Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-علاوه بر شهرهای فرانسه، شماری از شهرهای اروپایی هم روز شنبه صحنه تظاهرات و اعتراض به سیاست‌های مربوط به شرایط کاری، اقتصادی و پایان خشونت علیه روزنامه‌نگاران بود.

 در ادامه اعتراضات عمومی به سیاستهای دولتی در اروپا، دیروز شنبه باز هم شماری از معترضان جلیقه زرد در شهر «برن» سوئیس تجمع کردند.

بنابر گزارش پایگاه اینترنتی «در بوند»، این تجمع در پی فراخوان «جلیقه زرد‌های سوئیس» در شبکه‌های اجتماعی و با وجودی که پلیس برگزاری چنین تجمعی را تائید نکرده بود، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد در قالب نوشته‌هایی خواسته‌های مختلفی، از جمله تحقق عدالت بیشتر در جهان  و اعتراض به جرایم دولتی را مطرح کردند.

یکی از شرکت‌کنندگان در این تظاهرات گفت که بیشتر این افراد از غرب سوئیس به این ناحیه آمده بودند و به خصوصی‌سازی بخش خدمات درمانی اعتراض داشتند.

در مجارستان هم شنبه شب بار دیگر  هزاران نفر از مردم این کشور با تجمع در بوداپست به طرح جدید قانون کار که از آن به «قانون برده‌داری» تعبیر می‌شود، اعتراض کردند.

پیش از این هم چندین تظاهرات  در واکنش به طرح «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر این کشور برگزار شده بود. حالا بزرگترین اتحادیه کاری مجارستان هم تهدید کرده است که روز نوزدهم ژانویه (29 دی‌ماه) اعتصاب خواهد کرد.

دیشب حدود ده‌هزار نفر از مردم در سرمای شدید هوا بیرون ساختمان پارلمان تجمع کردند. آنها شعار می‌دادند: «ما تبدیل به برده نخواهیم شد.» و با اشاره به حزب «فیدس» فریاد می‌زدند: «فیدس کثیف».

اوربان و حزب متبوعش با کنترل رسانه‌های این کشور و تغییراتی در ساختار انتخاباتی این کشور توانستند دو سوم اکثریت کرسی‌های پارلمان مجارستان را کسب کنند.

تغییر در قانون کار که حزب راست‌گرای  اوربان این کشور پیشنهاد داده است، به کارفرمایان اجازه می‌دهد تا کارکنان خود را وادار کنند تا 400 ساعت بیشتر  برای آنها کار کنند. در حال حاضر میزان ساعت کاری 250 ساعت اعلام شده است با این حال، دولت اعلام کرده است که به انعطاف‌پذیری هر چه بیشتر کارکنان نیاز دارد.

طبق پیش نویس این طرح، علاوه بر اینکه کارفرمایان می‌توانند از کارکنان درخواست اضافه‌کاری بیشتری بکنند، دوره پرداخت خسارت هم بیشتر شده است.

روسای اتحادیه‌های کاری چنین قانونی را به قانون برده‌داری تعبیر کرده‌اند و دولت اوربان را متهم کرده‌اند که به بهای کار بیشتر کارگران می‌خواهد منافع شرکت‌ها را تامین کند.

در صربستان هم هزاران نفر برای پنجمین هفته متوالی با حضور در خیابان‌های بلگراد  علیه «الکساندر ووچیچ» رئیس جمهور این کشور و حزب (SNS) تظاهرات کردند. آزادی رسانه‌ها و پایان دادن به خشونت علیه روزنامه‌نگاران و مخالفان و اصلاحات انتخاباتی از خواسته‌های تظاهرات‌کنندگان در جریان چندین هفته اعتراض است.

این درحالیست که سرمای بسیار شدید مانع از حضور حدود 15 هزار نفر از مردم در مرکز بلگراد و در برابر دفاتر  شبکه تلویزیونی  RTS نشده بود. این شبکه رادیو تلویزیونی کاملا تحت کنترل ووچیچ است. معترضان سپس به سمت کاخ ریاست‌جمهوری ادامه مسیر دادند. آنها با خود نوشته‌هایی حمل می‌کردند که روی آن نوشته شده بود؛ «ما انسان هستیم.»، «خیانت را متوقف کنید» و «دزدان را برکنار کنید».

