Web Analytics Made Easy - Statcounter

آستارا - ایرنا - معاون امور برنامه ریزی و عمرانی فرماندار آستارا گفت: ساخت پل روگذر تقاطع راه آهن این شهرستان 45 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و عملیات اجرایی آن، بدون وقفه و با پیگیری مستمر ادامه دارد.

کامبیز لقمانی مقدم روز یکشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: ساخت پل روگذر با هدف رفع تقاطع راه آهن ایران و جمهوری آذربایجان با محور ارتباطی آستارا-اردبیل و گذر ایمن خودروها از فراز خط ریلی، در اردیبهشت ماه امسال با سرمایه گذاری جمهوری آذربایجان آغاز شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تقاطع ریل با جاده آستارا - اردبیل، باعث کندی تردد و ترافیک خودروها در گذر از تقاطع می شود و رانندگان، بخصوص در روزهای تعطیل و گردشگرپذیر، از تاخیر عبور خودروها از آن گلایه می کنند.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار آستارا همچنین بیان کرد: طول پل 900، عرشه آن 100، هر یک از سطوح طرفین شیب دار آن 400، ارتفاع پل 12 و عرض آن 23 متر خواهد بود و پیش بینی می شود در سال آینده به بهره برداری برسد.
لقمانی مقدم ادامه داد: با افتتاح این پل، خودروهای محور ارتباطی آستارا - اردبیل از روی آن عبور خواهند کرد و رفت و آمد قطارهای خارجی به بارانداز راه آهن آستارا، مانعی برای محور آستارا - اردبیل ایجاد نخواهد کرد.
او اظهار کرد: حدود 400 نفر در عملیات اجرایی پل روگذر، بارانداز و خط ریلی آستارا مشغول به کار هستند و 60 تا 70 درصد آنها بومی و بقیه به تناسب نوع تخصص و کار فنی، غیربومی هستند.
وی راه آهن آستارا-آستارا را برای ایران و منطقه بابرکت توصیف و آینده آستارا را با توجه به نقش آن خط ریلی در حمل و نقل منطقه ای، روشن ارزیابی کرد.
به گزارش ایرنا بعد از افتتاح رسمی راه آهن آستارا - آستارا بین ایران و جمهوری آذربایجان در اوایل سال جاری، روزانه قطارهای باری جمهوری آذربایجان و روسیه از این مسیر به بارانداز آستارا در گیلان وارد و بار آنها با کامیون ها به صورت حمل و نقل ترکیبی به نقاط مختلف ایران منتقل می شود.
شهرستان مرزی بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد و محور ارتباطی آستارا - اردبیل، از مسیرهای پرتردد شمال و جاده های ارتباطی استان های گیلان و اردبیل است.
7124/2007

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد پل روگذر تقاطع ريلي آستارا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۹۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بابیان اینکه ایران و جمهوری آذربایجان برای گشایش مرز ارس در منطقه کلاله مصمم هستند، گفت: ترانزیت کالا در مسیر شرقی - غربی پس از ساخت گذرگاه ارس افزایش می‌یابد.

به گزارش ایسنا از سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، داریوش امانی، در بازدید از محل ساخت یک پایانه مرزی در نقطه صفر مرزی ایران و جمهوری آذربایجان گفت: تقسیم کار بین دو کشور به‌این‌ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به‌موازات آن پل روی رودخانه ارس را می‌سازد.

وی با بیان این که تردد از این پایانه و پل روی رودخانه حداکثر ظرف مدت یک سال انجام خواهد شد، افزود: طرح ساخت به‌تازگی آغاز شده و در دو طرف مرز، دو همسایه با اراده کافی مصمم‌اند تا در زمانی کوتاه کار را به پایان برسانند.

امانی با بیان این که برای آزادسازی زمین و پیش‌بینی سایت موقت، منابع مالی لازم در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: این پایانه مرزی در زمینی به مساحت هشت هکتار احداث خواهد شد که زمین آن هم‌زمان در حال تملک و آماده‌سازی است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای افزود: این طرح در قالب مدل مفهومی ایران راه باهدف توسعه مبادلات تجاری منطقه‌ای و افزایش ترانزیت اجرا می‌شود و در این زمینه قرار است جاده جلفا به کلاله نیز تعریض شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این که قرارداد اولیه با پیمانکار برای ارتقای مشخصات این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان است، افزود: پیش‌بینی می‌شود پس از ساخت گذرگاه ارس، ترانزیت کالا در مسیر شرقی - غربی و بالعکس افزایش یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • شناسه یکتا ارتباطی با افزایش مالیات ندارد
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • بازگشایی راه‌های ارتباطی ۳۵۰ روستای سیل‌زده در خراسان جنوبی
  • قطار پیشرفت در ایستگاه همدان
  • راه‌آهن:کنسرسیوم توسعه ریلی از حسن‌نیت ما سوء استفاده کرد
  • نخستین دلیل تصادفات آذربایجان شرقی عدم توجه به جلو است