Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@20:25:38 GMT

اثرگذاری شهیدان در جامعه، عامل استمرار انقلاب است

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۶۲۱۳۱

اثرگذاری شهیدان در جامعه، عامل استمرار انقلاب است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی روز یکشنبه در دیدار عبودتیان مدیرعامل بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیا با اشاره به اهمیت تقویت امید به آینده در جامعه اظهار کرد: زمانی که کلام خدای متعال را در قرآن کریم که می‌فرماید آینده جهان متعلق به مستضعفان است، می‌شنویم بازهم برای ما ناامیدی و یاس باقی می‌ماند؟

وی افزود: خدای متعال همچنین در ادامه آیات قرآن تاکید دارند که شیطان ما را از فقر، نداری و ناامیدی می‌ترساند و به آن وعده می‌دهد، فقر و فساد و فحشایی که شیطان ما را به آن دعوت می‌کند فقط به مباحث اخلاقی برنمی‌گردد، بلکه فحشای سیاسی و اقتصادی و تعلق به اجانب و ذلت و اطاعت از کافران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین با بیان اینکه مکتب امید در مقابل مکتب یأس قرار دارد، اذعان کرد: زیبایی کار شما به این است که خودتان را نمی‌بینید و فقط برای خدمت رسانی برای رضای خدا کار می‌کنید، رزمندگانی که افتخارات بزرگی آفریدند کسانی بودند که هیچ وقت از عملکرد خود راضی نبودند و همیشه جهادگونه فعالیت می‌کردند.

وی با بیان اینکه ویژگی کلمه «طیبه» رشد و بالندگی است، ادامه داد: خداوند می‌فرماید؛ اصل کلمه طیبه ثابت است، خداوند انسان را یک شجره طیبه می‌داند، زیرا فطرت انسانی نهالی است که خداوند آن را آفریده و کاشته است.

آیت‌الله عابدینی گفت: نهال فطرت انسانی را کسی نمی‌تواند بخشکاند و بسوزاند و از بین ببرد و فطرت انسانی همواره کار خود را پیش می‌برد، برای از بین بردن این فطرت انسانی، این فطرت را به پرستش بت، ستاره و خورشید دعوت کردند اما این فطرت پاک نتوانست این‌ها را به عنوان معبود بپذیرد.

امام جمعه قزوین بیان کرد: خداوند برای این شجره طیبه که آفریده خوراکی همچون توحید، نبوت، قرآن و امامت قرار داده است، فلذا اگر نظام سنت‌های ما نظام الهی باشد و پیگیری مطالبات ما مطالبات الهی باشد ما گمراه نمی‌شویم.

وی اضافه کرد: آن فطرتی که شیعه ایرانی دارد همان فطرت را مسیحیت و یهودیت هم داراست، اگر ما بتوانیم این فطرت را با قرآن، وحی، رب و کلام انبیاء تغذیه کنیم مطمئنا مسیحیت و یهودیت هم به اصل فطرت پاک خود بازخواهند گشت.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین عنوان کرد: امام رضا(ع) می‌فرمایند اگر مردم اصل کلام ما را بشنوند مشتاقانه به سمت دین خدا حرکت خواهند کرد؛ این یعنی اصل فطرت همه مردم یکسان است و نیازمند تغذیه درست و واقعی است.

آیت‌الله عابدینی تصریح کرد: هر فطرت انسانی از کلام ائمه(ع) و کلام وحی تغذیه شود به سرمایه‌های عظیم انسانی تبدیل خواهد شد.

وی درباره وجود تفریحات سالم افزود: برپایی تفریحات سالم نیازمند حوزه سخت افزاری و نرم افزاری مناسب است، ما در تولید نرم افزارانه تفریحات سالم خیلی ضعیف عمل کرده‌ایم.

امام جمعه قزوین اظهار کرد: امروز ما ابزار معجزه آسایی برای تفریحات سالم داریم اما متاسفانه همه بایکوت شده است و نتوانسته ایم از لحاظ هنری و محتوایی آنها را غنی کنیم و مردم را با این فضاها مرتبط کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین اذعان کرد: جامعه ما باید با فضای تفریح حلال و سالم آشنا شود جای این فضا بسیار خالی است، نیروهای مومن انقلابی ما باید در این فضاها ورود جدی کنند خدای متعال هم وعده داده که پشتیبان مومنان است.