این تظاهرات‌ها که از آغاز ماه دسامبر برگزار شده‌اند، نخستین اعتراض‌های شدید به معنای واقعی علیه ووچیچ در پی پیروزی وی در انتخابات سال ۲۰۱۷ است. جرقه تظاهرات اخیر به اواخر ماه نوامبر بر می‌گردد، یعنی زمانی که به «بروکو استفانویچ» رهبر چپ‌گراها در شهر «کروسواچ» واقع در جنوب صربستان حمله شد. 

طبق اخباری که درباره این واقعه منتشر شده، افرادی با پیراهن‌های سیاه استفانویچ را به وسیله ادوات آهنی مورد ضرب و شتم قرار دادند و او را به شدت زخمی کردند. این افراد البته بعدا دستگیر شدند و ووچیچ هم این واقعه را محکوم کرد. با این حال مخالفان دولت معتقدند که رئیس جمهور با سخنان نفرت پراکنانه علیه منتقدان، شرایط را برای ارتکاب چنین خشونتی مساعد کرده است.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۸۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدنی های امروز؛ اعتراضات روز جهانی کارگر

ورود نیروهای پلیس نیویورک با استفاده از نردبان ویژه به داخل "تالار همیلتون" در دانشگاه کلمبیا برای دستگیری دانشجویان متحصن حامی فلسطین از ساختمان/ رویترز و گتی ایمجز سخنرانی هفتگی پاپ فرانسیس در واتیکان/ رویترز مرکز اسکان سیلزدگان در شهر نایروبی کنیا/ رویترز اعتراضات روز کارگر در مقابل سفارت آمریکا در شهر مانیل فیلیپین/ رویترز شهر رفح در جنوب نوار غزه/ رویترز دستگیری معترضان در تظاهرات روز جهانی کارگر از سوی پلیس لباس شخصی ترکیه در میدان تقسیم شهر استانبول/ خبرگزاری فرانسه آب تنی در یک روز گرم تابستانی در شهر کلمبو سریلانکا/ خبرگزاری فرانسه گله گوزن وحشی در اورگان آمریکا/ زوما تظاهرات روز جهانی کارگر در پارکی در شهر پاریس/ SOPA تظاهرات فعالان کمونیست در روز جهانی کارگر در شهر بارسلونا اسپانیا/ زوما حمله معترضان در روز جهانی کارگر به شعبه رستوران آمریکایی مک دونالد در پاریس/ زوما تظاهرات فعالان ضدسرمایه داری در شهر آتن یونان و در روز جهانی کارگر/ زوما نمایشگاه تسلیحات غربی به غنیمت گرفته شده از اوکراین در مسکو/ تاس کارخانه نخ ریسی در شاندونگ چین/ نورفوتو جمع آوری ماهی های تلف شده از دریاچه ای در ویتنام/ خبرگزاری فرانسه کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: دیدنی های امروز؛ از موج گرما در شرق و جنوب آسیا تا وضعیت رفح

دیگر خبرها

  • واکنش بایدن به اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • ۱۷۰۰ دانشجو در آمریکا بازداشت شدند
  • ۱۷۰۰ نفر در تظاهرات دانشجویی در آمریکا بازداشت شدند
  • دیدنی های امروز؛ اعتراضات روز جهانی کارگر
  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات
  • اعتراضات روز کارگر و مخالفت با جنگ غزه در سراسر آلمان
  • هفته بیست و پنجم لیگ برتر|توقف شاگردان نکونام در تبریز/ استقلال صدر جدول را به پرسپولیس تعارف زد
  • هراس وزرای اسرائیلی از اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • شمار دانشجویان دستگیر شده در دانشگاه‌های آمریکا به بیش از هزار نفر رسید
  • جنبش دانشجویی، سازمان استکباری آمریکایی-صهیونیستی را به هم ریخت