Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان شمالی، شجاعی، استاندار خراسان‌شمالی امروز، 16 دی ماه در ستاد گازرسانی به مدارس و برق رسانی به روستاهای استان اظهار کرد: در سفر به شهرستان فاروج بحث برچیدن بخاری های نفتی و گازرسانی به مدارس و برق رسانی به روستاهای باقیمانده استان به عنوان اولویت کاری استان مطرح شد و در این سفر تاکید کردیم اعتبارات لازم برای تحقق این اهداف تامین می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خطاب به فرمانداران و مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس، یادآور شد: بازه زمانی تعیین شده برای گازرسانی به مدارس یک ماه است بنابراین در گام نخست باید تعداد این مدارس مشخص باشد.
شجاعی افزود: تا ۲۴ ساعت آینده آمار و ارقام مدارس نیازمند گازرسانی توسط سازمان نوسازی مدلرس و آموزش و پرورش اعلام و بلافاصله برای تایید و بررسی نهایی به فرمانداری ها و سپس بخشداری ها ارسال شود و روز دوشنبه این هفته زمان اعلام فهرست نهایی خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: مشکلات مدارس مانند نیاز به برق رسانی و گازرسانی در این فهرست مشخص باشد تا تقسیم وظایف به درستی انجام گیرد و شرکت تامین کننده بخاری های نیز با ترک تشریفات در بازه های زمانی مختلف تا ۱۵ روز آینده بخاری ها را تامین و با رعایت اصول ایمنی کار نصب را انجام دهد.
استاندار خراسان‌شمالی ادامه داد: طی صحبت با قائم مقام وزیر کشور قول مساعدت برای تامین اعتبار داده شده است و اداره کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استان باید پیگیر باشند و تاکید دارم برای اجرای این طرح بهانه نیاورید.
شجاعی بار دیگر بازه زمانی یک ماهه برای اجرای طرح گازرسانی به مدارس را یادآور شد، گفت: فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی تمامی نیروهای خود را به طور کامل برای اجرای این طرح به خدمت بگیرند و مکاتبات ستاد را سریعا پاسخ دهند و معطل کسی نشوند.
وی بر صفر رساندن بروکراسی اداری در اجرای این دو طرح تاکید کرد، افزود: برای اجرای این طرح و دیگر امور ، استان منطقه بندی می شود و در پیگری موضوعات، مشاوران استاندار مسئول خواهند بود و مدیر کل حوزه استاندار هم روزانه از اقدامات اجرایی تمامی متولیان امر برای بنده گزارش خواهد داشت.
رئیس شورای آموزش و پرورش استان گفت: در طرح گازرسانی به مدارس اولویت با مناطق دورافتاده روستایی است، زیرا در زمان بروز حادثه در مناطق نزدیک تجهیزات اطفای حریق وجود دارد اما تبعات این حادثه در مناطق دورافتاده بسیار سنگین است.
شجاعی خطاب به معاون هماهنگی امور عمرانی خود تاکید کرد: در بحث گازرسانی به مدارس دچار چانه زنی فرمانداران و مردم نشوید و روند اجرای طرح مطابق با برنامه زمان بندی و مسیر تعیین شده پیش برود.
وی ادامه داد: برخی مدارس در کانکس ها برپا هستند که تا فردا ظهر کارشناسان مربوط راهکار اجرایی چگونگی برچیدن بخاری های نفتی با رعایت ایمنی بالا را ارائه دهند و در خصوص مدارس عشایری استان نیز منطبق بر قانون مشکلات بررسی و تقسیم وظایف انجام گیرد.
وی گفت: در مورد مدارس تخریبی استان نیز اداره کل آموزش و پرورش، نوسازی مدارس و فرمانداران بازه زمانی انتقال دانش آموزان به مدارس تازه تاسیس را اعلام کنند و این جابجایی هر چه سریع تر انجام و مدارس تخریبی، تخریب شود.
بحث برق رسانی به روستاهای استان دیگر دستور کار این نشست بود که نماینده عالی دولت در خراسان شمالی اظهار داشت: برای اجرای این طرح باید مباحث اجتماعی و فرهنگی بررسی شود و در روستاهای دارای خانوار پایین بحث تجمیع و اسکان مردم در مناطق دارای خدمات مانند برق، گاز و آب می تواند راهکار مناسبی باشد؛ بنابراین فرمانداران با کمک بخشداران و دهیاران این پیشنهاد را مورد بررسی قرار دهند و اعلام کنند.
دکتر شجاعی گفت: ستاد گازرسانی به مدارس و برق رسانی به روستاهای استان تشکیل شد و تاکید دارم این اقدامات به عنوان یک وظیفه در دستگاه های اجرایی پیگیری شود و هر دستگاه اجرایی یک کارشناس متخصص را مسئول کارها کند تا در تمامی جلسات همان فرد شرکت کند و پاسخگو باشد.
انتهای پیام

 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن سیستم گرمایشی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۱۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مبرم ۱۰۰ رشته قنات در خراسان شمالی به مرمت

ایسنا/خراسان شمالی مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از نیاز مبرم ۱۰۰ رشته قنات به مرمت در این استان خبر داد.

سامان محمدی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: ۶۵۳ رشته قنات در این استان وجود دارد که ۵۰ رشته از این تعداد در سالی مالی ۱۴۰۱ به طول ۵۰ کیلومتر احیا و مرمت شدند.

به گفته وی، برای مرمت و احیای این رشته ۲۳ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

محمدی افزود: در سال مالی ۱۴۰۲ نیز ۳۰ رشته قنات با طول ۱۵ کیلومتر در دست مرمت و احیا است. برای مرمت این تعداد از قنات‌ها ۱۳.۵ میلیارد تومان هزینه خواهد شد و مرمت آن‌ها تا سه ماه آینده به پایان می‌رسد.

این مقام مسئول بیان کرد: علاوه بر خشکسالی که موجب کاهش دبی آب‌های قنات‌های این استان شده، سیلاب نیز از دیگر چالش‌های مهم پیش روی ما است، بطوری‌که سیلاب‌های جاری شده سبب بروز خسارت به قنات‌ها می‌شود که به دنبال آن باید امر لایروبی صورت گیرد. لایروبی هر رشته قنات به حدود ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است.

‌ مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: به طور متوسط از قنات‌های کوچک ۵۰ تا ۶۰ خانوار و از قنات‌های بزرگ ۳۰۰ تا ۴۰۰ خانوار بهره‌مند می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ۳۰ رشته قنات خراسان شمالی در حال مرمت و لایروبی است
  • نیاز مبرم ۱۰۰ رشته قنات در خراسان شمالی به مرمت
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • طرح های بهداشت ودرمان خراسان شمالی افتتاح و کلنگ زنی می شود
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد جمع آوری شدند
  • تولید ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع فرش درخراسان‌شمالی