Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که گزارش‌هایی مبنی بر کاهش نیرو‌های آمریکایی از افغانستان وجود دارد، شماری از نمایندگان پارلمان افغانستان با استقبال از این موضوع تصریح کردند: خروج نیرو‌های خارجی سبب تأمین امنیت می‌شود. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، برخی نمایندگان پارلمان افغانستان حضور نظامیان آمریکایی در افغانستان را سبب ناامنی در این کشور دانسته و تأکید می‌کنند که خروج این نیرو‌ها سبب کاهش خشونت‌ها و تأمین امنیت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این نمایندگان اظهار داشتند که نیرو‌های امنیتی افغان توانایی تأمین امنیت و مقابله با دشمن را دارند، اما دولت باید حمایت‌های خود را از این نیرو‌ها افزایش دهد.

«محمد علی اخلاقی» نماینده مردم «غزنی» اظهارداشت: خروج نیرو‌های خارجی تأثیری در وضعیت امنیتی این کشور نخواهد داشت، زیرا جنگ توسط نیرو‌های افغان پیش می‌رود و نیرو‌های آمریکایی در آن دخالتی ندارند.

وی افزود: اگر نیرو‌های مقامات امنیتی برای مقابله با دشمن اراده داشته باشند و فساد در زمینه تأمین نیرو‌های امنیتی وجود نداشته باشد دشمن نمی‌تواند کاری برابر نیرو‌های افغان داشته باشد.

«حاجی‌الله‌گل مجاهد» نماینده کابل نیز اظهار داشت که آمریکا در زمان حضورش در افغانستان همواره در مسایل داخلی کشور مداخله کرده و با خروج این نیرو‌ها حملات کاهش یافته و جنگ نیز فروکش خواهد کرد.

«غلام حسین ناصری» از دیگر اعضای پارلمان نیز گفت که واشنگتن تلاش کرده تا نشان دهد با خروج آن‌ها از افغانستان وضعیت امنیتی این کشور دچار مشکل خواهد شد، اما خروج آن‌ها تأثیری در روند سیاسی و امنیتی افغانستان نخواهد داشت.

این عضو پارلمان افغانستان افزود: دولت باید به‌جای تکیه به نیرو‌های خارجی از نیرو‌های امنیتی افغان حمایت کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پارلمان افغانستان امنیت در افغانستان خروج آمریکا از افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۸۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد مسیر ریلی جدید؛ محور دیدار مقامات افغانستان و قزاقستان

معاون اقتصادی نخست‌وزیر حکومت طالبان و معاون نخست‌وزیر قزاقستان درباره احداث شبکه ریلی از قزاقستان به پاکستان از طریق ترکمنستان و افغانستان گفتگو کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «عبدالغنی برادر» معاون اقتصادی نخست‌وزیر حکومت طالبان و «سریک ژومانگارین» معاون نخست‌وزیر قزاقستان در دیدار با یکدیگر پیرامون مسائل سیاسی، اقتصادی، تجارتی، ترانزیتی و احداث شبکه راه آهن از قزاقستان به پاکستان از طریق ترکمنستان و افغانستان گفتگو کردند.

ملا برادر با اشاره به افتتاح اتاق تجارت قزاقستان در ولایت هرات، تمایل قزاقستان برای سرمایه‌‎گذاری در پروژه «افغان-ترانس» و همچنین حذف نام امارت اسلامی از فهرست گروه‎‌های تحریم شده را گام‌های مهم و اساسی خواند که قزاقستان برای بهبود روابط با افغانستان برداشته است.

وی در ادامه بر امضای توافقنامه برای حل مشکلات بانکی تجار دو کشور، ایجاد شرکت‌های مشترک افغان- قزاق و ایجاد تسهیلات در صدور ویزا برای تجار افغان تاکید کرد.

بر اساس اطلاعیه منتشر شده توسط دفتر مطبوعاتی ملا برادر، معاون نخست‌وزیر قزاقستان ضمن ابراز تمایل برای همکاری برای یک افغانستان باثبات و پیشرفته گفت: اگر شبکه راه‌آهن جدید از قزاقستان به پاکستان از طریق ترکمنستان و افغانستان تمدید شود، نسبت به سایر پروژه‌ها مسیری کوتاه‌تر و اقتصادی‌تر خواهد بود و اتصال کشورهای آسیای مرکزی با آسیای جنوبی از طریق افغانستان و افغانستان را با چین و اروپا از طریق ترکمنستان و قزاقستان امکان پذیر خواهد کرد.

درخواست ازبکستان از روسیه برای مشارکت در پروژه خط آهن «افغان-ترانس»شرکت اماراتی مسئول مطالعات فنی پروژه «افغان-ترانس» شدطالبان: سطح دیپلماتیک افغانستان در قزاقستان ارتقا یابدبرگزاری نمایشگاه تجاری افغانستان و قزاقستان در کابل

وی افزود دولت قزاقستان در نظر دارد به منظور افزایش تجارت با افغانستان اتاق مشترک صنعت و تجارت و گروه مشترک تجارت و کار بین دو کشور ایجاد کند.

ژومانگارین همچنین اظهار داشت قزاقستان علاوه بر سرمایه‌گذاری در معادن افغانستان، آمادگی دارد تا در زمینه حکومتداری الکترونیک، صنعت، تحصیلات عالی، آموزش، بهداشت و درمان و بانکداری با افغانستان همکاری کند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • پایان نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • گسترش «انتفاضه دانشگاه‌های آمریکا» به سایر کشورها/ سرکوب وحشیانه آزادی بیان
  • آزادی ۶۳ پناهجوی افغان از بازداشت پلیس در پاکستان
  • افتتاح نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • ایجاد مسیر ریلی جدید؛ محور دیدار مقامات افغانستان و قزاقستان
  • ناقوس مرگ حضور نظامی آمریکا در ساحل
  • فیلمی عجیب از جمعیت عظیم افغان‌ها و نصب پرچم افغانستان در ایران؛ این فیلم واقعی ست؟!
  • ویدئو‌های یک افغان از جمعیت عظیم افغانستانی‌ها و نصب پرچم افغانستان در ایران
  • اردن خود را متعهد به تأمین امنیت رژیم صهیونیستی می‌داند