وی گفت: زمانی که پیش از برگزاری کنگره شهدا به محضر رهبر معظم انقلاب مشرف شده بودیم، گفتم در ابتدای انقلاب ایمان، وحدت و رهبری را عامل پیروزی انقلاب می‌دانستند اما امدادهای غیبی هم رکن چهارم این پیروزی بود و در استمرار انقلاب به جز این چهار مورد، اثرگذاری شهیدان رکن پنجم استمرار انقلاب است.

آیت‌الله عابدینی عنوان کرد: اثرگذاری مستمر شهیدان پشتیبان فعالیت‌های مومنان و جهادگران واقعی انقلاب است و به فعالیت‌های آنها برکت می‌بخشد.

امام جمعه قزوین اذعان کرد: این شجره طیبه «انسانیت» میوه خودش را در کمک رسانی به زلزله کرمانشاه و سر پل ذهاب می‌دهد و گاهی هم این میوه در سوریه، عراق، یمن، لبنان و غزه نتیجه می‌دهد، یعنی زمان و مکان نمی‌شناسد.

کد خبر 4505456

منبع: مهر

کلیدواژه: امام جمعه قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۲۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۲۳۰ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به ریاست سعید رضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای این شورا در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه عاملی در قالب پیش‌دستور، گزارشی در خصوص برگزاری نشست‌های هم فکری و هم اندیشی با رئیس و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت عتف، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه داد.

همچنین وی با اشاره به تجربه موفق شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر در تدوین سیاست‌ها و مصوبات شورای تحول تاکید کرد.

سپس جلسه شورای تحول وارد دستور اصلی خود شد. موضوع دستور اول جلسه «نهایی‌سازی اعضای کارگروه‌های تخصصی» بود که توسط مدیران این کارگروه‌ها معرفی شده بودند.

در این دوره شورای تحول، سیزده کارگروه تخصصی با عناوین علوم اقتصادی، علوم تاریخی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم تربیتی، روان‌شناسی و مشاوره، معماری و شهرسازی، فلسفه، حقوق، مطالعات زنان و خانواده، زبان‌ها و ادبیات خارجی، مدیریت، هنر و فرهنگ، ارتباطات و رسانه تشکیل شده است که احکام مدیران این کارگروه‌ها، در روز‌های پایانی سال گذشته صادر و به آنها ابلاغ شد.

همچنین علاوه بر کارگروه‌های تخصصی، تعدادی کارگروه با ماموریت ویژه، ذیل شورای تحول ایجاد شده یا در حال شگل‌گیری است که عناوین آنها عبارتند از: ۱- مشاغل علوم انسانی ۲- تدوین آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و هنر ۳- پژوهش ۴- فناوری و نوآوری ۵- آموزش و پرورش.

در ادامه جلسه، دستور دوم با موضوع «بررسی آیین‌نامه جدید شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی (جایگزین آیین‌نامه مصوب جلسه ۶۵۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ  ۱۳۸۸/۰۷/۲۱)» مطرح و اعضاء به بحث و تبادل نظر پرداختند، اما به دلیل اتمام زمان جلسه، ادامه بررسی آن به جلسه آتی شورای تحول موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در شمال سیستان وبلوچستان
  • شهیدان راهنمایان جامعه محسوب می‌شوند
  • «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشه رهبر انقلاب» منتشر می‌شود
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • ۳ عامل مهم در شکل‌گیری شخصیت محمد‌رضا سنگری
  • آموزش صلح و صلح‌طلبی، سنگ بنای روابط انسانی
  • شهیدان در حقیقت شناسنامه واقعی ملت ایران هستند/ هر کس در جبهه می‌جنگید عباس انقلاب بود
  • پیام تسلیت استاندار مازندران در پی درگذشت نخبه مازندرانی