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران در خصوص ادعای رصد و بررسی حساب‌های بانکی درخواست کنندگان بررسی وضعیت دریافت بسته حمایتی دولت به منظور تایید تعلق یا عدم تعلق گفت: در این روش سازمان فناوری اطلاعات ایران برای استعلام وضعیت بسته حمایتی افراد به هیچ یکی از حساب‌های بانکی مردم سرک نکشید و هیچ گونه رصد و بررسی نیز  انجام نشده است.

وی افزود: در واقع به منظور بررسی وضعیت دریافت بسته حمایتی، کسانی که درآمدشان زیر سه میلیون تومان است و قصد دریافت سبد کالا را دارند، باید اجازه بررسی حساب بانکی که حقوق و مزایا در آن پرداخت می‌شود را بدهند و از این طریق استعلام لازم انجام شود.

معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: در حال حاضر سامانه کد دستوری #۴*۴* با درخواست  وزارت رفاه غیر فعال شده و شهروندان برای استعلام بسته حمایتی باید از سایر روش‌های اعلام شده استفاده کنند. 

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۴۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح جزئیات پرونده کلاهبرداری اظهار داشت: یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده صدمیلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

بیشتر بخوانید: کشف جسد مردی با دست‌وپا و دهان بسته در رودخانه

وی تصریح کرد: مجرمان با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می کرده در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب های بانکی خود می شود.

سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمان شناسایی و پس از تشریفات قضایی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمان افزود: ممکن است شیوه های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماسهایی که این موارد را از شهروندان درخواست می نمایند قطعا کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه ، شرکت مخابرات ، سازمان حج و زیارت و ... با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه های اجتماعی با هیچکس تماس نمی گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمانها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه های اجتماعی دلیلی بر صحت و تائید منشاء این تماس ها نیست.
انتهای پیام/

کد خبر: 1229646 برچسب‌ها اخبار حوادث

دیگر خبرها

  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی افزایش یافت
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • هر فردی می‌تواند حساب بانکی خود را وقف کند