Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست نمایندگی آستان قدس رضوی چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۵ هزار بسته مواد غذایی، ۳ هزار و ۶۰۰ بسته لوازم التحریر و تعدادی کارت های هدیه برای کمک به بیماران سرطانی و محروم در سطح استان توزیع شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  جهانبین نیوز، بهروز مردانی نژاد سرپرست نمایندگی آستان قدس رضوی چهارمحال و بختیاری روز یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه خادمیاران رضوی در استانها مشغول خدمت رسانی از سوی آستان قدس هستند؛ گفت: خادمیاران نه تنها می توانند در حرم حضور یافته و خادم حرم شوند بلکه می توانند در شهر و روستای خود در زمینه های مختلف فرهنگی، عمرانی، سلامت  خدمت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست نمایندگی آستان قدس رضوی چهارمحال و بختیاری گفت: ۳هزار نفر در استان برای خادمیاری رضوی ثبت نام کرده که از این تعداد تاکنون یک هزار و ۸۰۰ نفر پذیرش و موفق به دریافت کد خادمیاری شده اند.

مردانی نژاد به تشکیل ۲۳ کانون تخصصی موضوعی در استان اشاره و گفت: این کانونها در زمینه های تخصصی سلامت، فنی و مهندسی، علمی، فرهنگی، دینی و سایر موضوعات مرتبط با خادمیاری فعالیت می کنند.

سرپرست نمایندگی آستان قدس رضوی چهارمحال و بختیاری، تشکیل کانونهای محله ای را از مهمترین برنامه های این نمایندگی برشمرد و افزود: تلاش بر این است تا ۲۱ دی ماه در تمام شهرهای استان یک کانون محله ای فعال و در مرحله بعدی این امر مهم را در روستاهای بالای ۲۰ خانوار محقق شود.

مردانی نژاد، امداد رسانی و کمک به محرومان و مستضعفان را از دیگر محورهای فعالیت نمایندگی آستان قدس رضوی در استانها دانست و گفت: در همین راستا از ابتدای امسال تاکنون ۵ هزار بسته مواد غذایی، ۳ هزار و ۶۰۰ بسته لوازم التحریر و تعدادی کارت های هدیه برای کمک به بیماران سرطانی و محروم در سطح استان توزیع شده است.

وی دهستان شلیل در شهرستان اردل را بعنوان روستای هدف آستان قدس رضوی، جهت محرومیت زدایی و کمک به مردم مناطق محروم عنوان و گفت: علاوه برخدمت رسانی در تمامی نقاط کشور یک روستا به عنوان روستای هدف در آستان شناسایی و کلیه امور عمرانی و فرهنگی آن توسط آستان صورت میگیرد.

مردانی نژاد ، همچنین از اعزام ۵ هزار و ۶۰۰ زائر اولی استان به مشهد مقدس طی سالجاری خبر داد و افزود: این سفر معنوی همراه با پیوست فرهنگی است.

سرپرست نمایندگی آستان قدس رضوی چهارمحال و بختیاری، جذب وقف و نذر برای انجام امور خیر را از دیگر اهداف این نمایندگی برشمرد و خاطر نشان کرد: در حالی که مردم استان ارادت ویژه ای به امام هشتم دارند ، اما تاکنون در این حوزه وقف و یا نذری در استان به ثبت نرسیده است، که انتظار می رود در این خصوص خیران عنایت بیشتری داشته باشند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۱۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ قاسم فدایی راد، مسئول امور کتابخانه تخصصی اهل بیت علیهم السلام (گوهرشاد سابق) سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: این کتابخانه در حال حاضر دارای سه هزار و ۹۱۹ نسخه خطی است که نسخه پشتیبان آنها از طریق کتابخانه دیجیتال این سازمان در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد.
 وی افزود: همچنین ۳۵۴۵ نسخه کتاب چاپ سنگی، بیش از ۱۲۰ هزار نسخه کتاب چاپی، ۱۷۰۰ لوح فشرده، ۱۵۰۰ نسخه پایان‌نامه و افزون بر ۱۲۰ هزار نسخه کتاب الکترونیکی با محوریت سیره و معارف اهل بیت (ع) در این کتابخانه وجود دارد. 
 
فدایی‌راد گفت: کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) ویژه پژوهشگران، طلاب علوم دینی و دانشجویان است، اما با توجه به شبانه‌روزی بودن کتابخانه، به زائران و مجاوران حرم مطهر حضرت رضا (ع) و اعضای کتابخانه مرکزی و سایر کتابخانه‌های آستان قدس رضوی در زمان تعطیلی کتابخانه‌ها خدمات‌رسانی می‌کند.
 
وی افزود: همچنین این کتابخانه، یکی از بزرگترین کتابخانه‌های تخصصی و شبانه‌روزی در جهان اسلام به شمار می‌آید که از ابتدای تأسیس ویژه ارائه خدمات به آقایان بود، اما بنا به درخواست‌های مکرر مراجعان، بخش بانوان نیز در سال‌های اخیر در آن راه‌اندازی شد
 مسئول امور کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی با اشاره به این‌که در مجموع ۴۳۳ هزار و ۵۰۰ زائر و مجاور از خدمات این کتابخانه در سال گذشته بهره‌مند شده‌اند، گفت: کتابخانه به طور میانگین ماهانه به ۲۲ هزار نفر در بخش آقایان و ۱۴ هزار نفر در بخش بانوان ارائه خدمت می‌کند.
 
 
 
 
 
 

دیگر خبرها

  • استخدام بیش از هزار و ۵۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار
  • اجرای طرح وارگه دانایی در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • کشف و ضبط ۸۴۰ بسته نیم کیلویی چای قاچاق
  • لزوم اقدام به موقع برای ثبت نام کتاب دانش آموزان
  • آغاز بیست و نهمین کنگره قرآن کریم در چهارمحال و بختیاری
  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی
  • آغاز بیست و نهمین کنگره قرآن کریم مدارس سمپاد چهارمحال و بختیاری
  • توزیع کتب درسی براساس محل تحصیل دانش آموزان