Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: اگر اقدام بانک مرکزی در تسهیل پرداخت بر اساس سرویس برداشت مستقیم یا (Direct Debit) عملیاتی شود، تحول بزرگی در توسعه کسب و کارهای مجازی ایجاد می‌ شود.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات، محمدجواد آذری جهرمی صبح امروز پس از بازدید از شرکت خدمات انفورماتیک بانک مرکزی گفت: کارهای ارزشمندی در شرکت خدمات انفورماتیک انجام گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یادمان هست که نظام بانکی کشور پیش از این چه شرایطی داشت و الان در چه مسیری در حال حرکت است، در مقایسه با گذشته انقلابی در نظام بانکی کشور رخ داده است.
وی ادامه داد: چرخه پیشرفت در نظام بانکی یقیناً برای مردم قابل لمس است اما شاید ندانند چه انقلابی در این حوزه رخ داده است. بر اساس تحولاتی که در این نظام بانکی بروز کرده شاهد هستیم که ارائه خدمات حضوری مردم در بانک‌ها روز به روز کمتر می‌شود.
وزیر جوان دولت تدبیر و امید تصریح کرد: البته این مسیری است که همه دنیا رفته اند اما نکته ویژه در این است که این اقدامات مبتنی بر دانش بومی است و اگر هم تکنولوژی وارد شده است بر پایه دانش خود آن را برای ارائه خدمات آماده کرده اید.
وی با تاکید بر این که فارغ از تمام خدمات ارائه شده دو نکته را برای بهبود شرایط باید مد نظر داشت، گفت: «نکته نخست اینکه شبکه بانکی کشور به عنوان یک زیرساخت شبکه ای باید با سند تدوین الزامات شبکه ملی اطلاعات همخوانی داشته باشد.
وزیر ارتباطات ادامه داد: در این سند آمده است که زیرساخت ارتباطات باید درلایه دو باشد، به این معنا که استقلال شبکه بانکی به عنوان یک نهاد مستقل بر بستر شبکه ملی اطلاعات وجود داشته باشد. یعنی بنا نیست در بستری که اینترنت و سایر خدمات ارائه می شود، خدمات بانکی هم روی همان بستر باشد که اگر آن بستر دچار اختلال شد نظام بانکی هم دچار اختلال شود.
آذری جهرمی با بیان اینکه «زیر ساخت شبکه ملی اطلاعات یک زیر ساخت سرتاسری است اما روی آن شبکه های مستقلی می تواند شکل بگیرد» گفت: در وزارت ارتباطات این امکان به وجود آمده است که این شبکه به صورت مستقل دریافت شود. طبیعتا در این مفهوم مخابرات باید فیبرهای تاریک را به شما واگذار کند، چون آنجا دیگر دیتا مفهومی ندارد.
وی تصریح کرد: بحث دوم این است که به لحاظ فنی برای پایداری ارائه خدمات، توپولوژی سایت مورد بازبینی قرار گیرد. بایستی شرایطی فراهم کنید که به هر شکل ممکن بانک ها ارتباط خودشان را با جاهای مختلف داشته باشند.
وزیر ارتباطات با اشاره به همکاری بانک مرکزی و وزارت ارتباطات در حوزه دولت الکترونی گفت: این همکاری‌ها در راستای راحت کردن زندگی مردم صورت گرفته است و از این رو برای تسهیل ارائه خدمات باید اقدامات دیگری هم در دستور کار قرار گیرد.
وی با بیان اینکه یکی از این خدمات می‌تواند در تسهیل پرداخت وام ها صورت گیرد گفت: فرض کنید فردی برای دریافت وام به بانک مراجعه می کند. بر اساس مقرراتی که اکنون وجود دارد همین فرد برای مبلغی که اتفاقا قابل توجه هم نیست باید ضامن معرفی کند، یا گواهی کسر از حقوق و غیره ارایه دهد. همزمان فرد دیگری با کمترین مانع و مشکل چند هزار میلیارد وام می‌گیرد و وثیقه ای هم ارایه می کند بدون آنکه اساسا ارزشی داشته باشد.
آذری جهرمی تصریح کرد: اگر نظام اعتباری (credit) راه بیفتد و مشخص شود اعتبار افراد چقدر است بسیاری از این موانع کنار گذاشته خواهد شد.
وی افزود: بر اساس این سیستم می توانید ببینید گردش حساب فرد چقدر است و یا به صورت آنلاین استعلام گرفته شود که فرد چقدر حقوق دریافت می کند و اگر قبلا وامی گرفته مکانیزم پرداخت آن چگونه بوده است. این ها اقداماتی است که می‌تواند ارائه خدمات به مردم را تسهیل کند.»
وزیر ارتباطات با بیان اینکه مبحث دیگر در ارتباط با تسهیل ارایه خدمات در چارچوب دولت الکرونیکی یک نواخت شدن کد پستی است که یقینا بانک مرکزی هم به شدت با آن درگیر است، گفت: مثلا همین الان اگر حساب های بانکی خود من را استعلام کنید چهار آدرس و چهار شماره تلفن مختلف وجود دارد. به این دلیل که حساب ها در بازه های زمانی مختلف باز شده است. در این شرایط بانک نمی تواند مدیریت وحدت رویه را با مشتری خود داشته باشد که بهبود خدمات کد پستی می تواند در این ارتباط به کمک شما بیاید.
وزیر جوان دولت تدبیر و امید در ادامه با تاکید بر این که مبحث دیگر خدمات مکانی است گفت: این مبحث بیشتر برای مراکز امدادی همچون اورژانس و پلیس 110 و ... به کار می آید به این شکل که فردی که با این مراکز تماس می گیرد موقعیت مکانی آن همزمان مشخص خواهد شد.
وی افزود: ولی همین خدمات مکانی به این شکل می تواند به کمک شما بیاید که مشخص می کند مشتری در داخل کشور در حال پرداخت با دستگاه پوز است یا بیرون کشور. همین الان پوزهای شما را به خارج از کشور می برنند برای دلالی ارز که با امکان دستیابی به موقعیت مکانی می توانید خدمات خودتان را مدیریت کنید. این ها موضوعات حائز اهمیتی است که در دولت الکترونیکی می تواند کار را پیش ببرد.
آذری جهرمی با اششاره ببه دستاورد ارایه خدمات کارت سوخت گفت: صرفه جویی 13 هزار میلیارد تومان در این شرایط اقتصادی دستاورد کمی برای کشور نیست. 13 هزار میلیارد تومان یعنی بیش از دو برابر درآمد سالانه سکتور (Sector) آی سی تی کشور.
وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه در هر صورت دولت الکترونیکی متعلق به همه است گفت: وظیفه ما به عنوان وزارت ارتباطات تسهیل دولت الکترونیکی است.
وی با بیان اینکه بحث جدی دیگری که وزارت ارتباطات دارد توسعه فضای مجازی است گفت: اگر اقدام بانک مرکزی در تسهیل پرداخت بر اساس سیستم و یا سرویس برداشت مستقیم (Direct Debit( عملیاتی شود یک تحول بزرگ در توسعه کسب و کارهای مجازی ایجاد می کند.
آذری جهرمی افزود: اقدامی که شما در حوزه فین تک ها و یا آزادسازی نظام های پرداخت می کنید می تواند منجر به ایجاد فضای رقابتی برای کسب و کارهای مجازی شود که شاید از دید شما ارزش چندانی نداشته باشد اما گام بزرگ از دید ملی است.»
علمی*م.ش*2017

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي انفورماتيك بانك مركزي وزير ارتباطات و فناوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۱۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد

 مجتبی صارمی گفت: در این راستا سرویس اینترنت پرسرعت به حدود هفت هزار و ۵۰۰ مشترک این شهر بر این بستر ارائه می‌شود.

وی امکان توسعه شبکه همراه به نسل‌های بالاتر و ایجاد زیر ساخت لازم جهت اجرای پروژه‌های شهر هوشمند را از مزایای این طرح عنوان کرد و گفت: حداکثر سرعت اینترنت پرسرعت ADSL ۱۶ مگابیت بر ثانیه بود که با این سرویس هم اکنون امکان ارائه اینترنت پرسرعت تا حداکثر یک هزار مگابیت بر ثانیه در شهر پلدختر وجود خواهد داشت.

مدیرکل فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان اظهار داشت: ۹۵ درصد پروژه شامل عملیات داکت گذاری و شوتینگ فیبر تاکنون به اتمام رسیده است و به زودی امکان واگذاری وجود خواهد داشت.

صارمی ادامه داد: دسترسی حدود ۳۰۰ هزار خانوار شهری استان تا پایان سال ۱۴۰۳ به این بستر ارتباطی پر سرعت باید فراهم شود که عملیات اجرایی طرح در ۶ شهر شامل خرم آباد، دورود، ازنا، الیگودرز، الشتر و پلدختر آغاز شده و عملیات حفاری در دورود و پلدختر به اتمام رسیده است.

به گزارش ایرنا یکی از مهمترین برنامه‌های اولویت دار وزارت ارتباطات در دولت سیزدهم توسعه ارتباطات ثابت مبتنی بر فیبرنوری است که در این راستا پروژه فیبرنوری منازل و کسب‌وکار‌ها از سال گذشته برای ایجاد ۲۰ میلیون پوشش آغاز شد.

پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها به منظور توسعه زیر ساخت‌ها و توازن در شبکه ثابت و همراه، با هدف پوشش ۸۰ درصدی مشترکان خانگی شهری با حداقل سرعت ۲۵ مگابیت بر ثانیه در حال انجام است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • سقف خرید و تراکنش کارتی در پست بانک ایران افزایش یافت