Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف؛ دکتر یوسف بزرگ نیا، دانش آموخته ی دانشکده ی مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف و استاد ایرانی دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس به عنوان برنده مدال «بروس بولت» در سال ۲۰۱۹ انتخاب شد.

این نشان علمی توسط کنسرسیوم سیستم های رصد جنبش های قوی (COSMOS)، موسسه تحقیقات مهندسی زلزله (EERI) و جامعه زلزله شناسی آمریکا به این استاد نام آور مهندسی عمران و محیط زیست که کمک های شایانی در زمینه مدل های حرکتی زمین لرزه، تجزیه و تحلیل خطر لرزه و ساختار مهندسی زلزله کرده تعلق گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مدال، اوایل مارس در نشست سالانه موسسه تحقیقات مهندسی زلزله در ونکوور کانادا به بزرگ نیا اعطا می شود.

دکتر بزرگ نیا به عنوان یک دانشمند پیشرو در زمینه مدل سازی و مهندسی زلزله، هدایت پروژه های تحقیقاتی بزرگ در زمینه توسعه مدل های جنبش زمین در زلزله را که برای تحلیل های لرزه ای در سراسر دنیا استفاده می شوند بر عهده داشته و همچنین چندین سال مدیر مرکز تحقیقات مهندسی زلزله اقیانوس آرام بوده که یک مرکز تحقیقاتی چند دانشگاهی است.

استاد بزرگ نیا مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه صنعتی شریف و مدرک کارشناسی ارشد و دکتری خود را از دانشگاه برکلی دریافت کرده است. در سال ۲۰۰۴ دکتر بزرگ نیا و پروفسور Vitelmo V. Bertero یک کتاب ۱۱۰۰صفحه ای تحت عنوان «مهندسی زلزله، از مهندسی زلزله شناسی به مهندسی مبتنی بر عملکرد» چاپ کردند.

وی که چند سالی سردبیر همکار Bulletin of Seismological Society of America بوده در حال حاضر سردبیر مجله مشهور مهندسی زلزله Spectra است.

دکتر بزرگ نیا با بیان این که شخصا، بروس بولت را الگوی خود می داند دریافت مدال یادبودی به نام این دانشمند بزرگ را افتخاری بزرگ برای خود توصیف کرده است.

انتهای پیام /

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۸۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدون دانش ایرانیان اجرای طرح بزرگ «اومااویا» غیرممکن بود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «رانیل دیکره مسینکه» در مراسم افتتاح پروژه چند منظوره اومااویا در جنوب شرق کشور سریلانکا که با حضور رئیس جمهور ایران و وزیر نیرو برگزار شد، ضمن قدردانی از دولت ایران و شرکت‌های مهندسی ایرانی به منظور اجرای این پروژه عظیم فنی – مهندسی صنعت آب و برق، گفت: دشواری‌ها و چالش‌های بسیاری در مسیر پیشبرد و عملیاتی کردن این پروژه عظیم در سریلانکا وجود داشت اما به همت مهندسان ایرانی با وجود همه این محدودیت‌ها، در نهایت پروژه بزرگ و چند منظوره اومااویا نهایی و به مرحله اجرا رسید.

وی با اشاره به تمدن کهن و باستانی دو کشور ایران و سریلانکا فزود: خوشبختانه امروز شاهد قرار گرفتن دو کشور دارای تمدن کهن و سیستم‌های آبیاری باستانی به منظور همکاری در زمینه اجرای پروژه‌های مهندسی شده انتقال آب و تولید برق هستیم.

رئیس جمهور سریلانکا بیان کرد: پیشبرد طرح‌های صنعت آب به  منظور بهره‌برداری از منابع آبی موجود به نفع مردم ساکن در این منطقه خواهد بود و خوشبختانه در کنار اجرای پروژه بزرگ انتقال آب و نیز تولید و توزیع برق توسط متخصصان ایرانی، این دانش و تکنولوژی به مردم سرزمین سریلانکا منتقل شد.

به گفته وی، بی تردید بدون همکاری ایران و انتقال توانمندی و تکنولوژی مهندسان ایرانی انجام این پروژه بزرگ و انتقال آب به مناطق دارای بحران و تنش آبی سریلانکا غیرممکن بود.

دیکره مسینکه با تأکید بر اینکه مهارت‌ها و تکنولوژی‌ فنی - مهندسی ایران در جهان شناخته شده است، اظهار کرد: ایران نمونه کشوری است که موفق شد تکنولوژی و دانش فنی را در همه حوزه‌ها با خوداتکایی ایجاد کند، ارتقا دهد و پیشرفت‌های چشمگیری را در این مسیر کسب کند.

وی بیان کرد: ایران و سریلانکا به عنوان دو کشور جنوب آسیا در صدد کسب هویت و استقلال خودشان هستند و بی‌تردید اجرای پروژه‌هایی در سایه همکاری‌های مشترک بین دو کشور، رویکرد این کشورها را در تحققق استقلال هویتشان تقویت می‌کند.

رئیس جمهور سریلانکا گفت: به واسطه اجرای پروژه بزرگ و چند منظور اومااویا، ایران توانست با بهره‌مندی از ظرفیت و توان متخصصان خود، از طریق سدسازی آب را به منطقه خشک انتقال دهد که با نعمات فراوانی برای آیندگان نیز همراه خواهد شد.

 

دیگر خبرها

  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • بدون دانش ایرانیان اجرای طرح بزرگ «اومااویا» غیرممکن بود
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • ایرانول با دانشگاه شریف هم پیمان شد
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «در شکوه هفتمین اقرار» در یزد
  • محدودیت تردد در دانشگاه شریف در روزهای کنکور
  • محدودیت تردد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد